In onze sportschool in Budel kun je je conditie, kracht en fitheid doelgericht in je eigen tempo weer opbouwen

Als ik een sportschool binnenloop, word ik alleen van het kijken naar al die apparaten al moe! Deze bewering hoor je vaak van mensen die eigenlijk wel willen, maar niet durven. Ze beseffen dat meer beweging eigenlijk wel goed voor ze zou zijn, maar deinzen terug voor teveel krachtsinspanning en zijn bang dat ze dat nooit vol kunnen houden. In onze sportschool in Budel weten ze daar wel raad mee. Juist voor deze mensen kan met ons Fit For Life programma een mooi op maat gesneden trainingsschema en voedingsadvies ontwikkeld worden om langzaam de conditie weer op te bouwen en te komen tot een blijvend gezondere levensstijl, die zowel lichaam als geest fitter maken.

Een sportschool waar je in alle privacy kan trainen!

In onze gezellige, kleine sportschool in Budel train je in alle privacy met een personal trainer.
Wil jij gegarandeerd resultaat en je doelstellingen behalen en behouden?
Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Inspanning moet plezier geven en niet leiden tot uitputting

Wat veel mensen tegenhoudt is de angst dat ze na een dag werken en dan ook nog eens een training in de sportschool, ’`s avonds uitgeput op de bank zakken en nergens meer toe in staat zijn. Niets is echter minder waar. Met een goed uitgebalanceerde training zul je merken dat je na die tijd juist weer meer energie hebt opgebouwd en de moeheid van de werkdag van je af hebt geschud. Dat komt omdat door de lichamelijke inspanning je geest juist enorm opfrist. Alle dagelijkse beslommeringen vallen van je af, wat ook je nachtrust ten goede komt, zodat je de volgende dag weer frisser en fitter opstaat. Natuurlijk moet je niet overdrijven, maar dat houdt je coach in Budel scherp in de gaten.

Trainen met z'n tweeën of in een kleine groep, dat houdt de moed erin

Een andere valkuil is dat je de weg naar de sportschool alleen moet maken. Dan kan het helpen een trainingsmaatje te hebben of te trainen in een groep. In onze gezellige studio in Budel geven onze personal coaches niet alleen individuele begeleiding, maar kunnen ook een programma op maat maken voor duotraining of groepstraining. Een groepje bestaat uit maximaal 4 personen, en ieder heeft een programma op zijn eigen niveau. De gerichte aanpak zorgt ervoor dat niemand boven zijn kunnen werkt, maar je kunt je wel aan je groepsgenoten optrekken. Dus geen enkele reden meer om je niet meteen in te schrijven om te gaan werken aan je kracht, conditie en een gezond gewicht!

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum