Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Stress tijdens zwangerschap

Doelen stellen afvallen

Verminder stress tijdens zwangerschap en zorg voor je lichaam

Je hoeft geen dokter te zijn om te weten dat stress tijdens zwangerschap niet gezond is. Stress is altijd slecht voor je lichaam en als je zwanger bent dan heb je een extra klein persoontje om rekening mee te houden. Helaas komt stress tijdens zwangerschap vaak voor, omdat het een ingrijpende gebeurtenis is in je leven en voor je lichaam. Daarom helpen wij je bij Personal Fitness Nederland om stress tijdens de zwangerschap te beperken en jou daar van begin tot eind bij te begeleiden.

Minder stress tijdens zwangerschap met je persoonlijke coach

Als je de Personal Fitness Nederland studio in jouw woonplaats binnenstapt dan zal je direct zien dat daar een gemoedelijke en rustige sfeer hangt. Het is een ideale plaats om te werken aan het verminderen van stress. Je krijgt een specialist aangewezen en deze helpt je om de stress zoveel mogelijk te beperken en een gezonde zwangerschap te bevorderen. Ons Fit for Life programma streeft een fit leven na in elke zin van het woord en daar hoort professionele begeleiding tijdens zwangerschap ook bij. De drie pijlers die daarbij centraal staan zijn:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Gezond tijdens en na de zwangerschap

Ervaar jij stress tijdens je zwangerschap, dan is Personal Fitness Nederland een uitstekende plek om jou daarbij te helpen. En ook na je zwangerschap zijn we er voor je om deze goede gewoontes door te zetten. Wil je afvallen na je zwangerschap of gezond en fit leven, dan is Fit for Life er om je verder te begeleiden. En met onze 100% resultaatgarantie bereik je je doelen altijd.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen