Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten aan elastiek, hoe werkt dat?

Sporten aan elastiek, hoe werkt dat?

Er is een nieuwe trend gaande binnen de fitness wereld, namelijk sporten aan elastiek. Uiteraard blijf Personal Fitness Nederland niet achter bij deze populaire ontwikkelingen en kun je nu starten met een persoonlijke coach aan elastiek sporten. Doordat je aan een elastiek vastzit, kun je tal van intensieve weerstandsoefeningen doen, zonder dat het gaat vervelen. Onze gecertificeerde coaches beoefenen het sporten aan elastiek door oefeningen aan te reiken, waarmee je jouw lichaam zorgvuldig traint. Door aan elastiek te sporten kun je trainen en tegelijkertijd veel plezier beleven. Neem deel aan ons Leefstijl Programma en ontdek deze nieuwste trend in fitness begeleiding.

Sporten aan elastiek oefeningen

Met de juiste mentale mindset kun je bergen verzetten en zul je ook goede vorderingen maken met sporten aan elastiek. Ons Fit for Life programma is uitgebreid en geeft je de mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Samen met je coach werk je aan een drietal pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset

Iets nieuws durven beginnen

Voldoende beweging zorgt ervoor dat jij goed in je vel gaat zitten. Wekelijkse coaching sessies en lessen in sporten aan elastiek geven je snel de fitheid en kracht die je zoekt. Jouw coach helpt je om de juiste mindset te vinden, zodat je met sporten aan elastiek durft te beginnen. Het kan eerst nog wat vreemd op je overkomen, maar de voordelen zullen snel duidelijk zijn. Als je hiermee start, zullen ook andere dingen in je leven minder angstig aanvoelen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
4 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen