Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Delft

06 1537 3586 / 06 1826 7800
delft@pf4l.nl
Ezelveldlaan 49, 2611 RV Delft
KVK
75376733
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Delft
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Cindy van der Aa
Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk en Delft

Al bijna 4 jaar begeleid ik met veel plezier klanten binnen het Fit for Life programma. Ik vind het belangrijk om jouw wensen en doelen voorop te stellen. En natuurlijk jou te enthousiasmeren om lekker te starten om je doelen te bereiken!

 

 

Marco Hoogendijk
Studiomanager & Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk & Delft

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

 

 

 

 

Thomas Olde Heuvelt
Studiomanager & Lifestylecoach van Delft

Met veel passie en enthousiasme begeleid ik mijn klanten om hun doelen te bereiken en het beste in zich zelf naar boven te halen. Door de juiste ondersteuning waar nodig zorgen we samen voor een gezonde levensstijl en goede balans!

 

 

 

 

Melih Kaya
Studiomanager & Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk & Delft

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

 

 

 

 

Geen excuses meer met personal training in Delft

Met personal training in Delft maak je een betere versie van jezelf. Wij geven je de tools die je nodig hebt om excuses te negeren en gewoonten te doorbreken. Hoe lang duurde het voordat je excuses begon te maken toen je de laatste keer met een dieet begon of je inschreef bij de sportschool? Schrijf je in voor ons Fit for Life programma en deze excuses komen niet meer in je op.

Fit for Life met personal training in Delft

Wij begrijpen hoe lastig het is om slechte gewoonten te doorbreken en om excuses te negeren. Daarom bestaat ons Fit for Life programma uit meer dan training alleen. We hebben ervaren coaches in dienst die je helpen mentaal sterker te worden en verleidingen, twijfel en excuses direct aan te vechten. We hebben ook voedingsdeskundigen die je kunnen vertellen wat je wel en niet moet eten en hoe je gezonde maaltijden klaarmaakt. Onze personal trainer in Delft is er vervolgens om jou fysiek sterk te maken en je conditie te verbeteren. Dat doet wonderen bij stress en depressies.

Voor elke doelstelling een oplossing

Mensen komen bij ons om allerlei redenen en de drie pijlers van het Fit for Life programma (beweging, gezond eten en mental coaching) hebben een fitter lichaam als doelstelling. Dat betekent dat je niet alleen bij ons terecht kunt voor personal training in Delft voor gewichtsverlies, maar ook voor herstel na ziekte, voor het verminderen van fysieke problemen, voor het verlagen van je bloeddruk en voor het opbouwen van spiermassa en conditie. De personal trainer in Delft maakt een persoonlijk plan voor jou waarmee jouw specifieke doeleinden op een haalbare en motiverende manier worden bereikt.

Geen excuses meer

Boek een intakegesprek, verander je slechte gewoontes en excuses zijn niet meer nodig. Je bent zo blij met je nieuwe verbeterde zelf, dat je vast nooit meer terugkijkt.

Fitness in Delft met een leven lang succes gegarandeerd

Woon jij in Delft en wil je een energieker leven en een slanker en fitter lichaam, dan is het Fit for Life fitness programma in Delft hét programma voor jou. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat je binnen een bepaalde tijd je doelen bereikt, we bieden je een totaaloplossing aan voor een gezonder en fitter leven. Om dat te doen richten we ons op drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Het resultaat is een leven vol gezonde gewoontes en een slanker en fitter lichaam.

Succes op de lange termijn met fitness in Delft

Shakes, crash diëten en wonderpillen helpen niet of maar tijdelijk. Het probleem is dat je daarmee vaak weer terugvalt in je oude gewoonten. Daarom is het Fit for Life programma erop gericht om juist die gewoonten aan te pakken, te vervangen voor goede gewoonten en die tweede natuur te maken. Het is dus niet te vergelijken met andere fitness programma’s. Onze experts helpen je met hun kennis en ervaring om dit te doen. Door je lifestyle ten goede te veranderen en de basis aan te pakken volgen een fitter lichaam en een ideaal gewicht vanzelf.

Iedereen haalt zijn doelen

Iedereen die komt fitnessen in Delft krijgt van ons een 100% resultaatgarantie. Wij garanderen dat je je doeleinden haalt en lukt dat niet binnen de vooraf vastgestelde tijd in je plan, dan gaan we kosteloos door tot je er wel bent. Als je bij ons begint dan weet je dus exact waar je naartoe werkt en waarom.

Kom bij ons langs in Delft

Twijfel je nog over onze aanpak, kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Je ziet onze lifestyle- en fitness studio in Delft, je ontmoet de specialisten en geeft aan wat je wilt bereiken. Fitnessen bij ons in Delft draait om lange termijn resultaten. Zo word je een betere versie van jezelf en dat voor altijd.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt