Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten en fitness oppakken in coaching traject

diëten vijf soorten

Sporten en fitness oppakken in coaching traject

Onze deskundige personal trainers kunnen jou op de juiste wijze motiveren om het sporten en fitness op te pakken in één van onze 80 studio’s. Bij Personal Fitness Nederland werken gecertificeerde coaches die samen met jou werken aan persoonlijke doelstellingen. Stapsgewijs bouw je met sporten en fitness oefeningen aan een gezond en fit lichaam. Ook jij kunt je goed en zeker voelen over hoe je eruitziet, door te kiezen voor fitness en sporten. Alle belemmerde gedachten zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen, als je samen aan jouw mindset werkt met een ervaren coach. Een nieuwe mindset en effectieve adviezen rondom sporten en fitness geven jou de motivatie om werkelijk aan jouw doelstellingen te werken.

Starten met sporten en fitness oefeningen

Ons Leefstijl Programma richt zich op het aanleren van effectieve oefeningen in de fitness, het vernieuwen van jouw mindset en bewustwording rondom voedingspatronen. In kort richt onze support zich op deze pijlers:

  • Beweging
  • Mentale gezondheid
  • Voedingsadviezen

Opstarten met sporten

Wil je starten met fitness en sporten een kans geven? Neem dan deel aan ons Fit for Life programma en spreek vandaag nog af met een fitness coach. Samen stel je een trainingsschema op zodat je met de juiste oefeningen kunt beginnen. Wekelijks bouw je deze oefeningen verder uit zodat je het sporten en fitness steeds beter onder de knie krijgt. Een strak en lenig lichaam is zeker ook voor jou weggelegd, door samen te trainen met jouw persoonlijke coach.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
7 dagen geleden
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen