Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Bleiswijk

Frederik Hendrikstraat 54, 2665 CK Bleiswijk
KVK
68496222
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Bleiswijk
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Ranil Friederichs
Lifestylecoach van Bleiswijk & Heerlen

Mijn taak is om mensen het leven te laten zien. Wat kan je bereiken met een vitaal lichaam en gelukkige geest. Kortom: ik maak mensen graag gelukkig!

Personal Training Bleiswijk

Ben je op zoek naar een sportschool omdat je je al een tijdje slap en futloos voelt? Doorbreek dit patroon en kom naar onze studio in Bleiswijk in plaats van een sportschool. Bij Personal Fitness Nederland – Bleiswijk geloven we in je en geven we je leven een gezonde boost zodat jij weer fit door, en krachtig in het leven staat. Doorbreek dan jouw ingesleten slechte gewoontes en kies nu voor een gezonde levensstijl.

Jouw nieuwe ik

In onze studio in Bleiswijk hanteren we het Fit for Life principe, waarbij persoonlijke coaching centraal staat. In combinatie met een op maat gemaakt bewegingsprogramma en voedingsrooster, is jouw personal trainer de persoon die alles samenbrengt. Je hoeft alleen de weg te volgen die is uitgestippeld om jouw vooraf bepaalde doel te behalen. Concreet betekent dit dat jij voldoende gaat bewegen in combinatie met gezonde voeding. Zo stap je in een nieuwe dimensie van jouw leven en creëer je een gezonde en levenslustige nieuwe ik. Door heel het land zijn op deze manier successen geboekt bij Personal Fitness Nederland. Dit is ook voor jou binnen handbereik. Laat deze kans niet lopen!

Feel good vibes

Bij Personal Fitness Nederland – Bleiswijk maken we je niet alleen fysiek sterker, door mental coaching wordt je ook geestelijk sterker. Dit zorgt voor extra zelfvertrouwen. Eenmaal gestart in onze lifstyle- en fitnessstudio, kom je meteen in de feel good vibes. Met jouw personal trainer bespreek je de vorderingen en geef jij de high five telkens weer als je een stap dichterbij jouw einddoel bent.

Ga ervoor bij Personal Fitness Nederland – Bleiswijk

Wil jij veranderen in een nieuwe jij en ben jij op zoek naar een sportschool in Bleiswijk? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Waar wacht je nog op?! Let’s do this.

Verbeter jouw personal fitness in Bleiswijk

Ben je op zoek naar een fitness studio in Bleiswijk maar zou je het liefst één op één begeleid worden in een fitness traject? Dan past ons Fit for Life programma bij jou wensen. Bij Personal Fitness Nederland werken we al jaren met deze succesvolle methode waarin we je koppelen aan je eigen persoonlijke coach. Samen met deze coach ga je werken aan het behalen van jouw fitness doel volgens een trainingsschema op maat.

Fitness Bleiswijk: combineer fysieke en mentale fitness

Kom je bij ons fitnessen in Bleiswijk dan kies je niet voor een standaard fitness programma. We bieden je een persoonlijke aanpak volgens drie belangrijke pijlers. Dit zijn voeding, mindset en beweging. Door deze drie elementen te combineren in onze Fit for Life programma’s werken we evenzeer aan jouw fysieke als je mentale fitheid. Daarbij focussen we niet alleen op een gezond lichaam maar ook op een gezonde levensstijl.

Welk fitness doel ga jij behalen?

Wij helpen mensen met bij het behalen van heel uiteenlopende fysieke en mentale doelen. Of je nu wilt afvallen, aankomen, je conditie wilt verbeteren, kampt met stress of een specifieke lichamelijke blessures, wij zorgen voor een aanpak op maat. Je kunt rekenen op bijpassende mentale coaching, persoonlijke bewegingsschema’s en gerichte voedingsadviezen. Je zult snel merken dat je prettiger in vel gaat zitten.

Fitnessen in Bleiswijk? Resultaat gegarandeerd

Tot slot geven we jou een 100% resultaatgarantie op jouw gestelde doel. Dit doen we omdat onze totaalaanpak gecombineerd met de persoonlijke begeleiding van onze coaches erg succesvol is gebleken. Mocht je toch vast lopen en haal je jouw doel niet binnen de gestelde periode, dan trainen we kosteloos door tot we wel het gewenste resultaat boeken. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel eens contact op voor een gratis intake en gezondheidscheck of kom langs in onze fitness studio in Bleiswijk.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?