Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten met elastiek: jouw coach vertelt je er alles over

Sporten met elastiek: jouw coach vertelt je er alles over

Sporten met elastiek zorgt ervoor dat je een goede aanvullende spanning opbouwt, wat weerstand geeft tijdens het trainen. Door middel van het opvoeren van deze weerstand, kun je betere resultaten behalen in het trainen van je lichaam. Je zult sneller fitter en slanker worden, echter is advies en begeleiding vaak nodig om de beste uitkomst te realiseren. Samen met een aangewezen coach start je bij Personal Fitness Nederland met trainen om met elastiek te sporten. Jouw coach geeft je advies over sporten met elastiek door oefeningen aan te bieden, waarbij elastiek de juiste weerstand kan bieden.

Sporten met elastiek door oefeningen

Het is heel goed mogelijk om te sporten met elastiek. Wanneer je begrijpt welke werking het elastiek heeft op je spieren, ontdek je waarom je met elastiek wilt sporten. Onze coaches beschikken over professionele kennis van anatomie en weten hoe elastiek effectief kan worden ingezet. Andere pijlers voor support, zijn:

  • Voeding
  • Beweging
  • Positieve mindset

Weerstandsbanden van elastiek

Sporten met elastiek zorgt voor een geschikte weerstand bij het uitoefenen van verschillende oefeningen. Je kunt hiermee je dijen effectief trainen, zodat deze mooi in vorm komen. Jouw coach zal stapsgewijs verschillende weerstandsbanden gebruiken, om het sporten met elastiek nog effectiever te laten werken. In wekelijkse sessies train je samen met jouw coach volgens de Fit for Life methode en ontvang je naast fitness adviezen ook support in mindset en voeding. Start met ons Leefstijl Programma en fitness coaching.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer over dit onderwerp

Kun je met lopen afvallen?
Afvallen 50+: 4 tips waarmee het wél lukt
Het waarom en hoe van afvallen op 60+ jarige leeftijd

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen