Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Eersel 

06 2063 7518
eersel@personalfitnessnederland.nl
Markt 42, 5521 AL Eersel
KVK
17168906
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Eersel
9
29 juli 2021

"Ben al jaren bij Frans bezig en is gewoon relaxed en goed fijn trainen"

Studio Eersel
8
29 juli 2021

"Frans begeleidt me al meer dan 2 jaar en vind het altijd gezellig en fijn met hem!"

Michiel

Studio Eersel
9
29 juli 2021

"Stap voor stap naar een structureel gezond e leefstijl, erg blij mee"

Studio Eersel
9
23 juli 2021

"Ik voel me fit en actief"

Leticia

Studio Eersel
8
7 juli 2021

"Door een gewichtsafname sta ik beter en met meer zelfverzekerdheid in het leven"

Marga

Studio Eersel
8
13 mei 2021

"Frans is hartstikke enthousiast en hij begeleidt me super goed en coaching goed"

Studio Eersel
9
12 mei 2021

"Frans is heel enthousiast en traint en coacht me goed, blij dat ik het ben gaan doen!"

Studio Eersel
8
7 mei 2021

"Omdat ik sport heb ik een beter zelfbeeld en mindset, de afspraak met Frans zorgt dat ik een stok achter de deur heb om goed voor mezelf te zorgen"

Studio Eersel
8
4 mei 2021

"Stukje positieve mindset, stok achter de deur."

Studio Eersel
8
4 mei 2021

"Het sporten maakt me rustiger mentaal en problemen worden uitdaging."

Studio Eersel
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Eersel
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Frans Smulders
Studiomanager & Lifestylecoach van Eersel

Bij coach Frans ben je aan het juiste adres! Mijn kracht is streng zijn maar vooral ook motiverend en relaxed. Bij mijn gezellige studio in Eersel gaan we samen je grenzen verleggen en je ondersteunen om je doelen te bereiken.

 

 

Personal Training Eersel

Sporten geeft je energie en zorgt ervoor dat je meer kwaliteit uit het leven haalt. Maar het idee dat je ’s avonds na een drukke dag nog van de bank af moet om richting de sportschool te gaan is niet bepaald motiverend. Wij begrijpen dat. Toch geeft sporten je een fit en energiek gevoel, het verhelpt lichamelijke- en geestelijke klachten én het maakt voorgoed een einde aan die overtollige kilo’s.

Reden genoeg om naar de sportschool te gaan, denk je nu. Maar zodra jij jezelf weer heerlijk op de bank hebt genesteld denk je hier anders over. Daarvoor is een personal trainer de uitkomst. Het is niet alleen de persoon die jou op een gezonde manier helpt om jouw doelstelling te bereiken, het is ook jouw stok achter de deur die je een zetje in de rug geeft als je dit nodig hebt.

Alle (toekomstige) sporters opgelet!

Attentie amateurs, gevorderden of personen die al regelmatig van sportschool zijn verwisseld, voor jullie hebben wij een plan van aanpak. Voordat jij aan de slag gaat bij Personal Fitness Nederland – Eersel bespreken we uitgebreid jouw wensen en doelen. We bekijken mogelijke blessures en vragen wat jij van de personal trainer verwacht. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt plan op dat perfect aansluit op jouw huidige conditie met uiteraard jouw einddoel in ons achterhoofd.

Maak kennis met Personal Fitness Nederland – Eersel

Wordt het tijd dat jij ophoudt met het bedenken van smoesjes om maar niet naar de sportschool te gaan. Heb jij een stok achter de deur nodig? Schrijf je dan in bij Personal Fitness Nederland – Eersel. Liever eerst even kennismaken? Geen probleem, vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Gewoon doen!

Fitness Eersel: boost jouw mentale en fysieke energie

Wil jij de energie voelen stromen en zoek je naar fitness programma dat dit kan bewerkstelligen, dan past ons Fit for Life fitness programma in Eersel bij jou. Dit programma richt zich naast beweging ook op voeding en mindset waardoor je niet alleen werkt aan fitter lijf maar ook aan een vitalere levensstijl. Doordat je verder één op één begeleiding van een personal coach krijgt werk je effectief toe naar concrete resultaten.

Volg het Fit for Life fitness programma in Eersel

Bij Personal Fitness Nederland werken we al jaren heel succesvol met het Fit for Life programma. Dit doen wij in onze fitness en lifestyle studio’s die inmiddels verspreid zijn over heel Nederland. Kom je bij ons fitnessen in Eersel dan kies je voor een resultaatgericht alternatief op een regulier fitness programma. Dankzij onze succesformule en de persoonlijke begeleiding van een gecertificeerde trainer zul je merken dat je al snel prettiger in je vel gaat zitten.

Duurzame verandering met resultaatgarantie

Wij zetten altijd in op duurzame verandering en werken niet alleen aan jouw fysieke gezondheid maar ook je mentale fitheid. Je krijgt bij ons naast een persoonlijk bewegingsschema ook voedingsadviezen op maat en mindset coach. Zo bieden we jou de tools om niet alleen je fitness doel te halen maar direct te werken aan een gezondere levensstijl. Hierdoor zul je ervaren dat je mentale en fysieke energie toenemen.

Hoe begin ik?

Kom je in Eersel fitnessen in onze studio dan kijken we eerst naar je gezondheid van dit moment. Dit doen we tijdens een gratis gezondheidscheck en intake. We zoomen dan eveneens in op jouw streefdoel; dit doel kan reiken van het verliezen van kilo’s tot het verminderen van stress klachten. Zo krijgen we snel duidelijk waar je staat en waar je naartoe wilt. Op basis daarvan stellen wij een passend programma voor je op. Wellicht tot snel in onze fitness studio in Eersel.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt