Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Harderwijk

Een gemiddelde score van 9.4 uit 7 klantenervaringen

06 5331 5670
harderwijk@personalfitnessnederland.nl
Gelreweg 35, 3843 AN Harderwijk
KVK
69778450
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Harderwijk

Een gemiddelde score van 9.4 uit 7 klantenervaringen

9
29 juni 2021

"Ik voel me zo enorm fit, dat ik het snoepen niet eens meer wil!"

Jolanda

Studio Harderwijk
9
4 dagen geleden

"Veel meer energie, minder last van heup en onderrug, kilo's lichter."

Studio Harderwijk
9
15 september 2021

"Ik zit veel beter in mijn vel nu ik 3 keer in de week sport en ik heb veel meer energie gekregen."

D. Lodewijk

Studio Harderwijk
9
23 maart 2021

"Algehele gezondheid en fitheid is zeer sterk verbeterd."

Louweris Hop

Studio Harderwijk
10
17 maart 2021

"Door PFN/Harderwijk ben ik het bewegen/sporten leuk gaan vinden, zodat de weg naar mijn doel als mijn nieuwe life-style gezien kan worden!"

Jolanda de Boer

Studio Harderwijk
10
11 maart 2021

"Ik zit beter in mijn vel, pas beter in mijn kleren (twee maten kleiner) en voel me sterk en gezond."

Martijn

Studio Harderwijk
10
8 maart 2021

"Ik voel me veel fitter en heb veel meer zelfvertrouwen door dit hele proces"

Studio Harderwijk
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Harderwijk
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Mariëlle Koetsier
Studiomanager & Lifestylecoach van Harderwijk

Ik vind het geweldig om met mensen bezig te zijn en deze te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Het mooie van dit traject is dat het niet gaat om alleen maar bewegen maar ook luisteren, adviseren en coachen!

Marco van Ruler
Studiomanager en Lifestylecoach
Als eigenaar van Heerde, Nunspeet, Wezep en Harderwijk weet ik wat het is om doelen te behalen. Graag ga ik met jou aan de slag zodat ook jij de beste versie van jezelf kan worden. Ik begeleid je naar een gelukkig en succesvol leven!

 

 

Greetje Scholten
Lifestylecoach van Wezep & Harderwijk
Ik hou ervan om mensen te enthousiasmeren om met veel plezier te sporten. Fantastisch om iemand naar een nieuwe leefstijl te begeleiden en dit tot een succes te maken; dat is mijn motivatie om dit werk met volle overgave te doen!

 

 

Personal Training Harderwijk

Wil jij 5 – 10 of 15 kilo afvallen, sterker worden of beter in je vel zitten omdat je je al een tijdje slap en futloos voelt? Doorbreek dit patroon en kom naar onze studio in Harderwijk. Wij geloven in je en geven je leven een gezonde boost zodat jij weer fit door het leven gaat. Doorbreek jouw slechte gewoontes en kies nu voor een gezonde levensstijl! Onze personal coaches in Harderwijk staan te popelen om je te helpen.

Waar levens veranderen

In onze studio in Harderwijk hanteren we het Fit for Life principe, waarbij persoonlijke aanpak centraal staat. In combinatie met een op maat gemaakt bewegingsprogramma en voedingsadvies, is jouw personal trainer de persoon die alles samenbrengt. Je hoeft alleen de weg te volgen die voor jou is uitgestippeld om jouw vooraf bepaalde doel te behalen. Concreet betekent dit dat jij voldoende gaat bewegen in combinatie met gezonde en lekkere gerechten. Zo stap je in een nieuwe dimensie van jouw leven en creëer je een gezonde en fitte nieuwe jij. Door heel het land zijn op deze manier successen geboekt bij Personal Fitness Nederland. Dit is ook voor jou binnen handbereik.

Sta sterk(er) in je schoenen

Bij Personal Fitness Nederland – Harderwijk maken we je niet alleen fysiek sterker, door mental coaching wordt je ook geestelijk sterker. Dit zorgt voor extra zelfvertrouwen. Eenmaal gestart in onze lifstylesstudio, kom je meteen in de feel good vibes. Met jouw personal trainer bespreek je de vorderingen totdat je bij jouw einddoel bent.

Ga ervoor bij Personal Fitness Nederland – Harderwijk

Wil jij veranderen in een nieuwe jij en ben jij op zoek naar een een personal trainer in Harderwijk? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Waar wacht je nog op?! Let’s do this.

Fitness in Harderwijk met ons Fit for Life programma

Ons fitness programma in Harderwijk helpt jou voor goed van je extra kilo’s af. Shakes, crash diëten en wonderafslankmiddelen helpen je op de korte termijn gewicht verliezen, maar op de lange termijn maken ze vaak weinig verschil. Wij beloven je dat je bij ons op gewicht komt en dit ook blijft, want we geven je alle tools die je nodig hebt om hier een succes van te maken. Ons doel is niet alleen een slanker lichaam, maar een lichaam dat meer energie heeft en gezonder is, de rest van je leven lang.

Het fitness programma in Harderwijk

Ons fitness programma is daarom niet te vergelijken met andere programma’s. Wij focussen niet alleen op beweging, maar ook op gezond eten en mental coaching. Deze drie pijlers vormen de rode draad door de aanpak die we voorstellen. Deze aanpak is zo succesvol dat we 100% resultaatgarantie aanbieden aan al onze leden. Met andere woorden: we stoppen niet tot jij tevreden bent en je doelstellingen hebt gehaald.

Een intakegesprek

Iedereen die bij ons wil komen fitnessen in Harderwijk wordt eerst uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens deze afspraak bekijken we de lifestyle en fitness studio in Harderwijk, je ontmoet het team en we beoordelen je huidige conditie. Daarna gaan we uitgebreid in gesprek over wat jij met ons programma wilt bereiken.

Een persoonlijke aanpak

Met die informatie stellen we een aantal plannen voor je op die specifiek op jou zijn gericht. Je krijgt een fitness plan en een persoonlijke trainer aangewezen. Een voedseldeskundige stelt een voedingsplan voor je samen voor gezonde en gebalanceerde maaltijden. Kom je fitnessen in Harderwijk, dan werken we ook aan je mentale drempels die je voorheen weerhielden je goals te bereiken. Deze combinatie plus je eigen inzet maken ons programma bijzonder succesvol en helpen jou eindelijk ook slank, energiek en gelukkig door het leven te gaan.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt