Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten met jongvolwassenen volgens coaching traject

Sporten met jongvolwassenen volgens coaching traject

Met coaching werk je effectief aan het promoten van sporten onder jongvolwassenen. Het is belangrijk om goed in beweging te blijven en dit kan er nog wel eens tussendoor glippen als je druk bent met andere zaken. Om jongvolwassenen aan het sporten te krijgen, biedt Personal Fitness Nederland coaching trajecten aan. Je krijgt een persoonlijke coach aangewezen die jou begeleid van meten tot verbeteren, zodat je bewust met jouw fysieke gezondheid en conditie aan de slag kunt. Onze coaches maken sporten voor jongvolwassenen aantrekkelijk door een passend coaching traject dat is afgestemd op het behalen van individuele doelstellingen. Het succesvolle Fit for Life programma geeft hier sturing aan en zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en een nieuwe leefstijl aanwent vol beweging.

Coaching voor jongvolwassenen in sporten

Onze deskundige trainers zullen sporten onder jongvolwassenen onder de aandacht brengen door professioneel support te bieden. Als jij een strak lichaam wilt krijgen, of wilt leren omgaan met spierpijn of andere fysieke klachten, dan is coaching de aangewezen optie. Wij werken volgens een gouden formule met drie pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset coaching

Fit lichaam en zelfverzekerd voorkomen

Met deze uitgangspunten wordt sporten voor jongvolwassenen leuk en aantrekkelijk. Jouw coach zet alles op alles om ervoor te zorgen dat jij je goed voelt en tevreden bent met je lichaam. Ook je mentale gezondheid krijgt een ware boost met bemoedigende woorden en motivatiespeeches van jouw coach. Sporten met jongvolwassenen wordt mogelijk met deskundige coaching en support.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
10 maart 2023
Studio Roden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen