Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

In onze sportschool in Budel kun je je conditie, kracht en fitheid doelgericht in je eigen tempo weer opbouwen

Lucien - Personal trainer in de sportschool in BudelAls ik een sportschool binnenloop, word ik alleen van het kijken naar al die apparaten al moe! Deze bewering hoor je vaak van mensen die eigenlijk wel willen, maar niet durven. Ze beseffen dat meer beweging eigenlijk wel goed voor ze zou zijn, maar deinzen terug voor teveel krachtsinspanning en zijn bang dat ze dat nooit vol kunnen houden. In onze sportschool in Budel weten ze daar wel raad mee. Juist voor deze mensen kan met ons Fit For Life programma een mooi op maat gesneden trainingsschema en voedingsadvies ontwikkeld worden om langzaam de conditie weer op te bouwen en te komen tot een blijvend gezondere levensstijl, die zowel lichaam als geest fitter maken.

Een sportschool waar je in alle privacy kan trainen!

In onze gezellige, kleine sportschool in Budel train je in alle privacy met een personal trainer.
Wil jij gegarandeerd resultaat en je doelstellingen behalen en behouden?
Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Inspanning moet plezier geven en niet leiden tot uitputting

Wat veel mensen tegenhoudt is de angst dat ze na een dag werken en dan ook nog eens een training in de sportschool, ’`s avonds uitgeput op de bank zakken en nergens meer toe in staat zijn. Niets is echter minder waar. Met een goed uitgebalanceerde training zul je merken dat je na die tijd juist weer meer energie hebt opgebouwd en de moeheid van de werkdag van je af hebt geschud. Dat komt omdat door de lichamelijke inspanning je geest juist enorm opfrist. Alle dagelijkse beslommeringen vallen van je af, wat ook je nachtrust ten goede komt, zodat je de volgende dag weer frisser en fitter opstaat. Natuurlijk moet je niet overdrijven, maar dat houdt je coach in Budel scherp in de gaten.

Sportschool Budel met personal coach

Trainen met z'n tweeën of in een kleine groep, dat houdt de moed erin

Een andere valkuil is dat je de weg naar de sportschool alleen moet maken. Dan kan het helpen een trainingsmaatje te hebben of te trainen in een groep. In onze gezellige studio in Budel geven onze personal coaches niet alleen individuele begeleiding, maar kunnen ook een programma op maat maken voor duotraining of groepstraining. Een groepje bestaat uit maximaal 4 personen, en ieder heeft een programma op zijn eigen niveau. De gerichte aanpak zorgt ervoor dat niemand boven zijn kunnen werkt, maar je kunt je wel aan je groepsgenoten optrekken. Dus geen enkele reden meer om je niet meteen in te schrijven om te gaan werken aan je kracht, conditie en een gezond gewicht!

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.