Geen echte sportschool Zwolle, wel resultaat!

Falen is geen optie meer met Personal Fitness Nederland

Fit for Life in Zwolle is een programma van Personal Fitness Nederland dat exact doet wat het belooft: een fit lichaam voor de rest van je leven. Het richt zich op de lange termijn, dus crash diëten, afslankpillen en shakes kun je laten staan. Personal Fitness Nederland is veel meer dan een sportschool, want als jij een leven lang succes wilt boeken, dan is een gebrek aan beweging niet het enige aspect in je leven dat je aan moet pakken. Gezonde voeding en mentale kracht zijn daar ook een belangrijke bijdrager aan. Als deelnemer in het Fit for Life programma in Zwolle krijg je ondersteuning bij alles en daar kan geen sportschool tegen op.
 

Op drie manieren een fitter lichaam

Het Fit for Life programma werkt met drie pijlers en onderscheidt zich op die manier van de andere sportscholen in Zwolle.

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

Deze drie pijlers zijn met elkaar verweven. Lichaamsbeweging moet ondersteund worden met gezonde voeding voor een optimaal effect. Door je eetpatronen te veranderen zal je in de verleiding komen en daar heb je de juiste mindset bij nodig. Mental coaching is ook belangrijk voor het ontwikkelen van doorzettingsvermogen en de mentaliteit van een winnaar.
 


 

Stap voor stap naar de finish

Fit for Life is een programma dat is ontwikkeld voor levenslange resultaten. Het werkt dan ook met de lange termijn en veel minder met korte termijn successen. Alleen als je je op de toekomst richt is er de kans dat je deze nieuwe levensstijl ook langdurig vol houdt en hier een gewoonte van maakt. Vergeet de sportschool, boek een gratis proefweek en verander je leven voor goed met Personal Fitness Nederland Zwolle.
 

Gratis proefweek! 

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum