Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Bemmel

Houtakker 8A, 6681 CW Bemmel
KVK
30181268
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Bemmel
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Tommy Mom
Studiomanager & Bokstrainer van Bemmel

Wil je afvallen? Herstellen van een burnout, terug komen op niveau na een blessure of sterker worden? Wij staan in Bemmel voor je klaar om je te ondersteunen met de juiste kennis. Samen gaan we jouw doel behalen!

 

 

 

Henk Hazelaar
Studiomanager & Bokstrainer van Bemmel

Wat je doel ook is, ik ga je helpen om je doel te behalen en een gezonde levensstijl te hanteren. Ik geef je de kennis en handvatten die je nodig hebt zodat jij niet alleen fit wordt voor even, maar voor het leven!

 

 

 

Personal Training Bemmel

In onze studio in Bemmel wordt iedereen getraind en begeleid door erkende personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen. Onze specialisatie reikt van het geven van functionele trainingen, het bewerkstelligen van een gedragsverandering tot het geven van persoonlijke begeleiding op het gebied van lifestyle en gewichtsverlies.

Resultaat voor de rest van je leven

Dankzij de verschillende specialiteiten binnen het team zorgt Personal Fitness Nederland – Bemmel ervoor dat iedereen 100% gegarandeerd zijn doelstellingen behaald.* Dit kan variëren van 10 tot 20 kilo afvallen, het verhelpen van rugklachten, fitter worden of het voorkomen van mentale problemen zoals een burn-out. Wat jouw doelstelling ook is, samen gaan we ervoor. Ook in het natraject blijven we onze klanten volgen. Niemand valt terug in oude gewoonten. De resultaten zijn voor de rest van je leven!

Alle Bemmelaren fit en vitaal

Het bewezen Fit for Life concept is gericht op drie belangrijke pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Honderden mensen gingen jou voor en zijn succesvol begeleid naar een permanente gedragsverandering. Het enige wat jou nu nog tegenhoudt om letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten ben jijzelf. Waar wacht je nog op?!

Ja, ik wil alle start informatie ontvangen↓

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om een afspraak te maken. De proefweek is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

Een fitter lichaam met fitness Bemmel

Gewicht verliezen betekent niet automatisch een fitter lichaam en meer energie en daarom is het Fit for Life fitness programma in Bemmel een complete oplossing voor overgewicht. Dit programma is geen standaard fitness programma, want het richt zich op drie pijlers: beweging, gezond eten en mentale coaching. We werken met een team van gecertificeerde specialisten die jouw leven compleet veranderen en jouw lichaam fitter, gezonder en gelukkiger maken.

Fitness Bemmel met persoonlijke aandacht

De drie pijlers zijn voor iedereen hetzelfde en helpen je om je slechte gewoontes om te zetten naar goede gewoontes en hier een tweede natuur van te maken. Daar omheen stellen we jou een aantal plannen voor die specifiek zijn gemaakt voor jou. Je komt bij ons fitnessen in Bemmel met een op maat gemaakt fitnessplan en een personal trainer die bij je past. Onze voedingsdeskundige bekijkt je eetgewoonten en stelt een aantal voedingslijsten samen specifiek op jouw situatie. Tijdens onze mental coaching sessies richten we ons op de hordes die jij nog moet overwinnen om de finishlijn te halen.

100% resultaatgarantie

Wij geloven dat ons Fit for Life programma met de drie pijlers en persoonlijke aanpak voor iedereen succesvol is. Daarom bieden we al onze fitness leden in Bemmel een een resultaatgarantie aan en geven we niet op tot jij je doelstellingen hebt bereikt. Red jij het niet in de tijd die in ons plan is voorgesteld, dan gaan we gewoon kosteloos verder tot je er wel bent.

Zet de eerste stap

Fitnessen in Bemmel begint bij een intakegesprek en wij nodigen je graag uit bij onze lifestyle- en fitnesstudio om deze te bekijken. De personal trainers kunnen in ieder geval niet wachten om met jou te werken. Boek een intakegesprek en zet de eerste stap richting een fitter lichaam en een gezonder leven.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?