Startende ondernemer opgelet, wij hebben een bewezen succesvol concept!

Succesvol ondernemen begint met een goed concept. Een startende ondernemer doet er verstandig aan om te beginnen met een concept dat aansluit op een behoefte. Meer en meer zien wij dat mensen de behoefte hebben aan een gezondere levensstijl. Men is zich ervan bewust dat een gezond voedingspatroon en meer bewegen leidt tot een betere balans tussen lichaam en geest. Veel mensen willen hun leven opnieuw vormgeven. Een belangrijk signaal als je ondernemer wilt worden, want door te voorzien in een behoefte heeft je bedrijf zeker kans van slagen. Wij bieden je een goed doordacht concept. Begin je eigen Personal FItenss Nederland studio met behulp van onze opties!
 

Startende ondernemer, let op voor de valkuilen

Een startende ondernemer krijgt te maken met een aantal valkuilen. Onvoldoende voorbereiding, onrealistische financiële verwachtingen, verkeerde huisvesting of een incorrecte administratie kunnen leiden tot een fiasco. Ondernemer worden geeft vrijheid, maar dit houdt ook in dat je zelf moet gaan zorgen voor het afdekken van risico’s. Onze franchiseformule verlaagt deze risico’s en daarbij heb je nauwelijks eigen kapitaal nodig. Een droom voor menig startende ondernemer.

Een eigen onderneming starten betekent hard werken, maar ook veel plezier hebben. Als je een eigen fitness studio start en je hebt een goed concept, dan zullen er veel dankbare klanten volgen. Ondanks het feit dat het heerlijk is om de touwtjes in eigen handen te hebben, is het ook fijn als je een zinvol beroep kunt uitoefenen. Met onze speciale trainingsschema’s en voedingsadviezen kun je mensen laten ervaren hoe fijn het is om een gezonde leefstijl te hebben. Deze kan verkregen worden door over te schakelen op een ander en beter voedingspatroon, waarbij gebruik gemaakt wordt van pure, eerlijke en natuurlijke producten. In combinatie met meer bewegen zullen mensen zich beter en blijer voelen.
 

Ondernemer worden met een duidelijke missie

Ondernemer worden met een duidelijke missie zorgt voor helderheid. Met een bepaald doel voor ogen kun je gerust je eigen onderneming starten. Wij staan je met raad en daad terzijde. In principe kun je je eigen locatie uitzoeken. Let er wel op dat deze centraal is gelegen en dat de ruimte voldoende ruimte biedt om vrij te bewegen. Daarnaast zullen wij je bijstaan op zowel financieel als juridisch gebied. Al met al bieden wij je de mogelijkheid om als professional bewust aan de slag te gaan met het ontdekken, ontwikkelen en uitdragen van jouw toegevoegde waarde aan je omgeving.

In de tijd waarin we nu leven kun je alleen nog maar je hart volgen en doen wat bij jou past. Startende ondernemer worden en je passie volgen? Wij zorgen voor gebaande paden. Je wordt omringd door mensen die je steunen, want uiteindelijk is jouw doel ook ons doel: succesvol ondernemen. Succesvol ondernemen doe je door een stevig fundament te bouwen. Niet alleen, maar samen met ons! Je komt jezelf onherroepelijk tegen in al je sterkten en zwakten. Maar wat je echt wilt, dat kun je ook. Vul het contactformulier maar eens in. Wij nemen dan contact met jou op om al je vragen te beantwoorden.
 

Meer informatie over het starten van een eigen onderneming?

Vul hier je gegevens in

  • * velden zijn verplicht.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum