Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten is goed voor je huid, ontdek het zelf

diëten vijf soorten

Sporten is goed voor je huid, ontdek het zelf

Als je huidklachten hebt, dan wil je hier ongetwijfeld alles aan doen om dit te verhelpen. Personal Fitness Nederland werkt met gecertificeerde coaches die het belang van sporten kunnen aantonen. Een overtuiging die ze jou kunnen aantonen is: sporten is goed voor je huid. Een goede doorbloeding door trainen in de sportschool zorgt ervoor dat huidklachten verminderen. Wees goed voor je huid en ga sporten. Bij dit uitgangspunt helpen we je graag op weg. ‘Welke sporten zijn goed voor je huid?’, kun je je afvragen. Jouw persoonlijk aangewezen coach vertelt je hier alles over tijdens het Leefstijl Programma, waaraan je kunt deelnemen.

Wees goed voor je huid en ga sporten

Als jij je afvraagt welke sporten goed zijn voor je huid, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We begeleiden je graag door coaching naar een verbeterde leefstijl. Onze Fit for Life methode hanteert een drietal pijlers voor compleet support:

  • Mentale aanmoediging
  • Fysiek trainen
  • Voedingsadviezen

Herstel van huidklachten

Als je ervan uitgaat dat sporten goed is voor je huid, dan heb je een eerste goede motivatie reeds te pakken. Met sporten kun je goed werken aan een betere doorbloeding van de huid en zul je je bovendien een stuk krachtiger voelen. Dit zal uiteindelijk doorwerken ter verbetering van je huidklachten. Werk samen met jouw coach aan effectieve oefeningen en ontdek het voordeel dat sporten goed is voor je huid. Een nieuwe leefstijl geeft uitzicht op herstel.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
4 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen