Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Bussum

Een gemiddelde score van 9.3 uit 31 klantenervaringen

Singel 26, 1402 NT Bussum
KVK
83134700
Personal Fitness Nederland Hilversum en Bussum
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Bussum

Een gemiddelde score van 9.3 uit 31 klantenervaringen

10
21 mei 2022

"Ik voel me eindelijk weer fitter!"

Jackie

Studio Bussum
10
20 augustus 2021

"Sinds een tijd heb ik het door. Wat is mijn kwaliteit van leven veranderd!"

Willy

Studio Bussum
9
12 augustus 2021

"Ik wilde weer blij zijn met mijn lijf en dat is zeker gelukt! 🤩⁣"

Marisca

Studio Bussum
9
1 mei 2021

"PFN helpt mij om meer te bewegen en er een gezondere levensstijl op na te houden. Hierdoor voel ik me fitter, gezonder en meer zelfverzekerd. Ik raak zichtbaar in betere vorm en de coach is altijd inspirerend. Fysieke en geestelijke gezondheid, is m’n grootste rijkdom dus dit draagt zeker bij aan mijn geluk."

Jeroen

Studio Bussum
9
28 april 2021

"Ik heb weer energie en voel me super door een goede combi van voeding en beweging en ben me er van bewust geworden dat alleen ikzelf dit voor elkaar kan krijgen en houden"

Godelief

Studio Bussum
10
28 april 2021

"Vanaf dag 1 voel ik me goed bij PFN, de coaches zijn kundig en hebben 100% aandacht voor jou als persoon."

Studio Bussum
10
28 april 2021

"Door Personal Fitness Nederland voel ik mij nu beter dan ooit. Meer energie, minder klachten, kennis over voeding en een strakker & fitter lichaam. Nooit spijt gehad van deze stap!"

Patries

Studio Bussum
10
28 april 2021

"Mijn man en ik profiteren van de gezonde levensstijl waardoor wij langer van elkaar en onze geliefden kunnen genieten. Ik ga niet meer weg bij mijn coach Sietse maar kan het gerust alleen."

Studio Bussum
9
16 mei 2021

"De wijze van trainen bij Personal Fitness Bussum heeft er toe geleid dat we ons vitaler voelen, gewicht is afgenomen, spierkracht is toegenomen. Dat geldt voor ons beiden. Kortom datgene wat we ook graag wilden. En op een zeer laag drempelige manier zijn de adviezen heel goed in te passen in het dagelijks leven, waardoor je een en ander ook goed kunt volhouden en is het onderdeel geworden van ons dagelijks leven. De trainer geeft door advies een goede stimulans. En goede feedback. Ook dat motiveert! Kortom uitermate tevreden!"

Janna Mud en Paul van der Werf

Studio Bussum
9
16 mei 2021

"Doordat ik me gezonder voel, er beter uitzie en tevredener met mezelf ben kan ik tegenslag beter aan en maak ik me niet zo druk."

Studio Bussum
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Bussum
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Tim Lenders
Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Mijn expertise zet ik graag in om jou te helpen. Ik ga voor jou door het vuur als je vastberaden bent om je doelen te behalen, maar ook als je nog niet weet waar je moet starten. Samen doelen bereiken geeft een gevoel van trots, voldoening & geluk.

 

 

 

Sietse Saargaren
Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Passie, commitment en energie is wat ik te bieden heb. Wil jij je levensstijl blijvend veranderen? Dan sta ik voor je klaar! Je gaat ontdekken dat het behalen van je fysieke doelen een middel zijn om tot je echte doel te komen; GELUKKIGER!

 

 

 

Fitness in Bussum op een manier waar iedereen jaloers op wordt

Wil jij door middel van fitness in Bussum indruk maken op anderen? Of wil jij voor jezelf een fit lichaam creëren waar je trots op bent? Lees dan snel verder. Bij Personal Fitness Nederland ben je namelijk bij de juiste persoon terechtkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die fitter willen worden, af willen vallen, of spieren willen kweken. Dankzij onze experts kun je aan de hand van personal fitness in Bussum jouw dromen verwezenlijken. Je krijgt zelfs een garantie van ons dat dit lukt, zo zeker zijn wij van onze zaak.

Met onze hulp wordt fitness in Bussum appeltje eitje om een fit lichaam te krijgen

Fitnessen is nog nooit zo makkelijk geweest als methode om een fit lichaam te krijgen dankzij Personal Fitness Nederland. Aan de hand van onze coaches weet je namelijk precies wat je moet doen om dit doel te bereiken. Je voert deze training niet uit in een sportschool, maar een van onze fitness studio’s. Zo kunnen we in alle rust ons volledig op jouw progressie focussen zonder dat andere mensen zitten te koekeloeren of je storen.

Profiteer van onze Personal training in Bussum die je op meerdere vlakken vooruit helpt

Onze personal trainingen helpen je op meerdere manieren vooruit. Zo leer je alles over de juiste mindset hebben door onze coaches. Het is belangrijk om mentaal sterk te zijn als je fit wilt worden, en daarbij is jouw mindset cruciaal. Ook leer je precies hoe je gezond moet eten via onze voedingsschema’s. En vanzelfsprekend leer je ook alles over de juiste oefeningen om fit te worden en spieren te kweken. Wil jij een meester worden in deze drie pijlers? Pak dan nu je kans.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?