Een sportschool in Veldhoven met personal fitness? Zoek niet verder en maak kennis met onze trainers

Voor een sportschool in Veldhoven waar je onder persoonlijke begeleiding kunt sporten ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze sportschool in Veldhoven kun je heel gericht werken aan conditieverbetering, overgewicht kwijt raken of sporten om specifieke fysieke klachten te verhelpen.

Onze sportschool in Veldhoven met uitsluitend personal trainers is een nieuw concept.

Wie een sportschool in Veldhoven zoekt heeft keuze uit een ruim aanbod, maar er is veel verschil tussen de verschillende studio's. Zo heeft elke sportschool een eigen specialisatie. Wij hebben ons toegelegd op het sporten op basis van persoonlijke begeleiding. Wij hebben daarvoor gekozen omdat veel van onze klanten met een specifiek doel sporten. Om dat doel te bereiken is inzicht in de verschillende manieren van bewegen nodig, zoals het verschil tussen cardiofitness en krachttraining. Belangrijker nog dan dat is de kennis en kunde om te zien wat voor een individueel persoon de beste oefeningen zijn en hoe de balans daarmee kan worden gevonden met iemand zijn levensstijl.

Een sportschool waar je in alle privacy kan trainen!

In onze gezellige, kleine sportschool in Veldhoven train je in alle privacy met een personal trainer.
Wil jij gegarandeerd resultaat en je doelstellingen behalen en behouden?
Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool in Veldhoven voor speciale doelgroepen

Veel klanten komen bij onze sportschool in Veldhoven uit omdat ze een persoonlijke aanpak op prijs stellen en omdat ze een speciaal doel nastreven bijvoorbeeld. Bij ons komen ook veel mensen terecht omdat ze niet zozeer een specifiek doel nastreven, maar omdat ze een beperking hebben. Dat kan door een blessure zijn of omdat ze bijvoorbeeld moeten revalideren na een ongeluk. Persoonlijke begeleiding is dan heel belangrijk. Sporten kan veel goed doen, maar als het niet op de juiste manier wordt beoefend kan het ook veel schade aanrichten.

De coaches in onze sportschool in Veldhoven maken daarom altijd eerst een fitness assessment. In zo'n analyse wordt op basis van een persoonlijk gesprek en een aantal oefeningen gekeken waar iemand zijn eigen fysieke sterke punten en zwakke punten liggen. Op basis van het assessment kan dan worden bepaald welke oefeningen dan verantwoord zijn en met welke intensiteit iemand mag sporten. In de loop van de tijd wordt het assessment herhaald, zodat de progressie kan worden gemeten en de oefeningen kunnen worden bijgesteld, lees geïntensiveerd.

Hervind in onze sportschool in Veldhoven uw zelfvertrouwen

In onze sportschool in Veldhoven hebben al veel klanten het plezier in bewegen teruggevonden. Door de persoonlijke aanpak worden klanten stap voor stap weer aan het bewegen gebracht. We voorkomen blessures waardoor iemand niet terugvalt en we zorgen voor progressie. Niets werkt motiverender dan steeds nieuwe sportieve doelen te behalen. We voeren het niveau geleidelijk op en bespreken die voortgang ook. Veel mensen staan versteld van hun eigen kunnen en herwinnen op die manier het vertrouwen in hun eigen lichaam. Totdat ze zoveel vertrouwen hebben en bij wijze van spreken op eigen benen kunnen staan. Dan zien we onze fitte en blije klanten met veel plezier vertrekken om vervolgens zelfstandig verder te sporten.

Onze sportschool in Veldhoven heeft u ook nieuwsgierig gemaakt? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek of kom eerst langs voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking. Hopelijk tot snel in onze sportschool in Veldhoven!

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum