Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Barendrecht

Een gemiddelde score van 8.4 uit 11 klantenervaringen

Deventerseweg 35, 2994 LE Barendrecht
KVK
73807303
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Barendrecht! Wij zijn meer dan een sportschool in Barendrecht, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Barendrecht staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Barendrecht

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Barendrecht zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Barendrecht. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen? 

Behaal je sportieve doelen met personal training in Barendrecht

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt. 

Maak jouw sportieve doelen waar bij Personal Fitness Nederland in Barendrecht. Meld je aan voor de gratis proefweek en start overmorgen nog met trainen. Samen met een van de coaches. Zien we je snel?

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Barendrecht

Een gemiddelde score van 8.4 uit 11 klantenervaringen

Studio Barendrecht
9
7 oktober 2021

"Het hele pakket heeft me veel energie gegeven en de kilo's verminderd!!"

Cora

Studio Barendrecht
10
9 september 2021

"Ik voel me een stuk fitter en lekkerder in mijn vel"

Monique

Studio Barendrecht
8
6 mei 2021

"Bewuster met eten en gezondheid bezig. Word ik blij van!"

Wendy Jansen

Studio Barendrecht
9
6 mei 2021

"Ik voel me gelukkiger en veel fitter en zit lekker in me vel"

Corina van dijk

Studio Barendrecht
8
3 mei 2021
Studio Barendrecht
8
3 mei 2021
Studio Barendrecht
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Barendrecht
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Lauri Buurlage
Lauri Buurlage - Personal Coach van Hoogezand-Sappemeer

Ik ben een positieve en enthousiaste coach die graag met jou werkt aan fysieke en mentale doelen. Samen werken we aan voeding, beweging en mentale gezondheid. Door de regie terug te nemen over je eigen leven en het maken van bewuste keuzes behaal jij al je doelen en kan je dit een leven lang vasthoude

Stefan Bulten
Personal Trainer en Lifestylecoach van Groningen

Al jaren ben ik actief in de sportwereld en hier is mijn passie voor het begeleiden van mensen op zowel fysiek en mentaal vlak ontstaan.  Van minder fysieke klachten/blessures en afvallen tot aan het beter in je vel zitten en mentaal sterker zijn. Er is voor mij niks mooiers dan progressie te zien bij anderen op deze vlakken. Dit doen wij in Groningen door een leuke sfeer te creeren: want bewegen moet LEUK zijn!

Owen Lunding
Personal Trainer en Lifestylecoach van Enschede

Ik ben altijd met sport en bewegen bezig en door mijn ervaring in het kickboksen heb ik een grote interesse ontwikkeld op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Ik heb speciaal voor deze functie een opleiding en cursussen gevolgd. Zie ik jou snel?

 

Isnardo Alberto
Personal Trainer en Lifestylecoach van Barneveld

Door mijn ervaring als topsporter en leraar heb ik meerdere personen begeleidt tot Nederlands kampioen. Ik weet als geen ander wat vallen en opstaan is. Door mijn vrolijke en positieve instelling ga ik zorgen dat je fit wordt en weer zelf de controle krijgt.

 

Ivan Draijer
Personal Trainer & Lifestylecoach van Groningen

Om daadwerkelijk gelukkig te zijn als mens is het balans een prioriteit. Een gezonde lifestyle is helemaal niet saai of vervelend, maar juist de sleutel tot een gelukkig leven! Genieten van lekker gezond eten, bewegen en een juiste mindset is wat er toe doet. Met mijn humor en kennis help ik jou door middel van ons Fit for Life programma, graag naar een gelukkiger leven!

 

Bryan van Engelen
Lifestylecoach van Uden

Ik doe 10+ jaar fanatiek aan vechtsport, ik werk al jaren in de sportwereld en ik heb mijn AALO MASTER diploma opzak. Het is mijn passie om het beste uit jou te halen! Ik ga je leren hoe jij stapje voor stapje de controle kan (terug) pakken over alles in jouw leven. Ben jij klaar voor de eerste stap?

 

Gezonder en energieker met personal training in Barendrecht

Wil jij een betere conditie, een strakker en fitter lichaam, minder stress en meer energie, dan is het Fit for Life personal training programma in Barendrecht jouw plek van bestemming. Onze studio is ingericht om jou te helpen jouw doelstellingen te bereiken en om dat te doen gaan we verder dan training alleen. Beweging, gezonde voeding en mentale coaching zijn de drie pijlers die wij hanteren zodat jij jouw leven voor goed de juiste richting op stuurt. Deze cocktail van methoden heeft tot nu toe 100% succes opgeleverd.

Complete personal training in Barendrecht

Wij bieden jou personal training aan op verschillende niveaus. Via ons Fit for Life programma word je in contact gebracht met een personal trainer in Barendrecht die in onze studio en ook buiten met jou aan de slag gaat. De voedingscoach is ook onderdeel van ons team en helpt je met het veranderen van slechte eetgewoonten. Vanaf dat moment maak je heerlijke gebalanceerde maaltijden klaar om je trainingen kracht bij te zetten. De mentale coach is er om je kracht te geven als je excuses zoekt, als je voor verleidingen komt te staan of als je een tegenslag meemaakt.

Een fitter lichaam met personal fitness Barendrecht

Personal training in Barendrecht is nog nooit zo compleet geweest als met het Fit for Life programma. Aan het einde heb jij niet alleen een fitter lichaam aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant en mentaal. Stress en depressie verminderen, je voelt je zelfverzekerd, je zit boordevol energie en kunt alles aan wat het leven je toereikt. We richten ons op de lange termijn, dus deze resultaten zijn permanent.

Een intakegesprek

Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt begint jouw reis naar een verbeterde versie van jezelf. Onze personal trainer in Barendrecht houdt een intakegesprek met je en stelt een plan op waar je voor de rest van je leven profijt van hebt.

Hét fitness programma in Barendrecht dat begint bij de basis

Fit for Life is een fitness programma in Barendrecht dat niet kijkt naar de gevolgen van verkeerde gewoontes, maar naar de oorzaken ervan. Overgewicht, gezondheidsklachten en lichamelijke klachten zijn vaak het gevolg van te weinig beweging, ongezond eten en mentale drempels. Fit for Life hanteert daarom drie pijlers – beweging, gezonde voeding, mentale coaching – waarbij de oorzaken van deze klachten worden aangepakt en ze automatisch verminderen.

Een compleet fitness programma in Barendrecht

Fit for Life is daarom veel meer dan bewegen alleen en kan niet worden vergeleken met een standaard fitness programma. Kom je bij ons fitnessen in Barendrecht, dan krijg je een personal trainer aangewezen. Deze wordt uitgekozen op jouw persoonlijkheid en doelstellingen en verzorgt motiverende en uitdagende sessies in onze fitness studio en buiten. De voedseldeskundige kijkt naar je eetgewoonten en geeft advies over hoe je deze het beste kunt veranderen. Mental coaching helpt je bij het verzamelen van zelfvertrouwen en wilskracht.

Jij staat centraal

Ook al blijven de drie pijlers essentieel, de rest van je fitness programma in Barendrecht is volledig op maat gemaakt voor jou. De personal trainer maakt een plan waarmee jouw persoonlijke doelstellingen worden gehaald, de voedingsdeskundige geeft je op maat gemaakte voedingslijsten en bij de mental coaching sessies worden jouw hordes overwonnen en de race naar de finishlijn vrij gemaakt.

Succes gegarandeerd

Een goede reden om nu te komen fitnessen in Barendrecht is omdat wij elk lid een 100% resultaatgarantie aanbieden. Bij ons kun je dus niet falen en zelfs als je je doelen niet haalt binnen de vastgestelde tijd, gaan we kosteloos door tot we er zijn. Wij hebben zoveel vertrouwen in ons personal fitness programma dat we zeker weten dat jij hier ook mee slaagt. En dat betekent een fitter lichaam, meer energie en een gezondere lifestyle de rest van je leven lang.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?