Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Doetinchem

Een gemiddelde score van 8.8 uit 28 klantenervaringen

06 3927 9153 / 06 3444 4723
info@personalfitnessdoetinchem.nl / bertus@personalfitnessdoetinchem.nl
Hofstraat 97, 7001 JD Doetinchem
KVK
70392196
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Doetinchem

Een gemiddelde score van 8.8 uit 28 klantenervaringen

8
12 augustus 2021

"Ik voel me zoveel beter, fitter, gezonder en ook zeker gelukkiger!"

Deborah

Studio Doetinchem
9
6 april 2021

"Mijn lichaam doet het beter,"

Anja

Studio Doetinchem
7
6 april 2021

"Het bied voor mij structuur binnen de voeding."

Roel

Studio Doetinchem
9
1 april 2021

"Ik voel me fitter doordat ik gemotiveerd word om te sporten en blijf sporten! Het is echt een stok achter de deur."

Kim

Studio Doetinchem
9
1 april 2021

"Ik zit lekkerder in mijn vel, doordat ik mij fitter voel en al 13 kilo kwijt ben!"

Marianne

Studio Doetinchem
10
1 april 2021

"De motivatie om in beweging te zijn en te blijven!"

Hilda

Studio Doetinchem
8
31 maart 2021

"Door het fitforlife programma blijf ik gemotiveerd om door te gaan met mijn voeding en beweging!"

Bertie

Studio Doetinchem
8
31 maart 2021

"Ik voel me veel fitter!"

Anne-Marieke

Studio Doetinchem
10
31 maart 2021

"Ik voel mij fit, zelfverzekerder en gezonder!"

Jitte

Studio Doetinchem
8
31 maart 2021

"Het besef dat je door balans in voeding en beweging een mooi resultaat bereikt!"

Cora

Studio Doetinchem
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Doetinchem
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Bertus van Lagen
Lifestylecoach van Doetinchem

Ik geef alles om samen het beste resultaat te behalen. Ik werk ruim 18 jaar als trainer, gymdocent en kickbokstrainer. Daarnaast ben ik erg actief bezig met yoga en ademtechnieken. Ik ben betrokken, eerlijk en geef nooit op.

 

 

 

 

Niels Wassink
Studiomanager & Lifestylecoach van Doetinchem

Ga je met mij de uitdaging dat je op een leuke en gezonde manier je doelen gaat behalen? Ik zorg voor voldoende uitdaging, variatie en ben jouw stok achter de deur. Samen gaan we voor 100% succes zodat jij gelukkig kan zijn!

 

Personal Training Doetinchem

Ben je op zoek naar een sportschool omdat je je al een tijdje slap en futloos voelt? Doorbreek dit patroon en kies voor onze studio in Doetinchem in plaats van een massale sportschool. Bij Personal Fitness Nederland in Doetinchem geloven we in je en geven we je leven een gezonde boost zodat jij weer fit door het leven kan. Doorbreek dan jouw ingesleten, slechte gewoontes en kies nu voor een gezonde levensstijl.

Jouw nieuwe ik

In onze studio in Doetinchem hanteren we het Fit for Life principe, waarbij persoonlijke coaching centraal staat. Dit in combinatie met een op maat gemaakt bewegingsprogramma en voedingsschema, staat er niets meer in de weg om jouw einddoel te behalen. Je hoeft alleen de weg te volgen die is uitgestippeld om jouw vooraf bepaalde doel te behalen. Concreet betekent dit dat jij voldoende gaat bewegen in combinatie met gezonde voeding. Zo stap je in een nieuwe dimensie van jouw leven en creëer je een gezonde en levenslustige nieuwe ik. Door heel het land zijn op deze manier successen geboekt bij Personal Fitness Nederland. Dit is ook voor jou binnen handbereik. Laat deze kans niet lopen!

Feel good vibes

Bij Personal Fitness Nederland in Doetinchem maken we je niet alleen fysiek sterker, door mental coaching wordt je ook geestelijk sterker. Dit zorgt voor extra zelfvertrouwen. Eenmaal gestart in onze lifstyle- en fitnessstudio, kom je meteen in de feel good vibes. Met jouw personal trainer bespreek je de vorderingen en geef jij telkens een high five als je weer een stap dichterbij jouw einddoel bent.

Ga ervoor bij Personal Fitness Nederland – Doetinchem

Wil jij veranderen in een nieuwe jij en ben jij op zoek naar een sportschool in Doetinchem? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Waar wacht je nog op?! Let’s do this.

Fitness Doetinchem: werken aan je lichaam en mindset

Oude gewoontes zijn soms lastig te doorbreken maar met ons Fit for Life fitness programma in Doetinchem zetten we hier wel op in. Ons programma richt zich op het krijgen van een fitter lichaam maar focust niet alleen maar op beweging. Bij Personal Fitness Nederland combineren we beweging altijd met persoonlijke voedingsadviezen én mentale coaching. Zo werk je met ons fitness programma aan je lichaam maar ook aan je mindset. Op die manier kunnen we oude gedragspatronen doorbreken en je levensstijl positief veranderen.

Fitness trainingen in Doetinchem met een personal coach

\Kies je voor ons Fit for Life methode dan koppelen wij jou aan één van onze personal trainers. Samen met deze coach ga jij aan de slag om jouw streefdoel te bereiken. De personal trainer motiveert jou en zorgt ervoor dat jouw doelstelling bereikbaar wordt met een concreet voeding- en bewegingsplan. Je krijgt één op één begeleiding en traint in onze fitness studio in Doetinchem of lekker in de buitenlucht.

Fitnessen in Doetinchem met resultaatgarantie

Juist doordat onze aanpak persoonsgericht is, kunnen wij resultaten garanderen. Samen met jouw personal coach vorm je een team en je trainer is niet eerder tevreden dan dat jij dat bent. We zorgen ervoor dat je vanuit de juiste mindset traint en kunnen met jou werken aan heel uiteenlopende doelen. Of je nu kilo’s kwijt wilt, last hebt van stress, oude gewoontes wilt doorbreken die een gezonder leven in de weg staan of je conditie wilt aanscherpen, wij zorgen voor een gepersonaliseerd fitness programma.

Hoe werkt het precies?

Spreekt een persoonlijk programma je aan en kun je niet wachten om te starten met fitnessen in Doetinchem? Dan zien we je heel graag in onze studio. We doen een gratis gezondheidscheck en intake waarbij we scherp stellen waar je nu staat en waar je naartoe wilt werken. Zo kunnen we een concreet plan voor je samenstellen én weet jij ook direct wat je mag verwachten.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt