Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten en stress: een ideale combinatie

diëten vijf soorten

Sporten en stress: een ideale combinatie

Waar stress je lichaam vasthoudt in krampachtigheid en passiviteit, helpt de combinatie van sporen en stress je echter om meer in beweging te komen. Jouw persoonlijke coach bij Personal Fitness Nederland weet precies hoe stress en sporten met elkaar in verhouding staan en kan je helpen om hierin balans te vinden. Sport en stress heffen elkaar immers op, doordat je lichamelijk meer in beweging komt. De stress die zich vastzet in je lichaam krijgt zo kans om weer weg te stromen, waardoor je je fitter en beter voelt. Met het persoonlijke Leefstijl Programma volgens de Fit for Life methode werk je samen met je coach aan het vinden van evenwicht tussen sporten en stress.

Sport en stress samenbrengen

Werk samen met jouw coach aan een gezonde leefstijl en bespreek jouw persoonlijke doelen op zowel mentaal als fysiek vlak. Het programma dat door Personal Fitness Nederland wordt geboden, richt zich op een drietal pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Samen werken aan doelen

Om de juiste balans tussen sporten en stress te vinden, neem je een ervaren coach in de arm. In 1-op-1 coaching ontdek je de voordelen van hoe stress en sporten tot een verbeterde conditie en positievere mindset leiden. Samen met jouw coach ga je sporten en stress zal hierdoor aanzienlijk afnemen. Jouw leven zal aanzienlijk veranderen als je de aandacht richt op stress en sporten. Voor stress en sporten kun je in meer dan 80 studio’s terecht voor support.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
7 dagen geleden
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen