Geen echte sportschool Veenendaal, wel resultaat!

Geen sportschool zo grondig als Personal Fitness Nederland

Sportscholen helpen je om meer te bewegen, maar Personal Fitness Nederland en het Fit for Life programma in Veenendaal gaan veel verder dan dat. Je kunt het dus eigenlijk geen sportschool noemen, want een completere en grondigere aanpak zal je nergens anders aantreffen. Via het programma word je gekoppeld aan een persoonlijke begeleider.  Ons team draagt de kennis en ervaring over op jou, zodat jij de basis hebt om jouw lichaam gezond en vitaal te maken.
 

Slechte gewoontes zijn lastig te veranderen

Als je ongezonde gewoontes hanteert, dan zijn deze lastig om aan te passen. En door naar de sportschool te gaan werk je alleen aan lichaamsbeweging en niet aan gezonde voeding of je mentale gesteldheid. Door een complete aanpak aan te bieden maak je bij ons de kans om je leven wel voor goed te veranderen. We hanteren in Veenendaal drie pijlers waarmee we ons onderscheiden van sportscholen:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching


 

De beste steun mogelijk

Ons team in Veenendaal biedt jou alle tools en steun aan om hier een succes van te maken. We zijn enthousiast, gedreven en hebben veel kennis in hun vakgebied. Met dit team achter je is falen geen optie meer en daarom bieden we iedereen een 100% resultaatgarantie aan. We stoppen niet tot jouw slechte gewoonten zijn vergeten en je nieuwe gewoonten tweede natuur zijn geworden. Vanaf dat moment heb jij ook alle kennis en ervaring om dit de rest van je leven te blijven handhaven. Meer energie, een slanker gezonder lichaam, vitaliteit en minder gezondheidsklachten zijn dan geen droom meer, maar werkelijkheid geworden.
 

Gratis proefweek! 

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum