Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool in Valkenswaard

Hoe onze sportschool in Valkenswaard je op weg kan helpen naar een blijvend gezondere levensstijl

Goede voornemens heeft iedereen wel eens en niet alleen bij het begin van een nieuw jaar. Als deze voornemens bestaan uit meer bewegen, minder eten en een gezonder leven gaan leiden, dan wordt vaak een sportschool gezocht en fanatiek begonnen met werken op alle apparaten die daar te vinden zijn. Meestal loopt dit uit op een teleurstelling, want na een aantal weken blijft het resultaat uit en is de lol eraf. De ambities worden bijgesteld en de voornemens verhuizen weer naar onder in de la. Dat kan ook anders. Als je vooraf goed je doelstellingen bepaalt kun je bij onze sportschool in Valkenswaard met één van de personal trainers een gedegen route uitstippelen om tot een blijvend betere conditie te komen.

Een sportschool waar je in alle privacy kan trainen!

In onze gezellige, kleine sportschool in Valkenswaard train je in alle privacy met een personal trainer. Wil jij gegarandeerd resultaat en je doelstellingen behalen en behouden? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Snel resultaat is mooi, maar een blijvende gezonde levensstijl is beter

Als je eenmaal besloten hebt af te vallen en gezonder te gaan leven, wil je die overtollige kilo’s natuurlijk zo snel mogelijk kwijt. Begrijpelijk, maar niet de beste weg en zeker niet de gezondste. Zware diëten met vastendagen en wondershakes zijn maar moeilijk vol te houden en ongezond vanwege het gebrek aan een balans in de nodige voedingsstoffen. Als je ermee stopt komt wat eraf ging er net zo snel weer bij. Onze sportschool in Valkenswaard pakt het daarom heel anders aan. Onze personal trainers leren je wat gezonde voeding inhoudt en ook dat het lekker en eenvoudig te bereiden is. Zo verandert jouw kijk op lekker eten voor altijd. Dat is de kracht van ons Fit For Life programma.

De coach geeft je individuele aandacht, ook als je voor groepstraining kiest

Het gaat er dus om een blijvende verandering te bewerkstelligen in jouw houding ten opzichte van bewegen en voeding. Elke week train je met je coach in de sportschool en je krijgt een fitnesspakket mee, zodat je thuis de oefeningen kunt herhalen waar en wanneer je maar wilt. Tijdens de training in de sportschool worden wekelijks de behaalde resultaten geëvalueerd en heb je overleg met je coach over de voortgang. In onze gezellige studio in Valkenswaard kan dit ook binnen de beslotenheid van een duo- of groepstraining. Je zult merken dat je er plezier in krijgt en dat je blijvend een andere kijk op de dingen krijgt, zodat je ook na het behalen van je doelstellingen doorgaat met je nieuwe, gezondere levensstijl.

Schrijf je in voor de gratis proefweek in Valkenswaard

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van Valkenswaard binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen