Verdwaal niet in het oerwoud van sportscholen in Eindhoven, kies voor resultaatgarantie

Als je wilt gaan fitnessen dan vind je in Eindhoven een hele reeks sportscholen waar je zo aan de slag kunt. De ene sportschool is de andere niet, ga dus niet over één nacht ijs bij het afsluiten van een abonnement. Naast bereikbaarheid, hygiëne, aanbod van apparatuur en sfeer is voor je keuze vooral ook belangrijk wat je hoopt te bereiken. Als je alleen maar wat meer beweging wilt en zelfstandig op loopband of hometrainer en met gewichten wilt werken, zijn er genoeg fitnesscentra te vinden. Heb je echter een specifiek doel, zoals afvallen, kracht opbouwen of een algehele gezondere levensstijl krijgen, dan kies je liever voor een sportschool die daar samen met jou gericht aan werkt.
 

Een sportschool waar je in alle privacy kan trainen!

In onze gezellige, kleine sportschool in Eindhoven train je in alle privacy met een personal trainer.
Wil jij gegarandeerd resultaat en je doelstellingen behalen en behouden?
Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Ook tussen sportscholen die personal training bieden zitten grote verschillen

Er zijn veel sportscholen in Eindhoven die wel één of andere vorm van personal training aanbieden. Dit kan variëren van het opstellen van een trainingsschema, waar je vervolgens zelf mee aan de slag gaat, tot een uitgebreide begeleiding door één of meer coaches. Meestal zijn de apparaten toch in grote ruimtes opgesteld en ben je samen met veel anderen je eigen programma aan het afwerken, waarbij de coach af en toe eens komt kijken hoe het gaat. Van een echte personal training, waarbij je een één op éénbegeleiding krijgt, is dan in onze optiek eigenlijk geen sprake.

 

In nogal wat sportscholen wordt weinig aandacht geschonken aan privacy

Veel mensen die overwegen te beginnen met fitness doen dit omdat ze niet lekker in hun vel zitten. Dit brengt automatisch met zich mee dat ze een zekere gêne hebben om zomaar een sportzaal binnen te stappen en tussen allemaal onbekenden oefeningen te gaan doen. In onze fitness studio in Eindhoven werken wij, anders dan in de meeste sportscholen, individueel of met groepjes van maximaal vier personen, onder voortdurende begeleiding van een coach waarmee alles altijd besproken kan worden in alle rust en privacy. Dit maakt je eerste stap naar een verandering van levensstijl des te gemakkelijker.
 

Een op maat gemaakt programma met een duidelijk einddoel in resultaat en tijd

Wat ons vooral van andere sportscholen in Eindhoven onderscheidt is ons unieke Fit For Life programma. Dit programma berust altijd op de drie pijlers beweging, voeding en mental coaching, maar is toch flexibel in te vullen, zodat dit voor iedereen, ongeacht de uitgangssituatie en einddoelstelling, precies op maat kan worden aangepast. Daarbij geven wij een succesgarantie; vooraf wordt met jou afgesproken wat er bereikt moet worden, binnen welk tijdsbestek en welke kosten daar aan verbonden zijn. Mocht je je einddoel niet binnen de afgesproken tijd halen, dan gaan wij kosteloos met je door tot je einddoel bereikt is. Zo kom je ook financieel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum