Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Emmeloord

Een gemiddelde score van 10 uit 1 klantenervaringen

06 1527 3374
emmeloord@personalfitnessnederland.nl
Bedrijfsweg 88a, 8304 AA Emmeloord
KVK
70762015
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Emmeloord

Een gemiddelde score van 10 uit 1 klantenervaringen

10
10 augustus 2021

"Ondertussen ben ik een half jaar verder, 12 kilo lichter en bezig met m’n nieuwe doel: 70 kilo squats!"

Martine

Studio Emmeloord
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Emmeloord
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Daan Beckeringh
Studiomanager & Lifestylecoach van Emmeloord

Fit, vitaal en de power om zelf jouw behaalde resultaat te behouden! Ik ben Daan en ik ga je helpen met het verbeteren van jouw levensstijl. Doelgericht en resultaatgericht. Behoud jouw levensstijl voor altijd  door de tips, tools en tricks die je van ons meekrijgt!

Personal Training Emmeloord

Ben je op zoek naar een sportschool omdat je je al een tijdje slap en futloos voelt? Doorbreek dit patroon en kom naar onze studio in Emmeloord. Bij Personal Fitness Nederland – Emmeloord geloven we in je en geven we je leven een gezonde boost zodat jij weer fit door het leven gaat. Doorbreek dan jouw ingesleten slechte gewoontes en kies nu voor een gezonde levensstijl! Onze personal coach Daan staat te popelen om je hierbij te helpen!

Jouw nieuwe ik

In onze studio in Emmeloord hanteren we het Fit for Life principe, waarbij persoonlijke coaching centraal staat. In combinatie met een op maat gemaakt bewegingsprogramma en voedingsrooster, is jouw personal trainer de persoon die alles samenbrengt. Je hoeft alleen de weg te volgen die is uitgestippeld om jouw vooraf bepaalde doel te behalen. Concreet betekent dit dat jij voldoende gaat bewegen in combinatie met gezonde voeding. Zo stap je in een nieuwe dimensie van jouw leven en creëer je een gezonde en fitte nieuwe ik. Door heel het land zijn op deze manier successen geboekt bij Personal Fitness Nederland. Dit is ook voor jou binnen handbereik. Laat deze kans niet lopen!

Feel good vibes

Bij Personal Fitness Nederland – Emmeloord maken we je niet alleen fysiek sterker, door mental coaching wordt je ook geestelijk sterker. Dit zorgt voor extra zelfvertrouwen. Eenmaal gestart in onze lifstyle- en fitnessstudio, kom je meteen in de feel good vibes. Met jouw personal trainer bespreek je de vorderingen en geef jij de high five telkens weer als je een stap dichterbij jouw einddoel bent.

Ga ervoor bij Personal Fitness Nederland – Emmeloord

Wil jij veranderen in een nieuwe jij en ben jij op zoek naar een sportschool in Emmeloord? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Waar wacht je nog op?! Let’s do this.

Werk gericht aan je mentale en fysieke fitness in Emmeloord

Ben je toe aan een concreet fitness programma in Emmeloord waarbij oog is voor je zowel je mentale als je fysieke gezondheid? Ons Fit for Life programma sluit aan op deze wensen. Bij Personal Fitness Nederland hebben we al meer dan 15 jaar ervaring met dit fitness- en lifestyle programma en kennen we het succes van de methode. Wat maakt dit programma zo succesvol? Er is veel persoonlijke aandacht en wij werken altijd volgens drie vaste en essentiële pijlers.

Fitness Emmeloord: Focus op voeding, beweging en mindset

Deze drie pijlers zijn aandacht voor de juiste voeding, voldoende beweging en mentale coaching. Door deze drie elementen te integreren in een persoonlijk Fit for Life programma werk je toe naar concrete, permanente resultaten. Voor jouw specifieke fitness doel worden bewegings- en voedingsschema’s opgesteld en je kunt rekenen op goede begeleiding. Je traint daarbij altijd samen met een personal trainer.

De voordelen van een persoonlijke coach op rij

Kies je ervoor te fitnessen in Emmeloord volgens ons Fit for Life plan, dan kies je voor een alternatief op reguliere fitness. Samen met je persoonlijke trainer vorm je een team. Jullie werken één op één. Er is dus alle aandacht voor jouw fitness doel. Onze personal trainers zijn gecertificeerd en leren jou de juiste sporttechnieken. Ze houden jou gemotiveerd en stimuleren je steeds opnieuw het beste uit jezelf te halen. Je traint bovendien op ontzettend effectieve wijze doordat je een persoonlijk trainingsschema volgt.

Fitnessen Emmeloord: resultaat gegarandeerd

Volg je ons fitness programma in Emmeloord dan geven we je een 100% resultaatgarantie op jouw gekozen doelstelling. Juist door de persoonlijke aanpak en de kennis van onze personal coaches weten we concrete resultaten te boeken. Tegelijkertijd weet je zelf ook heel goed wat er van je verwacht wordt dankzij een helder, persoonlijke bewegings- en voedingsschema en regelmatige evaluatiemomenten. Kom gerust eens langs voor oriënterend kennismakingsgesprek.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt