Sportschool beginnen met een lage investering en een hoog rendement

Een eigen sportschool beginnen is voor velen een droom. Wij laten je droom graag uitkomen, want er zijn mogelijkheden om een fitnessstudio te starten met weinig risico’s. Dit komt doordat je gebruik mag maken van onze succesvolle franchiseformule. Dit houdt onder meer in dat je een potentieel, maar stabiel klantenbestand krijgt. Daarnaast krijg je hulp en advies op meerdere gebieden, zoals effectieve trainingsschema’s, waardevolle voedingsadviezen en financieel en juridisch advies. Kwaliteit aanbieden maakt je uniek. Het mooiste van ons franchiseconcept is dat klanten 100% garantie krijgen op resultaat. En jij krijgt met een lage investering een hoog rendement. Heb je interesse om een eigen fitness studio te openen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Eigen sportschool beginnen voor mensen die bewuster willen leven

Een eigen sportschool beginnen die zich richt op een bepaalde doelgroep is de basis. Wij spreken mensen aan die gezonder en bewuster willen leven. In de praktijk betekent dit maatwerk, want iedere klant heeft andere wensen en doelen. De één wil graag afvallen, de ander wil verantwoord bewegen als gevolg van een ziekte zoals diabetes of anderszins. Een eigen fitness studio openen is dus veel meer dan een ‘gewone’ sportschool starten. Het is verantwoordelijk en afwisselend werk. Vind je dit leuk? Meld je dan snel aan. Vooral jongere ondernemers die het prettig vinden om op informele basis samen te werken, zijn bij ons aan het juiste adres.

Fitness is een verzamelnaam voor diverse activiteiten met als doel een betere conditie. Een betere conditie leidt ertoe dat mensen zich fitter voelen. Bij het behalen van verschillende fitnessdoelstellingen is goede voeding van groot belang, want het lichaam reageert op voeding met bijvoorbeeld veel vetten of teveel zout. Het gevolg is dat er vocht wordt vastgehouden. Dit kan een reden zijn dat mensen zwaarder worden. Tijd om het roer om te gooien en je klanten te voorzien van een goed voedingsadvies, zodat ze kunnen afvallen met blijvend resultaat. Durf jij deze uitdaging aan?

Sportschool starten zonder veel risico’s

Wij laten je graag ervaren dat een eigen sportschool beginnen wel degelijk mogelijk is zonder veel risico’s. Als wij er samen van overtuigd zijn dat dit is wat je wilt, dan staan wij je met raad en daad terzijde. Het zoeken naar een geschikte locatie mag je zelf doen. In welke stad? Dit mag je zelf weten, zolang er maar een goede bereikbaarheid is. Het pand moet geschikt zijn om te gebruiken als fitnessruimte, maar dit lijkt ons logisch. In een pand moet de vloeroppervlakte toch wel minimaal 60 tot 70 m2 zijn om les te kunnen geven. Kies niet voor een te groot pand, want mensen voelen zich dan al snel ‘verloren’. Een knusse, gemoedelijke sfeer doet wonderen. Heb je hulp nodig bij eventuele huuronderhandelingen? Dan helpen wij je graag. Onze jarenlange ervaring in dit soort zaken komt zeker van pas. Een eigen sportschool in de vorm van een personal fitness studio starten? Dromen kunnen werkelijkheid worden. Vraag vandaag nog informatie aan.

Open je eigen sportschool in jouw gemeente!

Laat hier je gegevens achter en lees alle voordelen

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum