Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Emmen

Een gemiddelde score van 8.5 uit 2 klantenervaringen

Weerdingerstraat 245 1, 7811 CJ Emmen
KVK
82822506
Personal Fitness Nederland Personal Coaching
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Emmen

Een gemiddelde score van 8.5 uit 2 klantenervaringen

8
16 november 2022

Wim Klement

Studio Emmen
9
7 november 2022

"Een stok achter de deur hebben."

Marije Brokmann

Studio Emmen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Emmen
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Stefan Koster
Studiomanager / Lifestylecoach van Emmen

Ik help graag mensen met hun doelen te bereiken, door middel van op een goed en verantwoordelijke manier te coachen. Ben jij de volgende?

Kies voor een gezonde levensstijl met fitness in Emmen

Wil jij je een fitter lichaam en bijpassende gezonde levensstijl, kies dan voor een gepersonaliseerd fitness programma in Emmen. Bij Personal Fitness Nederland werken we al jaren met de succesvolle Fit for Life methode. In deze methode combineren we voedingsadviezen met voldoende beweging en mentale coaching. Je krijgt daarbij begeleiding van één van onze gecertificeerde personal trainers. Door je te richten op de drie pijlers van ons programma zul je al snel merken dat je zowel lichamelijk als mentaal fitter wordt.

Gepersonaliseerd fitness programma in Emmen

De kracht van ons programma schuilt in de wisselwerking tussen mindset, voeding en beweging. Daarnaast boeken we effectief resultaat door met jou te werken aan je eigen persoonlijke doelen. Je gaat fitnessen in Emmen in een één op één setting met je personal trainer. Door deze persoonlijke aanpak kunnen we je een 100% resultaatgarantie op jouw streefdoel geven en onderscheiden we ons van een reguliere sportschool.

Leef gezonder, fitter en gelukkiger

Kom je fitnessen bij ons in Emmen dan kies je niet alleen voor een gezonder lichaam maar een gezondere lifestyle. We focussen ons op het behalen van duurzame resultaten en helpen je oude gewoontes te doorbreken. Daarom zijn naast het bewegen juist ook de voedingsadviezen en mentale coaching heel belangrijk. Door alle drie succesvol in jouw persoonlijke trainingsprogramma te integreren werken we toe naar een gezonder en gelukkiger leven.

Gratis gezondheidscheck en intake

Of je nu wilt werken aan mentale of fysieke doelen, wilt afvallen of aankomen, je conditie wilt verbeteren of minder stress wilt ervaren, wij zetten ons in voor jouw specifieke streefdoel. We brengen dit doel in kaart tijdens een intakegesprek. Daarbij krijg je ook een gratis gezondheidscheck. Zo weten we waar je staat en bespreken we waar je naartoe zou willen. Neem gerust contact op of kom eens langs in onze fitness studio in Emmen.

Personal Training Emmen

Leef jij al jaren in twee strijd? Ben je niet meer tevreden over hoe je eruitziet en zit een dikke buik je in de weg? Komt de stap om er iets aan te doen maar niet in zicht? Grijp dan nu je kans! Kijk nog een keer achterom en laat je nieuwe leven nu beginnen. Samen met Personal Fitness Nederland in Emmen creëer je een gezonde levensstijl met voldoende beweging en gezonde voeding. Binnen no time is jouw body in shape en sta jij weer krachtig in het leven. Go for (f)it!

Become Fit for Life

Personal Fitness Nederland in Emmen is niet zomaar een sportschool. We werken aan de hand van het Fit for Life programma. We ontwikkelden deze formule die zich keer op keer bewijst, mede omdat het speciaal voor elke individu wordt aangemeten. Met de drie basisprincipes: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching, vormt het Fit for Life programma een realistisch totaalconcept voor een vitaal leven.

Aangepast aan jou lichaam en je dagelijkse leven. Drukke baan, allergieën, zere rug of andere omstandigheden zijn geen belemmeringen, maar slechts een drempel. Personal Fitness Nederland heeft met het Fit for Life programma al veel individuele successen geboekt. Daar kan jij er één van zijn!

Wat jij je lichaam geeft, krijg je terug

Vertrouw erop dat jouw inzet wordt beloond. Eigenlijk is je eigen lichaam de meest trouwe vriend die je kunt hebben. Het laat je nooit in de steek en doet alles voor je. Jouw lichaam is afhankelijk van jou. Wat jij het geeft, dat krijg je terug. Geef jij het gezonde voeding, de juiste proporties, niet te veel vetten en combineer je dit met voldoende beweging dan ga je versteld staan hoe jouw lichaam dat waardeert. Zo neemt onder meer je spiermassa toe. Spieren geven stevigheid en dat merk je in je houding. Je rug, schouders, nek hangen er niet meer futloos bij. Je krijgt een ferme en krachtige uitstraling. Je ogen gaan meer stralen en je voelt je zelfverzekerder. Vul nu onderstaand contactformulier in en ondervind het verschil!

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?