Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Heerde

Een gemiddelde score van 8.8 uit 40 klantenervaringen

Bonenburgerlaan 18A, 8181 HE Heerde
KVK
69778450
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Heerde

Een gemiddelde score van 8.8 uit 40 klantenervaringen

10
12 januari 2022

"Ik ben een betere vrouw, moeder, vriendin en zus geworden. Ben super dankbaar en trots!"

Naomi

Studio Heerde
9
23 oktober 2022

"Door de training voel ik me superfit en ben ik super blij met het behalen van de resultaten , 20kg minder gewicht en tot nu toe in balans te blijven."

Hanneke Stijf

Studio Heerde
9
10 februari 2022

"Gezondere leefstijl"

Trijnie

Studio Heerde
8
9 februari 2022

"Personal Fitness Nederland heeft bijgedragen aan de goede mindset. Door afvallen ga je fitter en gezonder door her leven. Met name het teamgevoel waarin gesport én gemeten wordt (iedereen wil laten zien dat je afvalt) heeft bijgedragen aan het behaalde resultaat"

Gerald

Studio Heerde
7
1 oktober 2021

"Het heeft mij geholpen om gezond af te vallen."

Studio Heerde
8
6 augustus 2021

"Het programma leert je belangrijke lessen om zelf mee aan de slag te gaan."

Ellien Spaan

Studio Heerde
10
3 augustus 2021

"Ga graag naar de trainingen. Het is gezellig en ik ontmoet aardige mensen en ik voel me stukken beter."

Annette Schilder

Studio Heerde
8
3 augustus 2021

"Het draagt zeker goed bij. Ik voel mij veel fitter. Eet bewuster. Zit beter in m’n vel, medicijnen minder, wat wil een mens nog meer, dit geeft zeker meer geluk in mijn leven , een stok achter de deur om te sporten , geeft ook een betere kwaliteit aan mijn leven"

Studio Heerde
9
30 juni 2021

"Door bewuster om te gaan met het eetpatroon en door het sporten veel fitter en gelukkiger voelen."

John Dul

Studio Heerde
8
25 juni 2021

"Veel gezelligheid bij het trainen en goede begeleiding"

Bianca

Studio Heerde
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Heerde
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Marco van Ruler
Studiomanager en Lifestylecoach
Als eigenaar van Heerde, Nunspeet, Wezep en Harderwijk weet ik wat het is om doelen te behalen. Graag ga ik met jou aan de slag zodat ook jij de beste versie van jezelf kan worden. Ik begeleid je naar een gelukkig en succesvol leven!

 

 

Monta van Leeuwen
Lifestylecoach van Heerde
Van een tevreden klant naar een enthousiaste coach, zo is mijn avontuur begonnen! Als coach vind ik het geweldig om mensen te zien veranderen. Samen kiezen wij de weg die het beste bij jou past en die zal leiden naar een blijvend resultaat!

 

 

Personal Training Heerde

Met een personal trainer groeit jouw zelfvertrouwen en wordt je lichaam weer in shape. Ervaar nu zelf wat een lager vetpercentage en meer spiermassa met jou doet. Jij voelt je fitter en gezonder, je conditie verbeterd en in een mum van tijd moet jij shoppen voor kleding in een paar maten kleiner.

Maatwerk en persoonlijke sturing

We starten met een scan van jouw huidige conditie en voedingspatroon. Daarbij wegen wij je en kijken we hoe het vetgehalte zich verhoudt tot jouw lichaamslengte. Wat is een gezond gewicht en waar ligt jouw streefgewicht? Wat voor voeding eet je meestal? Hoeveel tijd heb je om te bewegen en welke manier van sporten past het best bij jou? Al deze vragen komen uitgebreid aan bod. Op deze manier stellen we een persoonlijk plan van aanpak op.

Niet fit voor even maar voor het het leven

Met het Fit for Life programma, zetten we in op drie pijlers die jou helpen om jouw doelstelling te behalen. Beweging, voeding en personal coaching vormen de sleutel tot succes. Daarmee boek je zichtbaar resultaat en daardoor krijgt niet alleen jou lichaam, ook jouw leven een positieve wending.

Maak gebruik van de gratis proefweek!

Bij de Personal Fitness Nederland – Heerde heb je alle ruimte en faciliteiten om te bewegen. Jouw personal coach begeleidt jou per toestel en weet welke spiergroepen je kunt trainen om jouw doelstelling te behalen. Wil je gratis een proefweek draaien bij Personal Fitness Nederland in Heerde? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Prettig in je vel met fitness in Heerde

Zit je niet goed in je vel en kan jouw fitheid een boost gebruiken, kies dan voor het Fit for Life fitness programma in Heerde. Bij Personal Fitness Nederland werken we al jaren met dit succesvolle lifestyle- en fitness plan. Het geheim? Je werkt niet alleen aan je fysieke gezondheid, we zetten ook in op mentale fitheid. We streven naar een positieve leefstijl verandering op basis van drie krachtige pijlers: voeding, beweging en mindset.

Fitness Heerde: je staat er niet alleen voor

De combinatie van de drie pijlers zijn heel belangrijk voor het succes van ons Fit for Life programma maar minstens zo waardevol is de persoonlijke begeleiding die je krijgt. Kom je bij ons fitnessen in Heerde, dan word je namelijk gekoppeld aan je eigen personal trainer. Hiermee bieden wij jou een alternatief op fitness in een reguliere sportschool. Je traint in onze fitness studio in een één op één setting waarbij alle aandacht gaat naar het behalen van jouw mentale of fysieke fitness doel.

Trainen voor fysieke en mentale doelen

Kom je in de studio in Heerde bij ons fitnessen, dan is de eerste stap een gratis intake en gezondheidscheck. Hiermee brengen we precies in kaart waar je staat en op welk fitness doel je wilt inzetten. Dit doel kan fysiek maar ook mentaal van aard zijn. Burn out klachten, fysieke blessures, een laag energieniveau, stress, conditie verbetering, afvallen of aankomen? Wij personaliseren het Fit for Life programma zodat het aansluit bij jouw streefdoel.

Voedingsadviezen en coaching

Naast een persoonlijk bewegingsschema kun je ook rekenen op voedingsadviezen en mentale coaching. We werken aan je fysieke fitheid maar ook aan je mindset. Zo streven we naar een blijvend duurzaam resultaat. We geven je daarbij een 100% resultaatgarantie op jouw streefdoel. Wil je meer weten over onze methode, kom gerust eens langs in onze fitness studio in Heerde.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?