Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Bussum

Een gemiddelde score van 9.5 uit 27 klantenervaringen

06 4527 8551
bussum.pfn@gmail.com
Singel 26, 1402 NT Bussum
KVK
66458242
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Bussum

Een gemiddelde score van 9.5 uit 27 klantenervaringen

10
20 augustus 2021

"Sinds een tijd heb ik het door. Wat is mijn kwaliteit van leven veranderd!"

Willy

Studio Bussum
9
12 augustus 2021

"Ik wilde weer blij zijn met mijn lijf en dat is zeker gelukt! 🤩⁣"

Marisca

Studio Bussum
9
16 mei 2021

"De wijze van trainen bij Personal Fitness Bussum heeft er toe geleid dat we ons vitaler voelen, gewicht is afgenomen, spierkracht is toegenomen. Dat geldt voor ons beiden. Kortom datgene wat we ook graag wilden. En op een zeer laag drempelige manier zijn de adviezen heel goed in te passen in het dagelijks leven, waardoor je een en ander ook goed kunt volhouden en is het onderdeel geworden van ons dagelijks leven. De trainer geeft door advies een goede stimulans. En goede feedback. Ook dat motiveert! Kortom uitermate tevreden!"

Janna Mud en Paul van der Werf

Studio Bussum
9
16 mei 2021

"Doordat ik me gezonder voel, er beter uitzie en tevredener met mezelf ben kan ik tegenslag beter aan en maak ik me niet zo druk."

Studio Bussum
9
6 mei 2021

"Ik voel mij sterker en voldaan na de les omdat ik op een leuke maar ook goede manier met mijn lijf bezig ben geweest"

Studio Bussum
9
1 mei 2021

"PFN helpt mij om meer te bewegen en er een gezondere levensstijl op na te houden. Hierdoor voel ik me fitter, gezonder en meer zelfverzekerd. Ik raak zichtbaar in betere vorm en de coach is altijd inspirerend. Fysieke en geestelijke gezondheid, is m’n grootste rijkdom dus dit draagt zeker bij aan mijn geluk."

Jeroen

Studio Bussum
8
28 april 2021

"Met PT begeleiding leer jij je zelf op nummer 1 te zetten wat geluk afdwingt"

Studio Bussum
10
28 april 2021

"Fitter, en gezonde zijn zou niet mogelijk geweest zijn zonder Sietse en Tim en Bob"

Richard

Studio Bussum
9
28 april 2021

"Ik heb weer energie en voel me super door een goede combi van voeding en beweging en ben me er van bewust geworden dat alleen ikzelf dit voor elkaar kan krijgen en houden"

Godelief

Studio Bussum
10
28 april 2021

"Ik zit beter in mijn vel en kan daardoor meer aan en meer genieten van de kleine en grote dingen."

Studio Bussum
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Bussum
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Tim Lenders
Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Mijn expertise zet ik graag in om jou te helpen. Ik ga voor jou door het vuur als je vastberaden bent om je doelen te behalen, maar ook als je nog niet weet waar je moet starten. Samen doelen bereiken geeft een gevoel van trots, voldoening & geluk.

 

 

 

Sietse Saargaren
Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Passie, commitment en energie is wat ik te bieden heb. Wil jij je levensstijl blijvend veranderen? Dan sta ik voor je klaar! Je gaat ontdekken dat het behalen van je fysieke doelen een middel zijn om tot je echte doel te komen; GELUKKIGER!

 

 

 

Kies voor een gezonde levensstijl met fitness in Bussum

Wil jij je een fitter lichaam en bijpassende gezonde levensstijl, kies dan voor een gepersonaliseerd fitness programma in Bussum. Bij Personal Fitness Nederland werken we al jaren met de succesvolle Fit for Life methode. In deze methode combineren we voedingsadviezen met voldoende beweging en mentale coaching. Je krijgt daarbij begeleiding van één van onze gecertificeerde personal trainers. Door je te richten op de drie pijlers van ons programma zul je al snel merken dat je zowel lichamelijk als mentaal fitter wordt.

Gepersonaliseerd fitness programma in Bussum

De kracht van ons programma schuilt in de wisselwerking tussen mindset, voeding en beweging. Daarnaast boeken we effectief resultaat door met jou te werken aan je eigen persoonlijke doelen. Je gaat fitnessen in Bussum in een één op één setting met je personal trainer. Door deze persoonlijke aanpak kunnen we je een 100% resultaatgarantie op jouw streefdoel geven en onderscheiden we ons van een reguliere sportschool.

Leef gezonder, fitter en gelukkiger

Kom je fitnessen bij ons in Bussum dan kies je niet alleen voor een gezonder lichaam maar een gezondere lifestyle. We focussen ons op het behalen van duurzame resultaten en helpen je oude gewoontes te doorbreken. Daarom zijn naast het bewegen juist ook de voedingsadviezen en mentale coaching heel belangrijk. Door alle drie succesvol in jouw persoonlijke trainingsprogramma te integreren werken we toe naar een gezonder en gelukkiger leven.

Gratis gezondheidscheck en intake

Of je nu wilt werken aan mentale of fysieke doelen, wilt afvallen of aankomen, je conditie wilt verbeteren of minder stress wilt ervaren, wij zetten ons in voor jouw specifieke streefdoel. We brengen dit doel in kaart tijdens een intakegesprek. Daarbij krijg je ook een gratis gezondheidscheck. Zo weten we waar je staat en bespreken we waar je naartoe zou willen. Neem gerust contact op of kom eens langs in onze fitness studio in Bussum.

Personal Training Bussum

Leef jij al jaren in twee strijd? Ben je niet meer tevreden over hoe je eruitziet en zit een dikke buik je in de weg? Komt de stap om er iets aan te doen maar niet in zicht? Grijp dan nu je kans! Kijk nog een keer achterom en laat je nieuwe leven nu beginnen. Samen met Personal Fitness Bussum creëer je een gezonde levensstijl met voldoende beweging en gezonde voeding. Binnen no time is jouw body in shape en sta jij weer krachtig in het leven. Go for (f)it!

Become Fit for Life

Personal Fitness Nederland – Bussum is niet zomaar een sportschool. We werken aan de hand van het Fit for Life programma. We ontwikkelden deze formule die zich keer op keer bewijst, mede omdat het speciaal voor elke individu wordt aangemeten. Met de drie basisprincipes: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching, vormt het Fit for Life programma een realistisch totaalconcept voor een vitaal leven.

Aangepast aan jou lichaam en je dagelijkse leven. Drukke baan, allergieën, zere rug of andere omstandigheden zijn geen belemmeringen, maar slechts een drempel. Personal Fitness Nederland heeft met het Fit for Life programma al veel individuele successen geboekt. Daar kan jij er één van zijn!

Wat jij je lichaam geeft, krijg je terug

Vertrouw erop dat jouw inzet wordt beloond. Eigenlijk is je eigen lichaam de meest trouwe vriend die je kunt hebben. Het laat je nooit in de steek en doet alles voor je. Jouw lichaam is afhankelijk van jou. Wat jij het geeft, dat krijg je terug. Geef jij het gezonde voeding, de juiste proporties, niet te veel vetten en combineer je dit met voldoende beweging dan ga je versteld staan hoe jouw lichaam dat waardeert. Zo neemt onder meer je spiermassa toe. Spieren geven stevigheid en dat merk je in je houding. Je rug, schouders, nek hangen er niet meer futloos bij. Je krijgt een ferme en krachtige uitstraling. Je ogen gaan meer stralen en je voelt je zelfverzekerder. Vul nu onderstaand contactformulier in en ondervind het verschil!

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt