Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Apeldoorn

Een gemiddelde score van 8.9 uit 40 klantenervaringen

Prins Willem-Alexanderlaan 401, 7311 SX Apeldoorn
KVK
63578581
Apeldoorn Deventer Personal Fitness Nederland
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Apeldoorn

Een gemiddelde score van 8.9 uit 40 klantenervaringen

10
12 augustus 2021

"Ik had nooit verwacht dat ik nu 4 maanden later al van mijn klachten af zou zijn!"

Melissa

Studio Apeldoorn
9
28 september 2022

"De professionele aanpak en goede uitleg om een bepaald doel te halen!"

Ed

Studio Apeldoorn
8
30 mei 2022

"Doordat ik dit programma ben gaan volgen heb ik vaker echt een momentje voor mezelf en sta ik echt even stil bij wat ik nodig heb!"

Simone

Studio Apeldoorn
10
5 januari 2022

"Door de begeleidingen het coachen ben ik anders in het leven komen te staan. Heb meer zelfvertrouwen en zorg beter voor mij zelf. Daarnaast ben ik sporten en beweging leuk gaan vinden."

Patricia Poulina

Studio Apeldoorn
8
11 oktober 2021

"Het lijkt zo simpel. Meer bewegen en gezonder eten. Personal Fitness Nederland helpt me erbij om het nu ook echt eens te gaan doén."

Aefke

Studio Apeldoorn
9
27 september 2021

"Helpen met een andere mindset"

Ilona Proper

Studio Apeldoorn
10
2 november 2022

"Ik heb een veel beter beeld gekregen wat voeding met mijn doet en hoe daarmee om te gaan. Het sporten was aan het begin zwaar en zag er als een berg tegenop maar de begeleiding daarin door Roy is super! Er zijn verschillende mogelijkheden qua lessen en ieder pakt daarin zijn of haar eigen tempo en ook wat voor ieder haalbaar is."

Daphne

Studio Apeldoorn
8
19 mei 2022

"Ik voel me fitter waardoor ik minder snel moe ben"

Angelique

Studio Apeldoorn
10
15 mei 2022

"Bij Personal fitness Nederland heb ik geleerd hoe ik op een gezonde manier kan afvallen en trainen. De combinatie van gezond eten, afvallen en trainen hebben ervoor gezorgd dat ik ruim 25 kilo ben afgevallen en me veel fitter voel! Super tevreden en zoveel lekkerder in mijn vel."

Inge Reherman

Studio Apeldoorn
9
25 januari 2022

"Ondersteuning in het afvallen en een schop onder Mijn Kont als het niet zo goed gaat"

Marianne

Studio Apeldoorn
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Apeldoorn
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Sem Kos
Lifestylecoach van Apeldoorn & Deventer

Als personal coach is het mijn doel om samen met jou aan de slag te gaan met het behalen én behouden van je doelen. Dit doen we door samen realistische doelen te stellen en hier in kleine stapjes naartoe te werken. Tot snel!

Danny Put
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer, Veenendaal, Almere & Purmerend
Ik doe dit werk al 6+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega’s om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.

 

 

Rodney Rijnbergen
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer, Veenendaal, Almere en Purmerend

Hoi, ik ben Rodney! Mede-eigenaar van Apeldoorn, Deventer, Doorn, Veenendaal, Almere en Purmerend. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!

 

 

Roy Schouten
Studiomanager en Lifestylecoach van Apeldoorn

Met mijn ervaring in het werkveld als Personal trainer, Sportcoach in de verslavingszorg en mijn opleiding Sportkunde help ik iedereen, door middel van uitdagende trainingen en een gezonde dosis humor, naar de beste versie van zichzelf.

Personal training in Apeldoorn: word ook Fit for Life

Een fitter, energieker en zelfverzekerder persoon, dat maken wij van jou met ons personal training Apeldoorn Fit for Life programma. Afvallen en gezonder leven lukt alleen als je hier met een lange termijn blik naar kijkt. Crash diëten en wonderpillen leveren op de korte termijn resultaten op, maar 9 van de 10 keer val je automatisch terug in oude gewoonten. Niet als je via ons een personal trainer in Apeldoorn inhuurt en samen met ons jouw leven ten goede en voor goed verandert.

Personal training in Apeldoorn: onze tools met jouw inzet

Met ons kun je eindelijk jouw doeleinden bereiken en een betere versie worden van jezelf. Wij gebruiken drie pijlers die jou de tools geven om dit mee te doen. Met onze personal trainer in Apeldoorn werken we aan je fysieke gezondheid en neem je deel aan gevarieerde en uitdagende trainingssessies zowel binnen als buiten. Onze voedingsdeskundige doet daar een schepje bovenop en helpt je gezond te eten, zodat je ook de binnenkant van je lichaam goed verzorgt. Met onze mental coach krijg je ook de kracht en mentale sterkte en kun je alle uitdagingen aan.

Wat zijn jouw doelstellingen?

De drie pijlers vormen de rode draad door ons Fit for Life programma, maar jij geeft aan wat je zelf met personal training in Apeldoorn wilt bereiken. En dat kan van alles zijn. Wil je afslanken, conditie en/of spiermassa opbouwen, je bloeddruk verlagen, minder stress ervaren, sporten tijdens je zwangerschap of je diabetes beter onder controle krijgen? Bij ons is succes gegarandeerd.

Een intakegesprek en gratis proefweek

Kom bij ons langs voor een intakegesprek. Je ziet dan onze prettige studio, je maakt kennis met ons team en je huidige situatie en jouw doelstellingen worden besproken. Probeer ons eerst uit via een gratis proefweek en zet de eerste stap richting een nieuw en gelukkiger leven.

Fitness Apeldoorn; resultaat gegarandeerd met Fit for Life

Fit for Life is het fitness programma in Apeldoorn van Personal Fitness Nederland. Wij garanderen dat jij je doelen haalt als je je inschrijft voor Fit for Life. Vanaf het moment dat je je handtekening zet gaat een team van specialisten voor jou aan het werk om persoonlijke fitness- en voedingsplannen te maken, om mentale coaching te ontwikkelen voor wilskracht en zelfvertrouwen, zodat jij een betere versie van jezelf wordt.

In goede handen bij fitness Apeldoorn

Wij leveren je alle tools aan die je nodig hebt om jouw doelstellingen te bereiken. We zijn geen standaard fitness programma, want beweging is niet de enige pijler waar we ons op richten. Kom je bij ons fitnessen in Apeldoorn, dan krijg je ook advies over gezonde voeding en mentale coaching. We zorgen dat de basis goed is en een gezond en fitter lichaam volgt dan automatisch. Met voldoende beweging, gezonde voeding en mentale kracht is gewichtsverlies een logisch gevolg.

Succes gegarandeerd

Het Fit for Life fitness programma in Apeldoorn biedt jou dus de optie om al je slechte gewoonten te vergeten en deze te vervangen voor gezonde gewoonten. Deze worden dan vanzelf tweede natuur. Wij garanderen succes met onze 100% resultaatgarantie. Iedereen die bij ons komt fitnessen in Apeldoorn profiteert van deze belofte. Haal jij je doeleinden niet binnen de aangegeven tijd, dan blijven we kosteloos doorgaan tot je er wel bent. Wij zijn niet tevreden tot jij tevreden bent.

Bekijk het zelf

Waarom kom je zelf niet langs bij onze studio in Apeldoorn en je zult direct kunnen proeven van de positieve sfeer en de motiverende aanpak. Ons team staat te popelen om met je aan de slag te gaan en jou ook een energiek en gezond leven aan te bieden. Fit for Life is een totaaloplossing voor een fitter lichaam voor de rest van je leven.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?