Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Barneveld

Een gemiddelde score van 8.5 uit 22 klantenervaringen

Anthonie Fokkerstraat 5, 3772 MP Barneveld
KVK
73807303
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Barneveld! Wij zijn meer dan een sportschool in Barneveld, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Barneveld staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Barneveld

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Barneveld zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Barneveld. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen? 

Behaal je sportieve doelen met personal training in Barneveld

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt. 

Maak jouw sportieve doelen waar bij Personal Fitness Nederland in Barneveld. Meld je aan voor de gratis proefweek en start overmorgen nog met trainen. Samen met een van de coaches. Zien we je snel?

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Barneveld

Een gemiddelde score van 8.5 uit 22 klantenervaringen

Studio Barneveld
Ursula en Julian barneveld klantervaring
9,5
21 september 2022

"Ik geniet nu van het sporten"

Ursula en Julian

Studio Barneveld
9
6 juli 2021

"Ik ben nu weer een mooie vrouw die weer sterk in haar schoenen staat."

Annemiek

Studio Barneveld
9
21 mei 2021

"Het maakt mij een positiever en gelukkiger persoon. Dit in combinatie met meditatie en veel lezen en leren over persoonlijke groei"

Kristina van Haarlem

Studio Barneveld
9
21 mei 2021

"zeer goede begeleiding met het sporten en voeding. fijne en vriendelijke begeleiders !"

jeannette mulder

Studio Barneveld
9
19 mei 2021

"Ik voel mij gezonder, fitter en jonger."

Wilco

Studio Barneveld
8
19 mei 2021

"het lopen ging moeilijk, gaat nu stukken beter"

Annie van Manen

Studio Barneveld
7
3 mei 2021

"Monique is een coach die je iedereen toewenst. Persoonlijk, respectvol, kundig en goed!"

Studio Barneveld
8
3 mei 2021
Studio Barneveld
8
3 mei 2021
Studio Barneveld
9
3 mei 2021

"Je wordt uitgedaagd om je doelen te behalen op een heel positieve manier ????????"

Ursula Singery

Studio Barneveld
10
3 mei 2021

"Ondersteund me in een gezondere levensstijl."

Studio Barneveld
8
3 mei 2021

"Ik ben veel fitter geworden, zit veel beter in mijn vel en heb weer zin in sporten gekregen"

Emmeline

Studio Barneveld
8
12 april 2021

"Professioneel en persoonlijk advies en geven ruimte voor eigen initiatief. Altijd bereikbaar voor advies, steun en weten daardoor je optimaal te motiveren.. Super bedankt!!"

Studio Barneveld
10
22 maart 2021

"Samen met Monique heb ik de regie teruggepakt over mijn lijf en leven waardoor ik weer energiek, zelfverzekerd en slank ben geworden"

Studio Barneveld
7
15 maart 2021

"De juiste aanmoediging om door te blijven gaan!"

JB

Studio Barneveld
8
3 maart 2021

"Begin van het jaar 2020 ontving ik een mail met daarin de vraag of ik nog steeds fit en gelukkig wilde worden? Die mail bleef maar in mijn hoofd rondspoken en moest ik daar voor mijn gevoel iets mee doen. Uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt in Barneveld. En daar was Monique :) Wat een fijne coach met zoveel positieve energie. In Juni ben ik met het programma begonnen en werd ik door haar begeleid (coaching) met voeding en beweging. Het sporten voelt totaal niet als een verplichting maar kijk er juist iedere keer weer naar uit om even lekker te knallen!! Ondertussen ben ik 15 kilo kwijt en om op het mailtje terug te komen. Ja ik voel me fit en gelukkig en wat een fijn gevoel is dat ???? Je moet het natuurlijk zelf doen maar Monique heeft eraan bijgedragen om me dit gevoel te kunnen geven. Geef het een kans en ervaar het zelf ???? Monique bedankt voor je motiverende energie en natuurlijk ga ik nog even door ????????"

Studio Barneveld
9
3 maart 2021

"De persoonlijke begeleiding positieve feedback en lekkerder in mijn vel zitten."

Petra

Studio Barneveld
9
3 maart 2021

"Door fitter te zijn, een betere conditie te hebben en af te vallen voel je je goed! Monique ondersteund ons daar erg prettig bij!"

Simon

Studio Barneveld
8
3 maart 2021

"Door de fijne begeleiding en coaching en de resultaten door worden behaald"

Judith

Studio Barneveld
10
3 maart 2021

"Ik heb mijn doelen bereikt en voel mij weer heel fit!"

Studio Barneveld
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Barneveld
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Isnardo Alberto personal coach Wageningen
Isnardo Alberto
Personal Trainer en Lifestylecoach van Barneveld

Door mijn ervaring als topsporter en leraar heb ik meerdere personen begeleidt tot Nederlands kampioen. Ik weet als geen ander wat vallen en opstaan is. Door mijn vrolijke en positieve instelling ga ik zorgen dat je fit wordt en weer zelf de controle krijgt.

 

Monique Rijsdijk
Studiomanager & Lifestylecoach van Barneveld & Ede

Ik vind het fantastisch om mensen de power te geven om te gaan voor een gezondere levensstijl. Graag help ik jou verder met mijn ervaring op het gebied van gedrags- en voedingscoaching en geef ik je praktische en nieuwe inzichten.

Fitness in Barneveld waarmee alles mogelijk is

Wil jij al jouw lichamelijke doelen behalen aan de hand van fitness in Barneveld? We waarderen jouw ambitie en enthousiasme, maar dit kan een lastige reis worden. Helemaal als je er alleen voor staat. Daarom is het slim om begeleiding te zoeken in jouw fitness traject. Bij Personal Fitness Nederland staan wij altijd voor je klaar op dit vlak. Fitness in Barneveld is zeker de juiste optie om jouw doelen te behalen. Wij geven we je een garantie dat je met behulp van onze coaching een fitter lichaam krijgt.

Begin jouw transformatie van deze vorm van fitness in Barneveld

De meeste mensen denken dat fitness alleen de sportschool inhoudt. Maar het is zoveel meer dan dat. Daar is ook ons speciale systeem op gericht. Zo leer je naast alles over fitness oefeningen en bewegingen op de goede manier te doen, ook over twee andere vlakken. Zo is een gezond dieet belangrijk om fitter te worden. Daarom coachen we ook jouw voeding. Ook mentaal moet je veerkrachtig zijn om jouw traject vol te houden van personal fitness in Barneveld. Daarom krijg je ook op dit vlak training van onze via mindset coaching.

Het is heerlijk om geen sportschool te gebruiken

Wat misschien wel het fijnste is aan een personal training in Barneveld van ons, is dat wij geen sportschool gebruiken. Sportscholen beletten je namelijk om jouw volledige potentieel uit jezelf te halen. Daarom gebruiken wij een fitness studio. Zo heb je namelijk volledig privacy tijdens jouw sportsessies met jouw coach. Het is belangrijk om geconcentreerd te zijn tijdens een personal training in Barneveld, en een fitness studio in plaats van een sportschool maakt zeker een verschil. Profiteer hier daarom nu van en neem contact met ons op om te beginnen.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?