Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Alphen aan den Rijn

06 1493 8257
wesley.pfn@gmail.com
Flemingweg 18k, 2408 AV Alphen aan den Rijn
KVK
66155118
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Alphen aan den Rijn
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Wesley de Wit
Studiomanager van Alphen aan den Rijn & Gouda

Jouw doel wordt mijn doel! Ik krijg energie wanneer jij je doel behaald. Wat je doel ook is, ik beloof er met 100% energie aan te werken. Dus wil je afvallen, fitter worden, beter in je vel zitten of klachten verhelpen? Laten we er samen vol voor gaan!

Van je slechte gewoontes af met personal training in Alphen aan den Rijn

Slechte gewoontes zijn lastig af te leren en dat begrijpen we bij personal training in Alphen aan den Rijn maar al te goed. Daarom willen we jou met ons Fit for Life programma voor goed uit de sleur halen en je de gewoonten aanleren die wel goed voor je zijn. Gewichtsverlies is alleen permanent als je bereid bent veranderingen te maken. Wij vertellen je precies welke veranderingen dit zijn en maken van jou een nog betere versie van jezelf.

Personal training in Alphen aan den Rijn werkt met lange termijn plannen

In tegenstelling tot crash diëten en wonder afslankmiddelen kijken wij naar de lange termijn. Onze personal trainer in Alphen aan den Rijn maakt een persoonlijk plan voor jou dat realistisch en haalbaar is. Daarnaast is het gevarieerd en train je zowel buiten als binnen. Al onze trainers zijn gecertificeerd en weten hoe ze jou moeten uitdagen en motiveren.

Gezond eten en mentale kracht

Nu je aan het trainen bent is het tijd om je slechte gewoontes te doorbreken. Onze voedingscoach helpt je bij het koken van gezonde en gebalanceerde maaltijden. Onze mentale coach is er om je ook doorzettingsvermogen en wilskracht te geven, zowel tijdens je leven als tijdens het gehele proces. Personal training in Alphen aan den Rijn maakt jouw lichaam zowel fysiek als mentaal gezond en dat levert een 100% succesbelofte op.

Boek een intakegesprek

Waarom kom je niet naar onze studio in Alphen aan den Rijn zodat je zelf kunt zien en horen hoe wij werken. Een personal trainer in Alphen aan den Rijn stelt je voor aan het team, laat je de ruimte zien en bespreekt je doelstellingen. Vanaf het moment dat jij onze deur geopend hebt en initiatief hebt getoond, wil je vast niet meer terug.

Fitness in Alphen aan den Rijn

Heb jij de standaard fitness programma’s in Alphen aan den Rijn al uitgeprobeerd, maar blijf je terugvallen op je oude gewoonten? Dan ben je niet de enige. Slechte gewoonten zoals te weinig beweging en ongezond eten zijn bijzonder lastig te veranderen. Vooral als je daar de mentale kracht niet bij hebt. Wij bieden ons Fit for Life programma aan voor iedereen die een fitter lichaam wil, die meer energie wil hebben en die mentaal sterk in de schoenen wil staan. Dit is dan ook geen standaard fitness programma, maar een totaaloplossing en een complete lifestyle verandering.

Drie fitness pijlers in Alphen aan den Rijn

Iedereen die bij ons komt fitnessen in Alphen aan den Rijn maakt deel uit van het Fit for Life programma. En in dat programma staan drie pijlers centraal: beweging, gezonde voeding, mentale coaching. Deze drie pijlers liggen aan de basis en daar omheen krijg je steun van een persoonlijke trainer en een voedingsdeskundige. Zij helpen je meer beweging te krijgen, gezonder te eten en mentaal sterk te worden. Nieuwe gewoonten worden tweede natuur en dan zijn gewichtsverlies en het verminderen van lichamelijke klachten de logische gevolgen.

Een vrijblijvend intakegesprek

De eerste stap richting een fitter lichaam en een gezonder leven is een vrijblijvend intakegesprek. We geven je een kijkje in onze lifestyle en fitness studio in Alphen aan den Rijn, je ontmoet het team en we bekijken je huidige conditie. Vervolgens geef jij aan wat je met ons Fit for Life programma wil bereiken en wat je doelen zijn.

Fitness op maat

Met die informatie stellen we op maat gemaakte fitness- en voedingsplannen op en gaan we aan jouw mentale hordes werken die succes nu nog in de weg staan. Kom bij ons fitnessen in Alphen aan den Rijn en je verandert je leven ten goede en voor goed. Met onze 100% resultaatgarantie is een fitter lichaam vol energie en vitaliteit voor jou ook een realistisch vooruitzicht.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt