Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kun je sporten met hoge bloeddruk?

Kun je sporten met hoge bloeddruk?

Als je last hebt van hoge bloeddruk dan kun je je afvragen: ‘Kun je sporten met hoge bloeddruk?’. Een persoonlijke coach kan je hier advies over geven en een passend trainingsschema opstellen, waarmee je kunt sporten en hoge bloeddruk verlagen. Mogelijk zijn er zeker wat aanpassingen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat je veilig kunt sporten en daarom is het verstandig om met een ervaren coach te werken. Personal Fitness Nederland heeft meerdere gecertificeerde coaches in dienst die hierin ondersteuning kunnen bieden. Met hoge bloeddruk sporten wordt dan weer gewoon mogelijk, waardoor je kunt werken aan het verbeteren van de gezondheid.

Sporten en hoge bloeddruk

Wanneer je met hoge bloeddruk sporten gaat, dan kan dit invloed hebben op je gezondheid. Met de juiste oefeningen overbelast je jezelf niet en kun je juist toewerken aan het verlagen van hoge bloeddruk. Voor sporten met hoge bloeddruk neem je deel aan ons Leefstijl Programma met gouden pijlers:

  • Steun bij mentale gezondheid
  • Fysieke training
  • Advies over voeding

Veilig sporten door coaching

Met goede voeding kun je jouw hoge bloeddruk verlagen en bovendien het juiste herstel geven na sporten met hoge bloeddruk. Het Fit for Life programma is erop gericht om je van dienst te staan bij bevordering van gezondheid, op gebied van lichaam en geest. Een totaalpakket gaat jou helpen om je beter te voelen en veilig te sporten. Coaching bij sporten met hoge bloeddruk geeft zekerheid van slagen voor verbetering van gezondheid.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
6 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen