Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool te koop

Sportschool te koop

Dat sporten goed is voor je gezondheid weet vrijwel iedereen. Veel mensen denken echter dat het alleen op het fysieke vlak gezond is, maar ook op mentaal vlak brengt sporten zeer veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Mensen die regelmatig sporten ervaren minder stress, kunnen zich beter concentreren en zo zijn er nog veel meer positieve aspecten te noemen. Lijkt het jou het leuk om mensen te helpen met sporten als personal trainer? Bij ons is een sportschool te koop, zodat je als franchise zelf aan de slag kunt gaan. In dit artikel zullen wij wat dieper ingaan op de kracht van onze organisatie.

Sportschool goedkoop te koop

Als organisatie hebben wij als doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te begeleiden en stimuleren bij het sporten. Als organisatie proberen wij duurzame relatie met onze klanten aan te gaan. Elk contact begint met een intakegesprek waarin kennis wordt gemaakt, maar tegelijkertijd ook de wensen en doelen worden vastgesteld. Met deze informatie ga jij als personal trainer vervolgens aan de slag en je zet dit om in iets praktisch. Aan de hand van trainingsschema’s, voedingsschema’s en dergelijke proberen jullie gezamenlijk de doelen van de klant te bereiken. Wij hebben studio’s op veel verschillende locaties. Bij ons is een sportschool goedkoop te koop.

Te koop sportschool

Bij ons is dus een sportschool te koop. Vervolgens kun jij daar zelf als personal trainer aan de slag. Het werk als personal trainer geeft veel voldoening. Je bent veel met verschillende mensen in contact en je bent op een positieve manier bezig om mensen hun leven te verbeteren. Dit geeft uiteraard zeer veel voldoening. Het werk is ook zeer uitdagend en geen dag is hetzelfde. Lijkt het je interessant om een sportschool te kopen en aan de slag te gaan? Neem dan contact op en dan bespreken wij de mogelijkheden.

 

 

Goed idee! Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb jij interesse om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen? Vraag dan informatie aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met je op.

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen