Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten en afvallen

Sporten en afvallen

Wil je nu eens echt afrekenen met de overtollige kilo’s maar wel met blijvend resultaat? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland op het juiste adres! Vaak heb je allerlei diëten al geprobeerd en weet je uit eigen ervaring dat deze vaak niet, of maar op korte termijn, werken. Afvallen wil zeggen je levensstijl permanent veranderen op het gebied van beweging en gezonde voeding.

Overgewicht kwijtraken met het Fit for Life programma

Bij Personal Fitness Nederland start iedereen met het zeer succesvol bewezen Fit for Life programma. Het programma is gebaseerd op de drie belangrijkste pijlers voor een slank, fit en gezond leven: Beweging, Coaching en Voeding. Bij dit fitness- en lifestyle programma draait alles om jou! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een deskundige personal trainer en een gediplomeerde voedingsdeskundige.

Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

✓ Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger
✓ 100% resultaatgarantie
✓ Vijf jaar op een rij gekozen tot Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach in diverse regio’s
✓ 1 op 1 Personal Training en Coaching
✓ Deelname Small Group Trainingen
✓ Werkboeken en persoonlijk voedingsadvies
✓ Gratis fitness set voor thuis

100% resultaatgarantie

Door de persoonlijke aanpak van onze Personal Trainers kunnen wij 100% resultaatgarantie van jouw persoonlijke doelen bieden. De totaalaanpak van beweging, voeding en mental coaching biedt alles wat je nodig hebt in één pakket. Alle aspecten zijn hierbij essentieel, want deze 3 elementen kunnen volgens ons niet zonder elkaar. Ze versterken elkaar en werken aanvullend. Alleen hierdoor ga je voor een duurzaam resultaat.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen