Geen echte sportschool Zeist, wel resultaat!

Voorgoed een gezond en fit lichaam met Personal Fitness Nederland

Wil jij meer conditie, wil je meer energie en vitaliteit, gewicht verliezen, wil je spieren opbouwen, van kwaaltjes af of gezonder worden om een andere reden? Vergeet de sportschool, want je hebt veel meer kans van slagen als je je aanmeldt voor het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland in Zeist. Personal Fitness Nederland is geen sportschool, maar een studio die gewijd is aan het veranderen van jouw lifestyle. Dat willen we niet alleen bereiken, maar ook behouden. Slechte gewoontes gaan het raam uit en nemen plaats voor de juiste beslissingen die daarna tweede natuur worden. Op die manier volgen je goals vanzelf.
 

De pijlers voor gezondheid

Sportscholen richten zich op beweging als pijler van gezondheid, maar wij geloven niet dat je van meer bewegen alleen automatisch gezonder wordt. Het is zonder meer goed voor je, maar gezondheid is veel meer dan dat. Ons Fit for Life programma in Zeist richt zich daarom op de onderstaande drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching


 

Een totale aanpak voor gegarandeerd succes

Door deze pijlers samen te voegen in één programma en één studio in Zeist maak je bij ons veranderingen die een leven lang in stand blijven. Daarin verschillen we van de sportschool. De juiste mindset is dan cruciaal, want zonder dat zal je je trainingssessies en je voorlichtingen over voedsel sneller overslaan. We bieden je daarom toegang tot een coach die samen met jou werkt aan de juiste instelling. Hij of zij gaat met je de oefenruimte in en je leert over gebalanceerde voeding. Deze drie pijlers samen geven jou de beste kans van slagen. Zo goed, dat we je een 100% resultaatgarantie aanbieden als je je bij ons aansluit.
 

Gratis proefweek! 

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

{formulier-335}

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum