Geen echte sportschool Helmond, wel resultaat!

Geen abonnement op de sportschool meer, want Helmond heeft Personal Fitness Nederland

Heb je je wel eens afgevraagd waarom alle goede gewoonten die je aanneemt nooit tweede natuur worden? Het is goed mogelijk dat dit te maken heeft met de verkeerde mindset, met een gebrek aan energie om verder te gaan of een gebrek aan kennis om er een succes van te maken. Fit for Life is een programma van Personal Fitness Nederland waarmee je traint, waarmee je voorlichting krijgt en waarmee je de juiste mindset ontwikkelt. Het is een programma dat je – in tegenstelling tot de sportschool - op alle manieren mogelijk ondersteunt om een fitter en gezonder (leef: gelukkiger) leven te leiden.
 

Een gezond lichaam op alle vlakken

Gezond is niet alleen voldoende beweging, maar dat is waar ze zich in sportscholen in Helmond op richten. Wij geloven juist dat een gezond lichaam ook de juiste voedingsstoffen krijgt en dat deze mentaal sterk is. Stress is erg slecht voor je gezondheid. Door jou te helpen op al deze vlakken gezond en fit te worden, is de kans van slagen aanzienlijk groter. De volgende pijlers lopen dan als rode draad door ons Fit for Life programma.

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching


 

Een pakket voor succes

Met dit pakket geloven we dat iedereen een gezonder en fitter lichaam kan hebben, zonder dat er een sportschool aan te pas komt. Daarbij nemen we dan met het bereiken van je doelen geen genoegen, want daarna is het de kunst om dit door te zetten. Bij ons blijf je uitdagingen vinden en blijven we je voorlichten en trainen, zodat je alle tools en informatie hebt om succesvol te zijn en te blijven. We bieden onze leden in Helmond niet voor niets een 100% resultaatgarantie aan.
 

Gratis proefweek! 

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum