Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten na de bevalling met oefeningen

Sporten na de bevalling met oefeningen

Als je sporten na de bevalling met oefeningen wilt oppakken, dan vraag je de hulp aan van een ervaren coach. Bij Personal Fitness Nederland kun je deelnemen aan ons Leefstijl Programma dat professioneel support biedt om met oefeningen na de bevalling te sporten. Met de juiste oefeningen ben je snel weer in shape, zonder je lichaam uit balans te brengen. Aandacht voor goede voeding en juiste mindset aanmoediging geven je de motivatie om het sporten na de bevalling met oefeningen en begeleiding op te pakken. Onze coaches zijn gecertificeerd en vastberaden om jou de beste support te geven om te starten met sporten na de bevalling met oefeningen.

Sporten na de bevalling met oefeningen en begeleiding

De beste manier om weer met sporten te starten, is via coaching met een professionele coach. Wij geven je de oefeningen na de bevalling om sporten weer op te pakken, zodat je stapsgewijs werkt aan verbetering van fysieke kracht. Drie pijlers die hierin worden aangehouden, zijn:

  • Voeding
  • Beweging
  • Coaching op mindset

Trainen met coach na zwangerschap

Wil je gaan sporten na de bevalling met oefeningen? Dan is ons Fit for Life programma de aangewezen methode om dit zorgvuldig en aandachtig aan te pakken. Je wilt jezelf immers niet overbelasten en een coach zal je gedurende het coaching traject wekelijks bijstaan en van advies voorzien. Het sporten na de bevalling met oefeningen weer oppakken zal een minder grote stap zijn als je samenwerkt met een coach.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
2 dagen geleden
Studio Groningen

Meer over dit onderwerp

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen