Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Barendrecht

Een gemiddelde score van 8.4 uit 11 klantenervaringen

Deventerseweg 35, 2994 LE Barendrecht
KVK
73807303
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Barendrecht

Een gemiddelde score van 8.4 uit 11 klantenervaringen

9
7 oktober 2021

"Het hele pakket heeft me veel energie gegeven en de kilo's verminderd!!"

Cora

Studio Barendrecht
10
9 september 2021

"Ik voel me een stuk fitter en lekkerder in mijn vel"

Monique

Studio Barendrecht
8
6 mei 2021

"Bewuster met eten en gezondheid bezig. Word ik blij van!"

Wendy Jansen

Studio Barendrecht
9
6 mei 2021

"Ik voel me gelukkiger en veel fitter en zit lekker in me vel"

Corina van dijk

Studio Barendrecht
8
3 mei 2021
Studio Barendrecht
8
3 mei 2021
Studio Barendrecht
7
3 mei 2021
Studio Barendrecht
9
3 mei 2021

"Gezellig sporten met uitdagingen door een goede coach."

Jeroen

Studio Barendrecht
8
22 maart 2021

"Mentaal sterker geworden waardoor makkelijker met stress situaties om te gaan"

Ellen

Studio Barendrecht
8
18 maart 2021

"Het dwingt mij om fysiek aan de slag te blijven en het helpt om mijn hoofd lekker leeg te maken."

Wander, 47 jaar

Studio Barendrecht
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Barendrecht
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Michael Wittenberg
Lifestylecoach van Nieuw-Vennep

Met veel energie en passie ga ik met jou de uitdaging aan om op het gebied van training, voeding en mindset het maximale uit jezelf te halen. Samen gaan wij dit doen door realistische doelen te stellen. Durf je met mij de uitdaging aan? Dan hoop ik je snel te zien!

Fardien Kakozi
Lifestylecoach van IJmuiden

Praktische kennis is top, maar pas als je die kennis ook in theorie begrijpt, kun je levenslang genieten van mooie (fysieke) resultaten. Naast de wetenschap te vertalen naar de praktijk, vind ik het daarom ook gaaf en vooral belangrijk die kennis op de juiste persoonlijke manier te verwoorden.

Marijke van der Velden
Lifestylecoach van Den Haag Piet Heinplein

Mijn passie is om het beste in mensen naar boven te halen! Ik ben zelf van klant naar Personal Coach bij Personal Fitness Nederland gegaan en geloof dat jij, net als ik, net zulke mooie doelen zult behalen. Ik zal je met alle openheid en positiviteit begeleiden naar de beste versie van jezelf!

Canice Madueke
Studiomanager / lifestylecoach van Purmerend

Ik vind het fantastisch om mensen op weg te helpen naar een fitter en gezondere levenstijl doormiddel van het fit for life programma. Ik geloof er in dat ieder mens zijn fysieke doelstelling kan behalen onder de juiste begeleiding die ik kan bieden. Ik haal er ongelofelijk veel voldoening uit wanneer ik mensen vooruit zie gaan en dat motiveert mij ook enorm.

Pieter van Kempen
Lifestylecoach van Veenendaal en Doorn

Samen jouw doelen bereiken, jou meenemen op de weg naar succes, daar doe ik het voor! Elke dag voor anderen klaar staan om de eindstreep te bereiken op een manier die bij jou aansluit.

Robbie van Beek
Studiomanager / lifestylecoach van Deventer

Ik vind het geweldig om mensen te helpen d.m.v. voeding, beweging & coaching en hiermee ze te ondersteunen in de weg om de beste versie van zichzelf te worden! Samen maken we een plan om op zo leuk een efficiënte  mogelijke manier naar JOUW doelstelling te werken.

Gezonder en energieker met personal training in Barendrecht

Wil jij een betere conditie, een strakker en fitter lichaam, minder stress en meer energie, dan is het Fit for Life personal training programma in Barendrecht jouw plek van bestemming. Onze studio is ingericht om jou te helpen jouw doelstellingen te bereiken en om dat te doen gaan we verder dan training alleen. Beweging, gezonde voeding en mentale coaching zijn de drie pijlers die wij hanteren zodat jij jouw leven voor goed de juiste richting op stuurt. Deze cocktail van methoden heeft tot nu toe 100% succes opgeleverd.

Complete personal training in Barendrecht

Wij bieden jou personal training aan op verschillende niveaus. Via ons Fit for Life programma word je in contact gebracht met een personal trainer in Barendrecht die in onze studio en ook buiten met jou aan de slag gaat. De voedingscoach is ook onderdeel van ons team en helpt je met het veranderen van slechte eetgewoonten. Vanaf dat moment maak je heerlijke gebalanceerde maaltijden klaar om je trainingen kracht bij te zetten. De mentale coach is er om je kracht te geven als je excuses zoekt, als je voor verleidingen komt te staan of als je een tegenslag meemaakt.

Een fitter lichaam met personal fitness Barendrecht

Personal training in Barendrecht is nog nooit zo compleet geweest als met het Fit for Life programma. Aan het einde heb jij niet alleen een fitter lichaam aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant en mentaal. Stress en depressie verminderen, je voelt je zelfverzekerd, je zit boordevol energie en kunt alles aan wat het leven je toereikt. We richten ons op de lange termijn, dus deze resultaten zijn permanent.

Een intakegesprek

Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt begint jouw reis naar een verbeterde versie van jezelf. Onze personal trainer in Barendrecht houdt een intakegesprek met je en stelt een plan op waar je voor de rest van je leven profijt van hebt.

Hét fitness programma in Barendrecht dat begint bij de basis

Fit for Life is een fitness programma in Barendrecht dat niet kijkt naar de gevolgen van verkeerde gewoontes, maar naar de oorzaken ervan. Overgewicht, gezondheidsklachten en lichamelijke klachten zijn vaak het gevolg van te weinig beweging, ongezond eten en mentale drempels. Fit for Life hanteert daarom drie pijlers – beweging, gezonde voeding, mentale coaching – waarbij de oorzaken van deze klachten worden aangepakt en ze automatisch verminderen.

Een compleet fitness programma in Barendrecht

Fit for Life is daarom veel meer dan bewegen alleen en kan niet worden vergeleken met een standaard fitness programma. Kom je bij ons fitnessen in Barendrecht, dan krijg je een personal trainer aangewezen. Deze wordt uitgekozen op jouw persoonlijkheid en doelstellingen en verzorgt motiverende en uitdagende sessies in onze fitness studio en buiten. De voedseldeskundige kijkt naar je eetgewoonten en geeft advies over hoe je deze het beste kunt veranderen. Mental coaching helpt je bij het verzamelen van zelfvertrouwen en wilskracht.

Jij staat centraal

Ook al blijven de drie pijlers essentieel, de rest van je fitness programma in Barendrecht is volledig op maat gemaakt voor jou. De personal trainer maakt een plan waarmee jouw persoonlijke doelstellingen worden gehaald, de voedingsdeskundige geeft je op maat gemaakte voedingslijsten en bij de mental coaching sessies worden jouw hordes overwonnen en de race naar de finishlijn vrij gemaakt.

Succes gegarandeerd

Een goede reden om nu te komen fitnessen in Barendrecht is omdat wij elk lid een 100% resultaatgarantie aanbieden. Bij ons kun je dus niet falen en zelfs als je je doelen niet haalt binnen de vastgestelde tijd, gaan we kosteloos door tot we er zijn. Wij hebben zoveel vertrouwen in ons personal fitness programma dat we zeker weten dat jij hier ook mee slaagt. En dat betekent een fitter lichaam, meer energie en een gezondere lifestyle de rest van je leven lang.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?