Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Etten-Leur

Een gemiddelde score van 8.6 uit 14 klantenervaringen

Bisschopsmolenstraat 125a, 4876 AK Etten-Leur
KVK
65543173
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Etten-Leur

Een gemiddelde score van 8.6 uit 14 klantenervaringen

8
25 mei 2021

"Prettige, gezellige omgeving. Gaan creatief om met huidige regelgeving. Leuke, afwisselende trainingen. Regelmatige reminders door de week, veel informatie over gezonde leefstijl."

Studio Etten-Leur
9
12 mei 2021

"Door jezelf vitaal te voelen sta ik ook met meer plezier en energie in het leven."

Studio Etten-Leur
9
11 maart 2021

"De verbetering in mijn leven en geluk gezelligheid goeie training en info die je krijgt van Kim nathan en Lotte :):)"

Kevin stevens

Studio Etten-Leur
9
4 maart 2021

"Doordat ik afgevallen ben, strakker in mijn vel ben komen te zitten voel ik me zekerder over mezelf en ben ik met een trotsere houding gaan lopen."

Suzanne van de Velde

Studio Etten-Leur
9
14 mei 2021

"Het programma helpt me iedere week weer bewust te zijn van wat ik doe op gebied van mijn gezondheid en welgesteldheid. Ik ben hierdoor proactief bezig met mijn gezondheid."

Alen Sirovica

Studio Etten-Leur
7
12 mei 2021

"Door de coaching krijg je meer vertrouwen in je algehele conditie, niet alleen de resultaten je gewicht op de weegschaal geven nu eenmaal de juiste informatie en/of progressie."

Tamara

Studio Etten-Leur
9
11 mei 2021

"Ik zit veel beter in mijn vel zoal geestelijk als lichamelijk. Dit heb ik samen met de begeleiding van Kim bereikt."

Anita smits

Studio Etten-Leur
10
25 maart 2021

"Na iets meer als een halfjaar 30 kilo te zijn kwijtgeraakt net zoals fysieke pijn, kan ik weer doen wat ik wil."

Tessa

Studio Etten-Leur
9
24 maart 2021

"Sportiever en fitter en gelukkiger leven"

Natalie

Studio Etten-Leur
8
24 maart 2021

"Mindset, pc helpt om af en toe even anders naar dingen te kijken"

Melissa

Studio Etten-Leur
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Etten-Leur
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Madelon Smit
Lifestylecoach van Etten-Leur
Ik word enorm enthousiast als ik mensen zie groeien binnen hun eigen kunnen. Ik vind veilig bewegen en een vleugje humor erg belangrijk.

 

 

Kim Huijbrechts
Studiomanager en Lifestylecoach van Etten-Leur

Als personal coach heb ik van mijn passie mijn beroep weten te maken: mensen ondersteunen op weg naar een gezonder leven. Dat is niet mijn enige passie, ik blijf zelf graag in beweging met yoga en iets met muziek en pasjes 😉 

 

 

Personal Training Etten-Leur

Gaat het sporten je niet altijd even makkelijk af of is de motivatie even ver te zoeken? Onze bevlogen personal trainers zitten vol enthousiasme en positiviteit. Zij zijn gecertificeerde personal trainers, die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Personal Coach Kim Huijbrechts. Kom langs bij Personal Fitness Nederland – Etten-Leur en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

Blijvend resultaat met personal trainer uit Etten-Leur

Bij Personal Fitness Nederland werken we met het Fit for Life programma. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen. Ons concept is dus geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Door onze professionele begeleiding behaal je maximaal resultaat, zowel in de sportschool als daarbuiten.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Etten-Leur, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Uniek: resultaat gegarandeerd

Als enige in Nederland garanderen de personal coaches van onze studio’s daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Kom je ook trainen in Etten-Leur?

De locatie is goed bereikbaar. Als je van de A58 afkomt pak je afslag 18 richting Etten-Leur. Bij de eerste stoplichten sla je linksaf en bij de rotonde pak je de tweede afslag (rechtdoor). Vervolgens neem je bij de tweede rotonde de derde afslag (linksaf) richting Rode poort. Bij de volgende rotonde sla je rechtsaf en dan bevindt de studio zich in het vierde pand aan je rechterkant.

In deze straat is het overal betaald parkeren. Als je gratis wilt parkeren ga je rechtdoor op de rotonde (richting de Beiaard) en dan heb je direct zes parkeerplaatsen waar je 2 uur gratis kunt parkeren met een blauwe kaart.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen!

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven? Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Nederland – Etten-Leur.

Fitness Etten-Leur: fysiek en mentaal goed in je vel

Wanneer je op zoek bent naar een fitness programma in Etten-Leur met een totaalaanpak, denk dan eens aan het Fit for Life programma. Bij Personal Fitness Nederland werken we al 15 jaar heel succesvol met dit programma dat zich richt op een combinatie van beweging, voedingsadviezen en mindset coaching. Deze methode stelt jou dan ook in staat een fitter lichaam te krijgen én een gezondere levensstijl te bewerkstelligen. Je merkt daardoor al snel dat je fysiek en mentaal beter in je vel gaat zitten.

Fit for Life fitness programma in Etten-Leur

Kom je fitnessen in Etten-Leur volgens een Fit for Life programma dan starten we met een gratis intake en gezondheidscheck. We brengen je gezondheid van dit moment in kaart en zoomen in op jouw persoonlijke doelen. Deze doelen kunnen fysiek maar ook mentaal van aard zijn. Op basis van jouw doelen volgt een persoonlijk trainingsschema en krijg je gerichte voedingsadviezen. Daarnaast is er aandacht voor jouw mindset met mentale coaching.

Fitnessen in Etten-Leur met duurzaam resultaat

Waar we op in zetten is een duurzaam resultaat zodat je ook op lange termijn gezonder en fitter in het leven staat. Het is daarom belangrijk niet alleen aan je lichamelijke fitheid te werken maar aan je algehele levensstijl. Slechte gewoonten op dit gebied kunnen worden doorbroken, ook daarvoor is aandacht in het Fit for Life programma. Bovendien sta je er niet alleen voor. Je werkt samen met een personal coach.

Boek concrete resultaten

Jouw personal trainer is gecertificeerd en leert je precies welke sporttechnieken je kunt toepassen. Samen trainen jullie in een één op één setting zodat je concrete resultaten boekt. Door deze persoonlijk aanpak garanderen we je resultaat en bieden we een alternatief op reguliere fitness. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, kom dans eens langs in onze fitness studio in Etten Leur.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt