Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Hilversum

Een gemiddelde score van 9.3 uit 22 klantenervaringen

Groest 89, 1211 EB Hilversum
KVK
83134700
Personal Fitness Nederland Hilversum en Bussum
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Hilversum

Een gemiddelde score van 9.3 uit 22 klantenervaringen

9
29 december 2021

"Ik ben 35 kg kwijt en heb een gezonde levensstijl in plaats van een zelfdestructieve."

Emmeline

Studio Hilversum
9
6 juli 2021

"Ik ben maar liefst 24 kilo kwijt! Ik voel me veel fitter en vrolijker."

Cisca

Studio Hilversum
10
29 juni 2021

"Ik had niet gedacht dat ik een jaar later zoveel meer had bereikt dan alleen die paar kilo’s afvallen."

Emmely

Studio Hilversum
10
27 april 2021

"Minder stress, beter in je vel voelen"

Jerome

Studio Hilversum
10
26 april 2021

"Heerlijk om er weer iedere week naar toe te gaan en lekker te trainen en nog resultaten halen en dat je gewoon weer conditie heb om dingen te doen die ik niet meer deed."

Studio Hilversum
10
26 april 2021

"Nu ik juist weer normaal ben ipv overgewicht heb, merk je dat dingen veel makkelijker gaan. Elke dag +10.000 stappen zetten is geen probleem, extra sporten buiten de personal training om gaat ook fantastisch met hun advies. Ze lieten mij inzien wat ik echt fout deed en hoe simpel het eigenlijk was om allemaal aan te passen. Train er nu alweer bijna 3 jaar, het is heerlijk om die 2 dagen in de week met hun te trainen, een mooie houvast en stabiele factor. Daarbij zijn Tim, Bob & Sietse echt leuke jongens die altijd meedenken en willen meehelpen daarom een dikke 10 voor alles wat ik met hun heb bereikt in de afgelopen jaren en we zullen nog even blijven plakken."

Jeffrey van Houdt

Studio Hilversum
8
17 mei 2021
Studio Hilversum
8
17 mei 2021
Studio Hilversum
9
15 mei 2021

"Het inpassen van trainen en beter eten in mijn leven zorgt voor een blijvende verandering, eentje die ik niet voor mogelijk had gehouden!"

Nanda

Studio Hilversum
9
15 mei 2021

"Door een andere mindset te krijgen via bewegen en de energie in positiviteit om te zetten waardoor alle tegenslagen en negativiteit flink gerelativeerd worden. Daardoor is het ritme van mijn leven meer in balans gekomen."

Helen.

Studio Hilversum
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Hilversum
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Tim Lenders
Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Mijn expertise zet ik graag in om jou te helpen. Ik ga voor jou door het vuur als je vastberaden bent om je doelen te behalen, maar ook als je nog niet weet waar je moet starten. Samen doelen bereiken geeft een gevoel van trots, voldoening & geluk.

 

 

 

Sietse Saargaren
Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Passie, commitment en energie is wat ik te bieden heb. Wil jij je levensstijl blijvend veranderen? Dan sta ik voor je klaar! Je gaat ontdekken dat het behalen van je fysieke doelen een middel zijn om tot je echte doel te komen; GELUKKIGER!

 

 

 

Met ons personal training in Hilversum programma word jij ook Fit for Life

Crash diëten, wonderpillen, een lidmaatschap van de sportschool en de beste voornemens zijn niet altijd voldoende om gewicht te verliezen en dat te handhaven, maar ons personal training in Hilversum programma hanteert een andere insteek. Wij kijken niet naar de korte termijn en snelle resultaten, maar ons doel is om jou gezonder en fitter te maken en dat voor de rest van je leven lang. Jouw inzet samen met onze drie pijlers zorgen ervoor dat je op het juiste tempo je doelstelling bereikt. Op dat moment heb je dan alle kennis en ervaring in huis om hier ook een succes van te blijven maken.

Personal training in Hilversum met drie pijlers

Ons Fit for Life programma werkt met drie belangrijke pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mentale coaching. Onze personal trainer in Hilversum verzorgt gevarieerde en uitdagende trainingen voor je. Deze vinden plaats in onze studio of buiten. We hebben voedingsspecialisten in dienst die je helpen gezond te eten en zo je eetgewoonten aan te passen. De mental coach zorgt ervoor dat je de uitdagingen tijdens dit proces en ook in je leven aankunt en dat je zelfvertrouwen en mentale kracht naar voren komen.

Onze pijlers, jouw doelstelling

De drie pijlers die we boven hebben beschreven zijn tools die jou helpen je doelstelling te bereiken met personal fitness in Hilversum. Door deze te combineren is de kans dat dit gebeurt aanzienlijk groter. Jij geeft zelf aan wat je uit je personal training in Hilversum wilt halen. We richten ons op gewichtsverlies, het opbouwen van conditie en spiermassa, het verlagen van je bloeddruk, herstel na ziekte, sporten tijdens zwangerschap en sporten met diabetes. Jij geeft aan wat je nodig hebt en onze personal trainer in Hilversum en andere specialisten zorgen ervoor dat jij deze niet alleen bereikt, maar ook voor de rest van je leven handhaaft.

Een alomvattend fitness programma in Hilversum

Er is aan fitness programma’s in Hilversum geen te kort, maar geen ander programma biedt jou een complete oplossing. Daarnaast zijn er maar weinig andere studio’s die een 100% resultaatgarantie durven te geven en dat doen wij maar al te graag. Als je bij ons komt fitnessen in Hilversum dan krijg je een totaaloplossing aangereikt die al jouw drempels uit de weg helpt. Daarvoor hanteren we drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Kom fitnessen in Hilversum en je krijgt gegarandeerd een fitter lichaam, in de breedste zin van het woord.

Fitness in Hilversum voor de lange termijn

Vergeet shakes, crash diëten en wondermiddelen. Deze helpen je snel van een paar kilo’s af, maar in de meeste gevallen komen die er ook snel weer bij. Dat komt doordat ze geen rekening houden met de oorzaken van overgewicht, zoals slechte gewoonten en gebrek aan mentale kracht. Wij kijken naar de lange termijn en in onze lifestyle en fitness studio in Hilversum hebben we alles bij elkaar om hier een succes van te maken. We gebruiken de beste gecertificeerde trainers, ervaren voedingsspecialisten en mental coaching voor zelfvertrouwen en wilskracht. Dat zijn alle tools die jij nodig hebt om dit keer wel je doeleinden te bereiken met personal fitness, en dat voor de rest van je leven lang.

Bij ons is resultaat gegarandeerd

En dat bedoelen we letterlijk. Na een intakegesprek maken we voor jou een plan waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Haal jij je doeleinden niet binnen de aangegeven tijd in het plan, dan gaan we kosteloos verder totdat je wel over de streep bent. Wij zijn pas tevreden als jij het bent en geven nooit op. Met deze insteek en jouw inzet ga jij ook een gezonder, energieker en gelukkiger leven tegemoet.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?