Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Een sportschool in Veldhoven met personal fitness? Zoek niet verder en maak kennis met onze trainers

Sportschool in Veldhoven met personal trainerVoor een sportschool in Veldhoven waar je onder persoonlijke begeleiding kunt sporten ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze sportschool in Veldhoven kun je heel gericht werken aan conditieverbetering, overgewicht kwijt raken of sporten om specifieke fysieke klachten te verhelpen.

Onze sportschool in Veldhoven met uitsluitend personal trainers is een nieuw concept.

Wie een sportschool in Veldhoven zoekt heeft keuze uit een ruim aanbod, maar er is veel verschil tussen de verschillende studio's. Zo heeft elke sportschool een eigen specialisatie. Wij hebben ons toegelegd op het sporten op basis van persoonlijke begeleiding. Wij hebben daarvoor gekozen omdat veel van onze klanten met een specifiek doel sporten. Om dat doel te bereiken is inzicht in de verschillende manieren van bewegen nodig, zoals het verschil tussen cardiofitness en krachttraining. Belangrijker nog dan dat is de kennis en kunde om te zien wat voor een individueel persoon de beste oefeningen zijn en hoe de balans daarmee kan worden gevonden met iemand zijn levensstijl.

Een sportschool waar je in alle privacy kan trainen!

In onze gezellige, kleine sportschool in Veldhoven train je in alle privacy met een personal trainer.
Wil jij gegarandeerd resultaat en je doelstellingen behalen en behouden?
Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Sportschool in Veldhoven voor speciale doelgroepen

Veel klanten komen bij onze sportschool in Veldhoven uit omdat ze een persoonlijke aanpak op prijs stellen en omdat ze een speciaal doel nastreven bijvoorbeeld. Bij ons komen ook veel mensen terecht omdat ze niet zozeer een specifiek doel nastreven, maar omdat ze een beperking hebben. Dat kan door een blessure zijn of omdat ze bijvoorbeeld moeten revalideren na een ongeluk. Persoonlijke begeleiding is dan heel belangrijk. Sporten kan veel goed doen, maar als het niet op de juiste manier wordt beoefend kan het ook veel schade aanrichten.

Boksen in sportschool Veldhoven

De coaches in onze sportschool in Veldhoven maken daarom altijd eerst een fitness assessment. In zo'n analyse wordt op basis van een persoonlijk gesprek en een aantal oefeningen gekeken waar iemand zijn eigen fysieke sterke punten en zwakke punten liggen. Op basis van het assessment kan dan worden bepaald welke oefeningen dan verantwoord zijn en met welke intensiteit iemand mag sporten. In de loop van de tijd wordt het assessment herhaald, zodat de progressie kan worden gemeten en de oefeningen kunnen worden bijgesteld, lees geïntensiveerd.

Hervind in onze sportschool in Veldhoven uw zelfvertrouwen

In onze sportschool in Veldhoven hebben al veel klanten het plezier in bewegen teruggevonden. Door de persoonlijke aanpak worden klanten stap voor stap weer aan het bewegen gebracht. We voorkomen blessures waardoor iemand niet terugvalt en we zorgen voor progressie. Niets werkt motiverender dan steeds nieuwe sportieve doelen te behalen. We voeren het niveau geleidelijk op en bespreken die voortgang ook. Veel mensen staan versteld van hun eigen kunnen en herwinnen op die manier het vertrouwen in hun eigen lichaam. Totdat ze zoveel vertrouwen hebben en bij wijze van spreken op eigen benen kunnen staan. Dan zien we onze fitte en blije klanten met veel plezier vertrekken om vervolgens zelfstandig verder te sporten.

Onze sportschool in Veldhoven heeft u ook nieuwsgierig gemaakt? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek of kom eerst langs voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking. Hopelijk tot snel in onze sportschool in Veldhoven!

Gratis intake-gesprek voor onze sportschool in Veldhoven

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.