Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Haaksbergen

Een gemiddelde score van 9.5 uit 10 klantenervaringen

Kruislandstraat 44a, 7481 KX Haaksbergen
KVK
82942625
Personal Fitness Nederland Haaksbergen PT
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Haaksbergen

Een gemiddelde score van 9.5 uit 10 klantenervaringen

10
25 oktober 2022

"Ik voel me fantastisch"

Success

Studio Haaksbergen
10
21 juni 2022

"Ik ervaar minder stress, voel me fitter en heb een betere conditie door het Fit for Life programma"

Jiwan

Studio Haaksbergen
10
10 juni 2022

"De begeleiding in het sporten en gezond eten geeft mijn zelfvertrouwen een boost!"

Debbie

Studio Haaksbergen
9
24 mei 2022

"Personal Fitness Nederland zorgt ervoor dat ik me beter in mijn vel voel: fitter, vrolijker en energieker."

Marloes

Studio Haaksbergen
10
11 februari 2022

"Thijs geeft mij een goed en passend trainings/voedingsschema zodat ik weet wat ik doe controle heb over mijn voeding. Mijn kenmks over trainen en voeding is erg verbeterd. Hierdoor zie ik mooie resultaten"

Nikki

Studio Haaksbergen
10
30 december 2021

"Dankzij Thijs train ik op een goede manier. Ik zie ik veel verbetering."

Anton

Studio Haaksbergen
8
30 december 2021

"Doordat ik fitter ben voel ik me beter. De gesprekjes laten mij nadenken over mijn eigen regie."

Daniela

Studio Haaksbergen
9
29 december 2021

"Meer energie en beter in ons vel"

Bas en kim ten barge

Studio Haaksbergen
9
29 december 2021

"Door begeleiding op maat, positieve feedback, enthousiasme en oprechte interesse lukt het me om een gezonde leefstijl aan te nemen!"

Marloes Pardijs-Renes

Studio Haaksbergen
10
8 oktober 2021

"Personal fitness zorgt ervoor dat je leert omdenken, niet in problemen denken, maar in oplossingen. Bijvoorbeeld: geen tijd om te trainen? In plaats van voor de televisie hangen kun je ook een half uur oefeningen doen thuis."

Amber Gerritsen

Studio Haaksbergen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Haaksbergen
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Thijs Nijhuis
Studiomanager & Lifestylecoach van Haaksbergen

Met mijn enthousiasme en jaren ervaring in het vakgebied heb ik al vele goede resultaten geboekt. Samen met jou ga ik haalbare doelen stellen zodat jij weer gezonder en gelukkiger in het leven komt te staan.

 

Personal training Haaksbergen, fitter, energieker en levenslang resultaat

Wil jij meer energie? 5, 10 of 15+ kg afvallen of aankomen? Meer zelfvertrouwen krijgen of werken aan een goede weerstand? Of juist je conditie verbeteren, sterker worden, meer spiermassa, je slechte gewoontes gedag zeggen en een fitter en vitaler lichaam? Dan is het Fit for Life personal training programma van Personal Fitness Nederland in Haaksbergen de oplossing. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd, zal deze alles-in-één aanpak gegarandeerd ervoor zorgen dat jij je gezondheidsdoelstellingen nu wél behaald! Bij Personal Fitness Nederland – Haaksbergen kijken we niet alleen naar de korte termijn resultaten, we laten jou ervaren hoe jij de rest van je leven een gezonde levensstijl kan vasthouden. Onze doelstelling is dat jij fit voor het leven wordt en niet voor even!

Resultaat voor het leven – personal training in Haaksbergen

Als je zelf al geprobeerd hebt om 5, 10 of 15 kilo’s af te vallen, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat het erg lastig kan zijn om bepaalde slechte gewoonten af te leren. Je probeert het, maar op de één of andere manier val je altijd weer terug in je oude ongezonde gewoonten. Onze personal trainers weten daar alles van en hebben ruime ervaring om jou te helpen om oude gewoonten te laten vervallen en nieuwe gezonde gewoonten aan te nemen. Dat doen we door ons bij Personal Fitness Nederand – Haaksbergen te richten op drie pijlers die als een rode draad door al onze persoonlijke personal training Fit for Life programma’s lopen.

Drie succespijlers: voldoende bewegen, gezonde voeding en mental coaching

De drie pijlers die we hanteren zijn bewegen, gezonde voeding en mental coaching. Wij geloven dat deze drie pijlers samen een perfecte combinatie zijn zodat jij je doelen kan behalen. Onze personal trainers in Haaksbergen gaan samen met jou niet alleen werken aan je fysieke gezondheid want ze zorgen er ook voor dat je ook mentaal goed voor je lichaam zorgt. Door de mental coaching sessies krijg je de mentale kracht om het proces af te maken en elke verleiding, terugval of twijfel aan de kant te zetten. Onze personal coaches in Haaksbergen stoppen niet tot jij tevreden bent en garanderen 100% garantie op voorafgestelde doelen!

Een persoonlijk plan in Haaksbergen

Allereerst plannen we gratis en vlijblijvend een intakegesprek met je in. Tijdens dit gesprek leer je je personal trainer in Haaksbergen kennen, bekijk je de studio en beoordelen we jouw huidige situatie. Met die informatie maken we een op maat gemaakt persoonlijk plan voor je waarmee je direct aan de slag kunt en die realistische doelen stelt. Je krijgt voedingsadvies, mental coaching en personal training in de studio in Haaksbergen en beweegadviezen voor thuis. Deze elementen kunnen niet zonder elkaar en versterken elkaar en daarom garanderen wij dat jij jouw doeleinden bereikt. Boek nu een gratis intakegesprek en zet de eerste stap richting een fitter, vitaler en gelukkiger leven.

Fitness Haaksbergen voor een leven lang resultaat

Wil jij ook meer energie, wil je je overtollige kilo’s kwijt en zelfverzekerder in het leven staan, dan is het tijd om een bezoekje te brengen aan onze lifestyle en fitness studio in Haaksbergen. Wij zijn geen standaard fitness school, maar bieden al onze leden een compleet programma aan waarmee alle ongezonde gewoontes worden aangepakt en vervangen door gezonde gewoontes. De drie pijlers die we hanteren zijn beweging, gezond eten en mental coaching. Deze combinatie levert een totaaloplossing op voor iedereen die een fitter lichaam en een energieker leven wil.

Fitness in Haaksbergen begint nu

Onze personal trainers, mental coaches en voedingsdeskundigen staan voor je klaar om jou gezonder en gelukkiger te maken. Gewichtsverlies volgt dan vanzelf als dit je doelstelling is. Het begint allemaal met een vrijblijvend intakegesprek waarbij je het team leert kennen en onze lifestyle en fitness studio in Haaksbergen kunt bekijken. Vervolgens beoordelen we wat je huidige conditie is, geef jij aan wat jouw doelstellingen zijn en stellen we een op maat gemaakt traject voor jou op waarmee succes wordt gegarandeerd.

Blijvend een fitter lichaam

Wij geloven dat beweging goed voor je is, maar wil je een fitter lichaam in de breedste zin van het woord, dan hoort gezond eten en mentale kracht hier ook bij. Daarom hanteren wij de drie pijlers als je komt fitnessen in Haaksbergen die al deze factoren aanpakken. Dit zijn de tools die jij nodig hebt om af te vallen en daarna gezond te blijven, voor de rest van je leven lang. Bewegen geeft je kracht, gezond eten geeft je de juiste brandstoffen en mentale gezondheid helpt je verleidingen te weerstaan.

Samen behalen we jouw eindstreep!

Fitnessen in Haaksbergen bij Personal Fitness Nederland betekent gegarandeerd succes. Wij bieden iedereen een 100% resultaatgarantie aan en stoppen niet totdat jij tevreden bent. Wij zijn er voor jou met een totaaloplossing dus zet ook de eerste stap richting een gezonder, fitter en gelukkiger leven.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?