Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Startende ondernemer

Startende ondernemer opgelet, wij hebben een bewezen succesvol concept!

Succesvol ondernemen begint met een goed concept. Een startende ondernemer doet er verstandig aan om te beginnen met een concept dat aansluit op een behoefte. Meer en meer zien wij dat mensen de behoefte hebben aan een gezondere levensstijl. Men is zich ervan bewust dat een gezond voedingspatroon en meer bewegen leidt tot een betere balans tussen lichaam en geest. Veel mensen willen hun leven opnieuw vormgeven. Een belangrijk signaal als je ondernemer wilt worden, want door te voorzien in een behoefte heeft je bedrijf zeker kans van slagen. Wij bieden je een goed doordacht concept. Begin je eigen Personal Fitness Nederland studio met behulp van onze opties!

Startende ondernemer, let op voor de valkuilen

Een startende ondernemer krijgt te maken met een aantal valkuilen. Onvoldoende voorbereiding, onrealistische financiële verwachtingen, verkeerde huisvesting of een incorrecte administratie kunnen leiden tot een fiasco. Ondernemer worden geeft vrijheid, maar dit houdt ook in dat je zelf moet gaan zorgen voor het afdekken van risico’s. Onze franchiseformule verlaagt deze risico’s en daarbij heb je nauwelijks eigen kapitaal nodig. Een droom voor menig startende ondernemer.

Een eigen onderneming starten betekent hard werken, maar ook veel plezier hebben. Als je een eigen fitness studio start en je hebt een goed concept, dan zullen er veel dankbare klanten volgen. Ondanks het feit dat het heerlijk is om de touwtjes in eigen handen te hebben, is het ook fijn als je een zinvol beroep kunt uitoefenen. Met onze speciale trainingsschema’s en voedingsadviezen kun je mensen laten ervaren hoe fijn het is om een gezonde leefstijl te hebben. Deze kan verkregen worden door over te schakelen op een ander en beter voedingspatroon, waarbij gebruik gemaakt wordt van pure, eerlijke en natuurlijke producten. In combinatie met meer bewegen zullen mensen zich beter en blijer voelen.

Ondernemer worden met een duidelijke missie

Ondernemer worden met een duidelijke missie zorgt voor helderheid. Met een bepaald doel voor ogen kun je gerust je eigen onderneming starten. Wij staan je met raad en daad terzijde. In principe kun je je eigen locatie uitzoeken. Let er wel op dat deze centraal is gelegen en dat de ruimte voldoende ruimte biedt om vrij te bewegen. Daarnaast zullen wij je bijstaan op zowel financieel als juridisch gebied. Al met al bieden wij je de mogelijkheid om als professional bewust aan de slag te gaan met het ontdekken, ontwikkelen en uitdragen van jouw toegevoegde waarde aan je omgeving.

Op onze website mijneigenstudio.nl vind je informatie over wat dit dan voor jou betekent. Als je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd bent, dan vragen wij je contact met ons te zoeken. Dit kan door middel van het contactformulier in te vullen. Zodra wij je gegevens hebben, bellen wij je om alle vragen te beantwoorden. Wie weet vind je het leuk om eens een bezoek te brengen aan één van onze vestigingen? Je kunt dan meteen zien hoe wij onze klanten begeleiden en hoeveel plezier wij beleven. Wij hopen je snel te kunnen begroeten.

 

Ja, ik ontvang graag meer informatie!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen