Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Doorn

Een gemiddelde score van 9 uit 46 klantenervaringen

Velperengh 44, 3941 BZ Doorn
KVK
81499450
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Doorn! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Doorn zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Doorn. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Doorn

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Doorn. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Doorn, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Doorn. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Doorn en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Doorn iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Doorn

Een gemiddelde score van 9 uit 46 klantenervaringen

Studio Doorn
8
27 juli 2022

"Bewuster worden van goede beweging in weinig tijd"

Studio Doorn
9
24 juni 2022

"Als je goed “ in je vel zit “ treed je de wereld zelfverzekerder tegemoet, dit heeft weer een positief effect op je energie level , je humeur, je werk, je gezin enz enz"

Wilma

Studio Doorn
8
2 juni 2022

"Trainer Tineke is een kundige en inspirerende trainer. Ze past haar trainingen aan mijn doel om sterk, gezond en fit te zijn. Met haar humor en creativiteit weet ze me te verleiden tot het steeds weer een extra tandje bijzetten!"

Studio Doorn
8
2 juni 2022

Kim

Studio Doorn
10
2 december 2021

"Het heeft ervoor gezorgd dat ik 15 kilo ben afgevallen en lekker fit ben! Ik ga nog even door !!!"

Henny

Studio Doorn
10
2 december 2021

"PersonalFitness is een fijne studio Rodney, Tineke , jolanda & Jasper zijn super goede personal trainers en zetten elk beentje bij om je te helpen bij het behalen van je doelen. Je krijgt duidelijke eet -en sportschema’s om zo aan je lichaam te werken. Een van de belangrijkste dingen vind ik dat je door de gezonde levensstijl en de juiste begeleiding meer zelfvertrouwen en energie krijgt! Ik zou iedereen aanraden die aan zichzelf wilt werken om lid te worden bij PersonalFitness!"

Anne-Marie

Studio Doorn
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Doorn
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Pieter van Kempen
Lifestylecoach van Veenendaal en Doorn

Samen jouw doelen bereiken, jou meenemen op de weg naar succes, daar doe ik het voor! Elke dag voor anderen klaar staan om de eindstreep te bereiken op een manier die bij jou aansluit.

Danny Put
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer, Veenendaal, Almere & Purmerend
Ik doe dit werk al 6+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega’s om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.

 

 

Rodney Rijnbergen
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer, Veenendaal, Almere en Purmerend

Hoi, ik ben Rodney! Mede-eigenaar van Apeldoorn, Deventer, Doorn, Veenendaal, Almere en Purmerend. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!

 

 

Ilse van Rengs
Studiomanager & Fysiotherapeute van Doorn

Voor mij is er niets mooier dan mensen begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke doelen (fysiek en mentaal). Jouw reis, jouw ontwikkeling & jouw groei daar draait het allemaal om. Gelukkig worden en zijn met wie jij bent!

Personal Training Doorn

Ben je op zoek naar een sportschool omdat je je al een tijdje slap en futloos voelt? Doorbreek dit patroon en kom naar onze studio in Doorn. Bij Personal Fitness Nederland – Doorn geloven we in je en geven we je leven een gezonde boost zodat jij weer fit door het leven gaat. Doorbreek jouw slechte gewoontes en kies nu voor een gezonde levensstijl! Onze personal coaches staan te popelen om je hierbij te helpen!

Jouw nieuwe ik

In onze studio in Doorn hanteren we het Fit for Life principe, waarbij persoonlijke coaching centraal staat. In combinatie met een op maat gemaakt bewegingsprogramma en voedingsrooster, is jouw personal trainer de persoon die alles samenbrengt. Je hoeft alleen de weg te volgen die is uitgestippeld om jouw vooraf bepaalde doel te behalen. Concreet betekent dit dat jij voldoende gaat bewegen in combinatie met gezonde voeding. Zo stap je in een nieuwe dimensie van jouw leven en creëer je een gezonde en fitte nieuwe ik. Door heel het land zijn op deze manier successen geboekt bij Personal Fitness Nederland. Dit is ook voor jou binnen handbereik. Laat deze kans niet lopen!

Feel good vibes

Bij Personal Fitness Nederland – Doorn maken we je niet alleen fysiek sterker, door mental coaching wordt je ook geestelijk sterker. Dit zorgt voor extra zelfvertrouwen. Eenmaal gestart in onze lifstyle- en fitnessstudio, kom je meteen in de feel good vibes. Met jouw personal trainer bespreek je de vorderingen en geef jij de high five telkens weer als je een stap dichterbij jouw einddoel bent.

Ga ervoor bij Personal Fitness Nederland – Doorn
Wil jij veranderen in een nieuwe jij en ben jij op zoek naar een sportschool in Doorn? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Waar wacht je nog op?! Let’s do this.

Fitness in Doorn begint bij Fit for Life

Fit for Life is een fitness programma in Doorn dat zich niet alleen richt op beweging, maar dat een totaaloplossing biedt voor alle redenen waarom je fitter wilt worden. Overgewicht, lichamelijke klachten, herstel van ziekte, een hoge bloeddruk en een slechte conditie zijn allen redenen om meer te gaan bewegen. Ons Fit for Life programma gaat verder dan dat en besluit je bij ons te fitnessen in Doorn dan geven we je alle tools om al je slechte gewoonten voorgoed uit de weg te helpen. Want te weinig beweging, ongezond eten en mentale onstabiliteit zijn de oorzaken van overgewicht en een groot aantal andere lichamelijke klachten.

Fitness in Doorn met drie essentiële pijlers

Wij geloven dat ieder fitness programma een veel grotere kans van slagen heeft als het complete plaatje wordt beoordeeld en aangepakt. Daarom hanteren wij in ons Fit for Life programma drie pijlers: beweging, gezond eten en mental coaching. Onze lifestyle en fitness studio in Doorn is ingericht voor motiverende en uitdagende sessies met je eigen personal trainer. Er is ook een voedseldeskundige die je op maat gemaakt advies geeft over gezond eten en gebalanceerde voeding. Door te werken aan mental coaching spring je alle hordes over en race je dit keer vol zelfvertrouwen en wilskracht naar de finish line.

Wij garanderen resultaat

Ons programma biedt een totaaloplossing aan en daarmee is het anders dan de meeste fitness programma’s. Kom je fitnessen in Doorn bij Personal Fitness Nederland, dan bieden wij je een 100% resultaatgarantie aan. We zullen niet opgeven totdat jij je doeleinden hebt bereikt en blijven je motiveren, coachen en aanmoedigen tot je er bent. Boek daarom vandaag nog een vrijblijvend intakegesprek, zodat je de studio kunt bekijken, het team kunt ontmoeten en zelf kunt zien wat wij jou te bieden hebben. Van opgeven hebben wij nog nooit gehoord.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?