Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Onze sportschool in Geldrop is niet alleen voor krachtpatsers

In onze sportschool in Geldrop staat een personal trainer voor je klaar om je uit te leggen hoe je de oefeningen moet uitvoeren voor een gezonde opbouw van die spieren die je graag meer wilt ontwikkelen. Tevens krijg je advies over voeding die je spieren nodig hebben om te groeien. Het blijft niet bij een eenmalige uitleg, want je coach blijft met je werken tot jij je doel bereikt hebt. Dit geldt ook als je overtollig vet plaats wilt laten maken voor spieren. Je krijgt een op maat gemaakt programma en een individuele begeleiding door een coach met wie je alles kunt bespreken.

Een sportschool waar je in alle privacy kan trainen!

In onze gezellige, kleine sportschool in Geldrop train je in alle privacy met een personal trainer.
Wil jij gegarandeerd resultaat en je doelstellingen behalen en behouden?
Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Trainingssessie in onze sportschool in Geldrop

Bij krachttraining is het belangrijk dat je de juiste spiergroepen stimuleert

Wil je bepaalde spiergroepen in je lichaam sterker maken, dan is het van belang te weten welke oefeningen je daar het beste voor kunt doen en hoe je ze uit moet voeren. Er kan namelijk veel verkeerd gaan als je houding niet goed is of je gewichten te zwaar zijn. Je spieren kunnen dan overbelast raken, waardoor verder trainen onmogelijk wordt of je lichaam gaat smokkelen door andere spieren te hulp te roepen, waardoor het gewenste resultaat bij de spieren die je juist wilde trainen uitblijft. Deskundige begeleiding is daarom vooral bij krachttraining zeer aan te bevelen, zo niet een vereiste. Deze vind je in onze sportschool in Geldrop.

In onze sportschool in Geldrop wordt je begeleid van A tot Z

De geschiedenis van de sportschool gaat terug tot ver voor onze jaartelling en er zit wel waarheid in de bewering dat die lange tijd vooral bedoeld was voor topatleten, bodybuilders en andere krachtsporters. In onze sportschool in Geldrop kijken we nu toch heel anders tegen krachttraining aan. Uit veel onderzoek is gebleken dat een goede spierontwikkeling je lichaam sterker en fitter maakt, zodat er minder kans op blessures, met name van de gewrichten, is. Bovendien is bewezen dat meer spierweefsel de vetverbranding stimuleert. Dus krachttraining is goed voor zowel tengere types die willen aankomen door meer spiermassa op te bouwen, als voor de mollige types die graag wat kilo’s vet kwijt willen. Begeleiding is hierbij heel belangrijk. In onze sportschool is altijd persoonlijke begeleiding, zodat jij op een gezonde manier kan sporten.

Krachttraining en fitness sportschool

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.