Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Een sportinstructeur opleiding opent veel deuren

Een sportinstructeur opleiding is populair. Het is een baan die erg gewild is, want het is verantwoordelijk en afwisselend werk. Deze vorm van coaching is gericht op motivatie, inspiratie en creativiteit. Het gaat net een stap verder dan waar de ‘gewone’ sportleraar stopt. Een sportinstructeur reikt steeds weer nieuwe prikkels aan om ervoor te zorgen dat mensen doorgaan om hun doelstelling te behalen. Ze bedenken een groot arsenaal aan oefeningen en zorgen ervoor dat er bewust wordt gesport. Wil jij sportinstructeur worden, dan kun je bij ons intern een opleiding volgen, zodat jij je eigen vestiging kunt openen. Interesse? Stuur dan je contactgegevens naar ons op. Wij bellen je dan om al je vragen te beantwoorden.

Een sportinstructeur opleiding leert je om in te spelen op de behoefte van de klant

Als sportinstructeur kun je een belangrijke rol spelen om de sterke kanten van mensen op een ontspannen manier verder te ontwikkelen en eventuele gezondheidsklachten te verminderen. Dit vraagt om het nemen van tactische beslissingen, want een sportinstructeur speelt in op de behoefte van de klant. Wij geven je een aantal handvatten waar je mee aan de slag kunt. Een sportinstructeur opleiding volgen betekent niet dat je in de top actief hoeft te zijn. Houd je van mensen én bewegen, dan is dit een mooie uitdaging.

Nieuwe sportcoach in personal fitness studioEen goede sportinstructeur oordeelt niet: er is geen goed of slecht. Het enige dat belangrijk is, is waar heeft de klant behoefte aan en wat is het beste voor hem of haar. Een goede ondersteuning is essentieel, want juist dat is de reden waarom mensen een sportinstructeur inschakelen. De oplossing dient wel realistisch en haalbaar te zijn. Dan komt motivatie om de hoek kijken, want een andere leefstijl gaan hanteren is het roer omgooien. Voor veel mensen een lastige en intensieve klus. Kun jij goed relativeren en heb je doorzettingsvermogen? Dan ben je zeker geschikt voor een sportinstructeur opleiding.

Interne opleiding sportinstructeur en je eigen vestiging openen?

Zodra je de kneepjes van het vak beheerst, bieden wij je de mogelijkheid om een eigen studio te openen. Dit betekent onder andere dat je kunt starten met een stabiel klantenbestand. Ons unieke concept biedt nog veel meer, want ook al heb je geen eigen kapitaal, dan kun je nog starten als sportinstructeur met een eigen vestiging. Aan de ligging van de locatie stellen wij geen specifieke eisen. Uiteraard moet de ruimte geschikt zijn als fitnessruimte. Het pand dient goed bereikbaar te zijn met het liefst gratis parkeergelegenheid. Als je een goed gevoel hebt bij de locatie, dan is er al veel gewonnen.

Wil je een verandering in je leven en spreekt ons concept jou aan? Surf maar eens verder op onze website, zodat jij een beter beeld kunt vormen van wat wij doen. Enthousiast? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard beantwoorden we al je vragen. Ben je dan nog steeds enthousiast, dan maken wij graag een afspraak met jou. Graag tot ziens.

Jonge sportcoaches in opleiding

Sportcoach worden en direct een eigen studio openen?
Dat kan makkelijk met je eigen franchise-studio!

Laat hier je gegevens achter voor alle informatie

 

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.