Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Samen met een coach sporten als je zwanger bent

Samen met een coach sporten als je zwanger bent

Sporten als je zwanger bent kan een hele uitdaging zijn. Je lichaam verandert aanzienlijk en je kunt niet meer alle oefeningen even effectief doen, zoals je gewend bent. Als je zwanger bent sporten met een coach kan dan uitkomst bieden. Samen kun je bekijken welke oefeningen nog mogelijk zijn en hoe deze het beste kunnen worden uitgevoerd. Ons Fit for Life programma zorgt voor persoonlijk support zodat je het sporten als je zwanger bent gezond en fit kunt blijven beoefenen. Je werkt aan goede beweging, gezonde voeding en een positieve mindset om ook tijdens je zwangerschap voldoende in beweging te blijven.

Sporten als je zwanger bent, gezond en fit

Bij Personal Fitness Nederland kun je starten met het Leefstijl Programma dat passende oplossingen biedt voor sporten als je zwanger bent. Er wordt volop aandacht geschonken aan een drietal pijlers, voor succesvolle resultaten:

  • Voldoende beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset en Coaching

Passend sporten bij zwangerschap

Als je zwanger bent en sporten wilt met een coach, dan is dit zeker mogelijk. Meld je aan voor ons trainingstraject en start direct met een persoonlijk aangewezen coach. Samen bespreek je in een intakegesprek de mogelijkheden om te sporten als je zwanger bent, waarna je met een schema zelf aan de slag gaat. Wekelijks worden de vorderingen besproken en kunnen oefeningen worden bijgesteld waar nodig. Sporten als je zwanger bent blijft zo zeker mogelijk, zonder dat je te grote belasting op je lichaam legt.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
30 januari 2023
Studio Groningen

Meer over dit onderwerp

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen