Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Heerenveen

De Ynfeart 7-207, 8447 GM Heerenveen
KVK
84728868
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Heerenveen
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Jamal Sinnema
Lifestylecoach van Heerenveen & Sneek

Ik kijk verder dan alleen het voedings-en trainingsaspect, samen gaan we zorgen dat jij heerlijk in je vel zit en gelukkig bent. Jouw leven en het gewenste resultaat staat hierbij altijd centraal. Mindset en gedrag spelen bij leefstijlverandering een bepalende rol. Samen gaan we ervoor als één team!

Mart Jansma
Studiomanager & Lifestylecoach van Sneek & Leeuwarden

Door foute keuzes ben ik erachter gekomen hoe ik mijn leven niet meer wil leiden. Door regie terug te nemen en gezonder te leven ben ik fitter en gelukkiger dan ooit! Nu heb ik de mogelijkheden om anderen ook te helpen. Ben jij de volgende?

Fitness in Heerenveen gegarandeerd met onze drie pijlers

Als jij denkt aan fitness in Heerenveen, dan denk je misschien aan regelmatig joggen, vaste sessies in de sportschool en afzien bij een spinning les. Gezond en fit zijn gaat veel verder dan dat. Je lichaam is niet volledig gezond als je veel sport, maar niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Je mentale gesteldheid moet ook niet vergeten worden, want stress en druk van het dagelijkse leven heeft ook direct invloed op je gezondheid. Je bent pas echt gezond als je op alle vlakken goed voor je lichaam zorgt en ons personal fitness programma in Heerenveen doet precies dat.

Met drie pijlers richting fitness in Heerenveen

De reden dat zoveel mensen falen hun goede voornemens door te zetten, is omdat ze niet aan alle pijlers van gezondheid aandacht besteden. Onze personal coaches doen dat wel. Je krijgt bij ons een volledig persoonlijk plan dat bestaat uit bewegen, goed eten en mental coaching. We zetten afwisselende en uitdagende sessies voor je op in de sportschool, bespreken gezonde voeding met je en hoe jij beter kunt eten en besteden aandacht aan je mentale gezondheid. Zo ontwikkel je niet alleen lichamelijke kracht, maar ook de geestelijke kracht die je nodig hebt om er een succes van te maken.

Een totaaloplossing voor de rest van je leven

Door ons op deze drie pijlers te richten en onze personal training in Heerenveen specifiek op jou af te stemmen, bereiken we niet alleen je doelen, we handhaven ze ook. Dat hebben we al gedaan voor meer dan 80.000 tevreden klanten in Nederland en daar kun jij ook bij horen. Wij richten ons op fitness in Heerenveen zodat jij voor de rest van je leven slanker, energieker en gelukkiger bent.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?