Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Breda

Een gemiddelde score van 8 uit 20 klantenervaringen

Mathenessestraat 53B, 4834 EA Breda
KVK
72839678
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Breda

Een gemiddelde score van 8 uit 20 klantenervaringen

8
10 februari 2022

"Het heeft me geholpen om mijn mindset te veranderen!"

Maaike

Studio Breda
9
29 juni 2021

"Ik voel me beter, gelukkiger, energieker en heb de smaak te pakken voor het sporten."

Joyce

Studio Breda
10
7 mei 2021

"Voel me veel fitter en energieker!"

Studio Breda
10
7 mei 2021

"Door de steun en adviezen voel ik me fitter en gelukkiger"

Joyce

Studio Breda
8
11 mei 2021

"PFN laat je weer voor jezelf kiezen. Hoe gelukkiger je (met jezelf) bent, hoe gelukkiger je je geliefden kunt maken."

Yvon

Studio Breda
5
10 mei 2021
Studio Breda
5
10 mei 2021
Studio Breda
5
10 mei 2021
Studio Breda
5
10 mei 2021
Studio Breda
9
9 mei 2021

"Doorzettingsvermogen gekregen."

Mariette

Studio Breda
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Breda
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Jan Reinbergen
Lifestylecoach van Breda

Na jarenlang dansen, heb ik mijn passie gevonden in het begeleiden en trainen van mensen. Met mijn enthousiasme, kennis en energie help ik je niet alleen je doelstellingen te bereiken, ik laat je ook inzien dat er meer mogelijk is dan je denkt.

 

 

 

 

Met personal training in Breda bereik jij je doelen

Personal training in Breda begint bij ons Fit for Life programma. Ben jij het ook zat om je energieloos te voelen? Misschien heb je veel last van stress of merk je dat je conditie niet meer is wat het geweest is? Dit kan allemaal een grote invloed hebben op je leven en dat terwijl dat niet nodig is. Wij bieden jou ons Fit for Life programma aan waarbij je steun krijgt van een mental coach, een voedingsdeskundige en een personal trainer in Breda en jij jouw leven eindelijk een ommezwaai geeft.

Personal training in Breda voor een fitter lichaam

Bij ons draait het om een fitter lichaam en dan hebben we het niet alleen over beweging. Ook al is dat één van de pijlers die we hanteren, door dit te combineren met gezond eten en mentale kracht is jouw kans van slagen veel groter. Je lichaam wordt fit van binnen en van buiten en zowel mentaal als fysiek. Jij krijgt je zelfvertrouwen terug, kunt alles aan en bereikt je doelen niet alleen, je handhaaft ze voor de rest van je leven.

De beste trainers bij personal fitness Breda

Wij werken met de beste en gecertificeerde personal trainer in Breda. Deze biedt jou de ondersteuning die je nodig hebt door uitdagende en gevarieerde trainingen te verzorgen. Ben je bang dat je je deze sessies niet kunt veroorloven, dan vinden we daar een oplossing voor, bijvoorbeeld door je te koppelen aan iemand anders. Uiteraard mag je je ook met zijn tweeën bij ons aanmelden voor personal fitness in Breda. De sessies vinden niet alleen binnen plaats, want we gaan ook de buitenlucht in.

Jouw doeleinden in zicht

Had je het al opgegeven om af te slanken, conditie en/of spiermassa op te bouwen, je gezondheidsklachten te verminderen of je bloeddruk te verlagen? Boek dan nu een personal training Breda proefweek en jouw doeleinden komen weer duidelijk in zicht.

Fitness in Breda voor een fitter lichaam en leven

Als je ons Fit for Life fitness programma in Breda eenmaal hebt geprobeerd, wil je niets anders meer. Dit is namelijk geen standaard programma dat zicht richt op beweging en het opbouwen van conditie en spiermassa. Wij doen hier een schepje bovenop. Bij ons krijg je ook voedingsadvies van een voedingsdeskundige én werken we aan je mentale kracht om voor de rest van je leven fitter en energieker te worden.

Fitness in Breda met drie pijlers

Ons Fit for Life programma is samengesteld met als doel jou voor de rest van je leven een fitter lichaam te bezorgen. Volgens ons is een fit lichaam niet alleen een lichaam dat voldoende beweging krijgt, maar dat ook de juiste voeding krijgt en mentaal gezond is. Daarom hanteert ons Fit for Life programma drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. We hebben de specialisten in huis die jou aan de hand van deze drie pijlers persoonlijk begeleiden.

Een complete oplossing

Kom je bij ons fitnessen in Breda dan bieden we je dus een complete lifestyle oplossing. Daardoor is de kans van slagen veel groter. Je zet je slechte gewoontes om in goede gewoontes en deze worden tweede natuur. Een gezonde levensstijl leidt automatisch tot een fitter en slanker lichaam.

100% resultaatgarantie

Iedereen die deelneemt aan ons Fit for Life fitness programma in Breda krijgt van ons een resultaatgarantie. Wij geven niet op totdat jij tevreden bent en zorgen ervoor dat je je doelen bereikt. En blijkt dat je hier wat meer tijd voor hebt dan in je persoonlijke programma is vastgesteld, dan maken we deze kosteloos met je af. Fitnessen in Breda is meer dan lichaamsbeweging alleen. Wij veranderen je leven ten goede en voor goed, zodat je energie krijgt, zelfvertrouwen opbouwt en gelukkig bent.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?