Geen echte sportschool Nieuwegein, wel resultaat!

Personal Fitness Nederland: geen sportschool, wel een leven lang resultaat

Sportscholen zijn geweldig als je meer beweging wilt krijgen. Dat is goed voor je lichaam en ook voor je mentale gezondheid. Wil je echt een fitter lichaam, dan moet je ook zorgen dat je gezond eet en dat je stress vermindert. Dat zijn punten waar je bij de sportschool geen ondersteuning voor krijgt. In veel gevallen zetten goede voornemens zich dan ook weer snel om in oude gewoonten. Tenzij je je aanmeldt voor het Fit for Life programma in Nieuwegein. Want bij Personal Fitness Nederland verander je je leven wel voorgoed.
 

Gezonder op drie manieren

Als je onze studio in Nieuwegein binnenstapt dan zie je direct dat we geen normale sportschool zijn. Er is een gedeelte met efficiënte fitnesstoestellen, maar ook een ander gedeelte waar een voedingsdeskundige en een mental coach hun werk doen. Het Fit for Life programma richt zich namelijk op drie pijlers in plaats van één:

  • Beweging
  • Mental coaching
  • Gezonde voeding

Op drie manieren steun

Iedereen in het Fit for Life programma krijgt een personal coach aangewezen. Deze zorgt er met afwisselende en uitdagende trainingen voor dat je voldoende beweging krijgt. We spreken ook elke week met je over je eetpatronen, over gebalanceerde voeding en het maken van de juiste keuzes. Tijdens de mental coaching sessies zorgen we ervoor dat je je veranderingen ook aankan en dat je de juiste mindset ontwikkelt om hier echt een leven lang van te profiteren.
 


 

100% resultaat gegarandeerd

Wij geloven dat iedereen met onze totaaloplossing een gezond en fit lichaam kan hebben en behouden. Daarom krijgen al onze leden een 100% resultaatgarantie en blijven we je ondersteunen tot jij de finishlijn bent overgegaan.

Gratis proefweek! 

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum