Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten in warmtecabine in professionele sportschool

Sporten in warmtecabine in professionele sportschool

Sporten in een warmtecabine is een relatief nieuw concept. In een warmtecabine sporten is goed voor de doorbloeding en heeft bovendien een reinigende werking. Het is goed voor je spieren en het stimuleert de vetverbranding. Genoeg reden om te starten met gerichte coaching als antwoord op de vraag: ‘Waarom sporten in een warmtecabine?’. Er zitten veel metabolische en ontgiftende voordelen aan sporten in een warmtecabine. Onze coaches bij Personal Fitness Nederland motiveren je om tijdens het sporten gebruik te maken van een warmtecabine. Tijdens iedere afspraak zullen ze jou begeleiden, zodat je de beste resultaten kunt behalen.

Waarom sporten in een warmtecabine?

In een warmtecabine sporten is een unieke ervaring. In overleg met jouw persoonlijk aangewezen coach worden oefeningen bepaald, die je binnenin de warmtecabine kunt uitvoeren. De support richt zich op een drietal pijlers, doordat je deelneemt aan ons Leefstijl Programma:

  • Voeding
  • Fysieke beweging
  • Gezonde mindset

Verbeterde doorbloeding

Door te sporten in een warmtecabine wordt het mogelijk om een verbeterde doorbloeding van spieren te realiseren. Hierdoor wordt de kans op blessures aanzienlijk verkleind. Voor pijnklachten in de rug werkt het sporten in een warmtecabine uitstekend en uiteraard worden de oefeningen bijgesteld om nog betere resultaten te behalen. Jouw persoonlijke programma wordt zo uiterst effectief, waardoor je op gezonde wijze kunt afvallen en werkt aan een sterker lichaam. Het uitvoeren van oefeningen in de warmtecabine bevordert immers de vetverbranding en geeft verlichting bij pijnklachten. Jouw coach biedt mentale steun en aanmoediging.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer over dit onderwerp

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen