Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Doetinchem

Een gemiddelde score van 9 uit 75 klantenervaringen

bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Doetinchem! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Doetinchem zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Doetinchem. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Doetinchem

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Doetinchem. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Doetinchem, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Doetinchem. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Doetinchem en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Doetinchem iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Doetinchem

Een gemiddelde score van 9 uit 75 klantenervaringen

Studio Doetinchem
9
23 september 2022

"Ik ben fitter en veel meer zelfvertrouwen."

Emiel

Studio Doetinchem
10
12 september 2022

"Ik zit beter in mijn vel en voel opgeruimder in mijn hoofd!"

Hellen

Studio Doetinchem
10
25 mei 2022

"Ik voel me veel fitter, doordat ik beter ben gaan eten en sporten. Het is superleuk en ik heb een topcoach!"

Miranda

Studio Doetinchem
9
25 mei 2022

"Levens veranderend voor zowel lichaam als geest!"

Andrea

Studio Doetinchem
9
20 mei 2022

"Ik voel lekker doordat ik met regelmaat train, goed en gezond eet en de juiste mindset heb ontwikkelt!"

Marcel

Studio Doetinchem
9
18 mei 2022

"Ik voel me een stuk prettiger nu ik fitter ben!"

Anja

Studio Doetinchem
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Doetinchem
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Lisa Bruijn
Lifestylecoach van Aalten & Doetinchem

Met mijn passie, kennis als sportdeskundige en energie gaan wij jouw doelen bereiken. Ik vind het fantastisch om jou gelukkiger te maken door beweging, voeding en coaching. Ben jij klaar voor verandering? Ik sta voor jou klaar!

 

 

 

Bertus van Lagen
Lifestylecoach van Doetinchem

Ik geef alles om samen het beste resultaat te behalen. Ik werk ruim 18 jaar als trainer, gymdocent en kickbokstrainer. Daarnaast ben ik erg actief bezig met yoga en ademtechnieken. Ik ben betrokken, eerlijk en geef nooit op.

 

 

 

 

Niels Wassink
Studiomanager & Lifestylecoach van Doetinchem en Zutphen

Ga je met mij de uitdaging dat je op een leuke en gezonde manier je doelen gaat behalen? Ik zorg voor voldoende uitdaging, variatie en ben jouw stok achter de deur. Samen gaan we voor 100% succes zodat jij gelukkig kan zijn!

 

Fitness in Doetinchem op de enige juiste manier

Heb jij nog niet de perfecte manier ontdekt voor fitness in Doetinchem? Dan ben je hier beland bij een plek waar je jouw zoektocht eindelijk kunt beëindigen. Wij van Personal Fitness Nederland hebben namelijk de perfecte manier ontwikkeld waarmee jij spiermassa kunt kweken, af kunt vallen of simpelweg fitter kunt worden. Bij ons krijg je een garantie dat jij vooruitgang maakt. Zo hoef je je op dit vlak van je leven nooit meer zorgen te maken. Fitness in Doetinchem doe je daarom bij Personal Fitness Nederland.

Met fitness in Doetinchem heb je zeker geen sportschool nodig

Bij ons heb je zelfs geen sportschool nodig als vereiste voor je resultaten. Je traint namelijk bij onze speciale fitness studio’s. Deze zijn helemaal ingericht om jouw perfect te laten presteren. De dagen van met tegenzin naar de sportschool gaan zijn voorbij dankzij onze personal trainers die je altijd blijven motiveren. Personal fitness in Doetinchem doe je het beste met Personal Fitness Nederland. Wij staan altijd voor je klaar.

Boek resultaten met onze personal training in Doetinchem

Via onze personal trainingen leer je alles over fitness. Daarmee bedoelen we ook de randvoorwaarden. Zo eet jij straks alleen maar gezond eten waarmee je fitter wordt. Daarnaast overmeester je straks elke fitness beweging waar je eerder oefening mee had. Daarmee zal ook je mentale weerbaarheid beter worden. Helemaal door de mindset training die onze coaches aan jou geven. Door deze drie pijlers te beheersen, creëren we de ideale bouwstenen voor een fit lichaam. Klinkt dit als een aanlokkelijk aanbod? Profiteer nu van onze garantie en transformeer jouw lichaam tot de meest fitte versie ervan die er is. Je zult achteraf inzien dat dit een cruciale beslissing in jouw leven was.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?