Onze sportschool in Geldrop is niet alleen voor krachtpatsers

In onze sportschool in Geldrop staat een personal trainer voor je klaar om je uit te leggen hoe je de oefeningen moet uitvoeren voor een gezonde opbouw van die spieren die je graag meer wilt ontwikkelen. Tevens krijg je advies over voeding die je spieren nodig hebben om te groeien. Het blijft niet bij een eenmalige uitleg, want je coach blijft met je werken tot jij je doel bereikt hebt. Dit geldt ook als je overtollig vet plaats wilt laten maken voor spieren. Je krijgt een op maat gemaakt programma en een individuele begeleiding door een coach met wie je alles kunt bespreken.

Een sportschool waar je in alle privacy kan trainen!

In onze gezellige, kleine sportschool in Geldrop train je in alle privacy met een personal trainer.
Wil jij gegarandeerd resultaat en je doelstellingen behalen en behouden?
Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Bij krachttraining is het belangrijk dat je de juiste spiergroepen stimuleert

Wil je bepaalde spiergroepen in je lichaam sterker maken, dan is het van belang te weten welke oefeningen je daar het beste voor kunt doen en hoe je ze uit moet voeren. Er kan namelijk veel verkeerd gaan als je houding niet goed is of je gewichten te zwaar zijn. Je spieren kunnen dan overbelast raken, waardoor verder trainen onmogelijk wordt of je lichaam gaat smokkelen door andere spieren te hulp te roepen, waardoor het gewenste resultaat bij de spieren die je juist wilde trainen uitblijft. Deskundige begeleiding is daarom vooral bij krachttraining zeer aan te bevelen, zo niet een vereiste. Deze vind je in onze sportschool in Geldrop.

In onze sportschool in Geldrop wordt je begeleid van A tot Z

De geschiedenis van de sportschool gaat terug tot ver voor onze jaartelling en er zit wel waarheid in de bewering dat die lange tijd vooral bedoeld was voor topatleten, bodybuilders en andere krachtsporters. In onze sportschool in Geldrop kijken we nu toch heel anders tegen krachttraining aan. Uit veel onderzoek is gebleken dat een goede spierontwikkeling je lichaam sterker en fitter maakt, zodat er minder kans op blessures, met name van de gewrichten, is. Bovendien is bewezen dat meer spierweefsel de vetverbranding stimuleert. Dus krachttraining is goed voor zowel tengere types die willen aankomen door meer spiermassa op te bouwen, als voor de mollige types die graag wat kilo’s vet kwijt willen. Begeleiding is hierbij heel belangrijk. In onze sportschool is altijd persoonlijke begeleiding, zodat jij op een gezonde manier kan sporten.

 

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum