Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Sportschool beginnen met een lage investering en een hoog rendement

Een eigen sportschool beginnen is voor velen een droom. Wij laten je droom graag uitkomen, want er zijn mogelijkheden om een fitnessstudio te starten met weinig risico’s. Dit komt doordat je gebruik mag maken van onze succesvolle franchiseformule. Dit houdt onder meer in dat je een potentieel, maar stabiel klantenbestand krijgt. Daarnaast krijg je hulp en advies op meerdere gebieden, zoals effectieve trainingsschema’s, waardevolle voedingsadviezen en financieel en juridisch advies. Kwaliteit aanbieden maakt je uniek. Het mooiste van ons franchiseconcept is dat klanten 100% garantie krijgen op resultaat. En jij krijgt met een lage investering een hoog rendement. Heb je interesse om een eigen fitness studio te openen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bas in sportschool

Eigen sportschool beginnen voor mensen die bewuster willen leven

Een eigen sportschool beginnen die zich richt op een bepaalde doelgroep is de basis. Wij spreken mensen aan die gezonder en bewuster willen leven. In de praktijk betekent dit maatwerk, want iedere klant heeft andere wensen en doelen. De één wil graag afvallen, de ander wil verantwoord bewegen als gevolg van een ziekte zoals diabetes of anderszins. Een eigen fitness studio openen is dus veel meer dan een ‘gewone’ sportschool starten. Het is verantwoordelijk en afwisselend werk. Vind je dit leuk? Meld je dan snel aan. Vooral jongere ondernemers die het prettig vinden om op informele basis samen te werken, zijn bij ons aan het juiste adres.

Je eigen sportschool runnenFitness is een verzamelnaam voor diverse activiteiten met als doel een betere conditie. Een betere conditie leidt ertoe dat mensen zich fitter voelen. Bij het behalen van verschillende fitnessdoelstellingen is goede voeding van groot belang, want het lichaam reageert op voeding met bijvoorbeeld veel vetten of teveel zout. Het gevolg is dat er vocht wordt vastgehouden. Dit kan een reden zijn dat mensen zwaarder worden. Tijd om het roer om te gooien en je klanten te voorzien van een goed voedingsadvies, zodat ze kunnen afvallen met blijvend resultaat. Durf jij deze uitdaging aan?

Sportschool starten zonder veel risico’s

Wij laten je graag ervaren dat een eigen sportschool beginnen wel degelijk mogelijk is zonder veel risico’s. Als wij er samen van overtuigd zijn dat dit is wat je wilt, dan staan wij je met raad en daad terzijde. Het zoeken naar een geschikte locatie mag je zelf doen. In welke stad? Dit mag je zelf weten, zolang er maar een goede bereikbaarheid is. Het pand moet geschikt zijn om te gebruiken als fitnessruimte, maar dit lijkt ons logisch. In een pand moet de vloeroppervlakte toch wel minimaal 60 tot 70 m2 zijn om les te kunnen geven. Kies niet voor een te groot pand, want mensen voelen zich dan al snel ‘verloren’. Een knusse, gemoedelijke sfeer doet wonderen. Heb je hulp nodig bij eventuele huuronderhandelingen? Dan helpen wij je graag. Onze jarenlange ervaring in dit soort zaken komt zeker van pas. Een eigen sportschool in de vorm van een personal fitness studio starten? Dromen kunnen werkelijkheid worden. Vraag vandaag nog informatie aan.

Training in sportschool

Open je eigen sportschool in jouw gemeente!

Laat hier je gegevens achter en lees alle voordelen

 

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.