Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Apeldoorn

Een gemiddelde score van 9 uit 22 klantenervaringen

06 2484 3744
danny.pfn@gmail.com
Prins Willem-Alexanderlaan 401, 7311 SX Apeldoorn
KVK
63578581
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Apeldoorn

Een gemiddelde score van 9 uit 22 klantenervaringen

10
12 augustus 2021

"Ik had nooit verwacht dat ik nu 4 maanden later al van mijn klachten af zou zijn!"

Melissa

Studio Apeldoorn
8
27 augustus 2021

"Betere conditie, afvallen en lekker in he vel"

Studio Apeldoorn
10
25 augustus 2021

"Ik haal meer uit mijn leven"

Studio Apeldoorn
8
25 juni 2021

"Meer inzicht ineet en beweeg gedragen de wil om dat te veranderen"

Studio Apeldoorn
10
10 juni 2021

"Ervaar de positieve van regelmaat - voeding sporten en bewust over alles."

Studio Apeldoorn
10
4 juni 2021

"Ik wordt er blij van. Goede stok achter de deur."

Studio Apeldoorn
8
1 juni 2021

"Leren hoe ik gezond kan afvallen en dat het er af blijft zodat ik het resultaat houd."

Studio Apeldoorn
9
28 mei 2021

"Bewuster leren leven met een stok achter de deur"

Studio Apeldoorn
9
26 mei 2021

"Mindset, zelfvertrouwen, passende kleding kunnen kopen in ‘’normale’’ winkels."

Randolph

Studio Apeldoorn
9
25 mei 2021

"Meer ritme in mijn leven en een goede houvast in eet en trainingschema. Ik hou het makkelijker vol dan ik van tevoren gedacht had en dat geeft me een goed gevoel."

Studio Apeldoorn
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Apeldoorn
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Danny Put
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer & Veenendaal
Ik ben mede-eigenaar van Apeldoorn, Deventer, Doorn en Veenendaal. Ik doe dit werk al 5+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega’s om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.

 

 

Rose-Anne
Voedingsdeskundige en Lifestylecoach van Apeldoorn
Hoi, ik ben Rose-Anne! Ik ben voedingsdeskundige en lifestylecoach van Apeldoorn. Met mijn biologie achtergrond en passie voor gezondheid en welzijn ben ik helemaal in mijn element als lifestylecoach.
Rodney Rijnbergen
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer & Veenendaal

Hoi, ik ben Rodney! Mede-eigenaar van Apeldoorn, Deventer, Doorn & Veenendaal. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!

 

 

Roy Schouten
Studiomanager en Lifestylecoach van Apeldoorn

Met mijn ervaring in het werkveld als Personal trainer, Sportcoach in de verslavingszorg en mijn opleiding Sportkunde help ik iedereen, door middel van uitdagende trainingen en een gezonde dosis humor, naar de beste versie van zichzelf.

Personal training in Apeldoorn: word ook Fit for Life

Een fitter, energieker en zelfverzekerder persoon, dat maken wij van jou met ons personal training Apeldoorn Fit for Life programma. Afvallen en gezonder leven lukt alleen als je hier met een lange termijn blik naar kijkt. Crash diëten en wonderpillen leveren op de korte termijn resultaten op, maar 9 van de 10 keer val je automatisch terug in oude gewoonten. Niet als je via ons een personal trainer in Apeldoorn inhuurt en samen met ons jouw leven ten goede en voor goed verandert.

Personal training in Apeldoorn: onze tools met jouw inzet

Met ons kun je eindelijk jouw doeleinden bereiken en een betere versie worden van jezelf. Wij gebruiken drie pijlers die jou de tools geven om dit mee te doen. Met onze personal trainer in Apeldoorn werken we aan je fysieke gezondheid en neem je deel aan gevarieerde en uitdagende trainingssessies zowel binnen als buiten. Onze voedingsdeskundige doet daar een schepje bovenop en helpt je gezond te eten, zodat je ook de binnenkant van je lichaam goed verzorgt. Met onze mental coach krijg je ook de kracht en mentale sterkte en kun je alle uitdagingen aan.

Wat zijn jouw doelstellingen?

De drie pijlers vormen de rode draad door ons Fit for Life programma, maar jij geeft aan wat je zelf met personal training in Apeldoorn wilt bereiken. En dat kan van alles zijn. Wil je afslanken, conditie en/of spiermassa opbouwen, je bloeddruk verlagen, minder stress ervaren, sporten tijdens je zwangerschap of je diabetes beter onder controle krijgen? Bij ons is succes gegarandeerd.

Een intakegesprek en gratis proefweek

Kom bij ons langs voor een intakegesprek. Je ziet dan onze prettige studio, je maakt kennis met ons team en je huidige situatie en jouw doelstellingen worden besproken. Probeer ons eerst uit via een gratis proefweek en zet de eerste stap richting een nieuw en gelukkiger leven.

Fitness Apeldoorn; resultaat gegarandeerd met Fit for Life

Fit for Life is het fitness programma in Apeldoorn van Personal Fitness Nederland. Wij garanderen dat jij je doelen haalt als je je inschrijft voor Fit for Life. Vanaf het moment dat je je handtekening zet gaat een team van specialisten voor jou aan het werk om persoonlijke fitness- en voedingsplannen te maken, om mentale coaching te ontwikkelen voor wilskracht en zelfvertrouwen, zodat jij een betere versie van jezelf wordt.

In goede handen bij fitness Apeldoorn

Wij leveren je alle tools aan die je nodig hebt om jouw doelstellingen te bereiken. We zijn geen standaard fitness programma, want beweging is niet de enige pijler waar we ons op richten. Kom je bij ons fitnessen in Apeldoorn, dan krijg je ook advies over gezonde voeding en mentale coaching. We zorgen dat de basis goed is en een gezond en fitter lichaam volgt dan automatisch. Met voldoende beweging, gezonde voeding en mentale kracht is gewichtsverlies een logisch gevolg.

Succes gegarandeerd

Het Fit for Life fitness programma in Apeldoorn biedt jou dus de optie om al je slechte gewoonten te vergeten en deze te vervangen voor gezonde gewoonten. Deze worden dan vanzelf tweede natuur. Wij garanderen succes met onze 100% resultaatgarantie. Iedereen die bij ons komt fitnessen in Apeldoorn profiteert van deze belofte. Haal jij je doeleinden niet binnen de aangegeven tijd, dan blijven we kosteloos doorgaan tot je er wel bent. Wij zijn niet tevreden tot jij tevreden bent.

Bekijk het zelf

Waarom kom je zelf niet langs bij onze studio in Apeldoorn en je zult direct kunnen proeven van de positieve sfeer en de motiverende aanpak. Ons team staat te popelen om met je aan de slag te gaan en jou ook een energiek en gezond leven aan te bieden. Fit for Life is een totaaloplossing voor een fitter lichaam voor de rest van je leven.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt