Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Verdwaal niet in het oerwoud van sportscholen in Eindhoven, kies voor resultaatgarantie

Gezond sporten in sportschool in EindhovenAls je wilt gaan fitnessen dan vind je in Eindhoven een hele reeks sportscholen waar je zo aan de slag kunt. De ene sportschool is de andere niet, ga dus niet over één nacht ijs bij het afsluiten van een abonnement. Naast bereikbaarheid, hygiëne, aanbod van apparatuur en sfeer is voor je keuze vooral ook belangrijk wat je hoopt te bereiken. Als je alleen maar wat meer beweging wilt en zelfstandig op loopband of hometrainer en met gewichten wilt werken, zijn er genoeg fitnesscentra te vinden. Heb je echter een specifiek doel, zoals afvallen, kracht opbouwen of een algehele gezondere levensstijl krijgen, dan kies je liever voor een sportschool die daar samen met jou gericht aan werkt.

Een sportschool waar je in alle privacy kan trainen!

In onze gezellige, kleine sportschool in Eindhoven train je in alle privacy met een personal trainer.
Wil jij gegarandeerd resultaat en je doelstellingen behalen en behouden?
Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Ook tussen sportscholen die personal training bieden zitten grote verschillen

Er zijn veel sportscholen in Eindhoven die wel één of andere vorm van personal training aanbieden. Dit kan variëren van het opstellen van een trainingsschema, waar je vervolgens zelf mee aan de slag gaat, tot een uitgebreide begeleiding door één of meer coaches. Meestal zijn de apparaten toch in grote ruimtes opgesteld en ben je samen met veel anderen je eigen programma aan het afwerken, waarbij de coach af en toe eens komt kijken hoe het gaat. Van een echte personal training, waarbij je een één op éénbegeleiding krijgt, is dan in onze optiek eigenlijk geen sprake.

Personal fitness studio

In nogal wat sportscholen wordt weinig aandacht geschonken aan privacy

Veel mensen die overwegen te beginnen met fitness doen dit omdat ze niet lekker in hun vel zitten. Dit brengt automatisch met zich mee dat ze een zekere gêne hebben om zomaar een sportzaal binnen te stappen en tussen allemaal onbekenden oefeningen te gaan doen. In onze fitness studio in Eindhoven werken wij, anders dan in de meeste sportscholen, individueel of met groepjes van maximaal vier personen, onder voortdurende begeleiding van een coach waarmee alles altijd besproken kan worden in alle rust en privacy. Dit maakt je eerste stap naar een verandering van levensstijl des te gemakkelijker.

Sportschool in Eindhoven

Een op maat gemaakt programma met een duidelijk einddoel in resultaat en tijd

Wat ons vooral van andere sportscholen in Eindhoven onderscheidt is ons unieke Fit For Life programma. Dit programma berust altijd op de drie pijlers beweging, voeding en mental coaching, maar is toch flexibel in te vullen, zodat dit voor iedereen, ongeacht de uitgangssituatie en einddoelstelling, precies op maat kan worden aangepast. Daarbij geven wij een succesgarantie; vooraf wordt met jou afgesproken wat er bereikt moet worden, binnen welk tijdsbestek en welke kosten daar aan verbonden zijn. Mocht je je einddoel niet binnen de afgesproken tijd halen, dan gaan wij kosteloos met je door tot je einddoel bereikt is. Zo kom je ook financieel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.