Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Ontdek de voordelen van sporten tegen stress

Ontdek de voordelen van sporten tegen stress

Als stress zich over langere tijd opbouwt in je lichaam, dan zul je hier de negatieve gevolgen van gaan ontdekken. Door tegen stress te sporten kun je dit effect terugdraaien. Bij Personal Fitness Nederland kun je aan de slag met een persoonlijk Leefstijl Programma om je gezondheid weer een ware boost te geven. Tegen stress sporten wordt dan een doel op zichzelf, waarbij je dit probleem bij de oorsprong tackelt. Waar je anders stress vasthoudt, kun je nu juist het sporten tegen stress inzetten om het op te heffen.

Nieuw levensmotto: bij stress sporten

Bij Personal Fitness Nederland kun je sporten tegen stress door direct met een persoonlijke coach te werken aan je fysieke en mentale gezondheid. Er zal gewerkt worden volgens de Fit for Life methode, waarbij een drietal pijlers gehanteerd worden:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Werken aan doelstellingen

Stress maakt kans als je de indruk hebt ergens geen controle over te hebben. Door samen met jouw coach te sporten tegen stress en te werken aan fysieke sport doelen, kun je de stress juist verminderen. Van begin tot eind begeleidt jouw coach je op gebied van voeding en mindset en wordt je fysiek uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. In je dagelijkse leven zul je hier al snel de voordelen van bemerken. Door een energiek en krachtig lichaam kun je beter met stress omgaan en zul je bovendien eenvoudiger zorgen loslaten. Met stress sporten helpt werkelijk.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
2 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen