Een sportinstructeur opleiding opent veel deuren

Een sportinstructeur opleiding is populair. Het is een baan die erg gewild is, want het is verantwoordelijk en afwisselend werk. Deze vorm van coaching is gericht op motivatie, inspiratie en creativiteit. Het gaat net een stap verder dan waar de ‘gewone’ sportleraar stopt. Een sportinstructeur reikt steeds weer nieuwe prikkels aan om ervoor te zorgen dat mensen doorgaan om hun doelstelling te behalen. Ze bedenken een groot arsenaal aan oefeningen en zorgen ervoor dat er bewust wordt gesport. Wil jij sportinstructeur worden, dan kun je bij ons intern een opleiding volgen, zodat jij je eigen vestiging kunt openen. Interesse? Stuur dan je contactgegevens naar ons op. Wij bellen je dan om al je vragen te beantwoorden.

Een sportinstructeur opleiding leert je om in te spelen op de behoefte van de klant

Als sportinstructeur kun je een belangrijke rol spelen om de sterke kanten van mensen op een ontspannen manier verder te ontwikkelen en eventuele gezondheidsklachten te verminderen. Dit vraagt om het nemen van tactische beslissingen, want een sportinstructeur speelt in op de behoefte van de klant. Wij geven je een aantal handvatten waar je mee aan de slag kunt. Een sportinstructeur opleiding volgen betekent niet dat je in de top actief hoeft te zijn. Houd je van mensen én bewegen, dan is dit een mooie uitdaging.

Een goede sportinstructeur oordeelt niet: er is geen goed of slecht. Het enige dat belangrijk is, is waar heeft de klant behoefte aan en wat is het beste voor hem of haar. Een goede ondersteuning is essentieel, want juist dat is de reden waarom mensen een sportinstructeur inschakelen. De oplossing dient wel realistisch en haalbaar te zijn. Dan komt motivatie om de hoek kijken, want een andere leefstijl gaan hanteren is het roer omgooien. Voor veel mensen een lastige en intensieve klus. Kun jij goed relativeren en heb je doorzettingsvermogen? Dan ben je zeker geschikt voor een sportinstructeur opleiding.

Interne opleiding sportinstructeur en je eigen vestiging openen?

Zodra je de kneepjes van het vak beheerst, bieden wij je de mogelijkheid om een eigen studio te openen. Dit betekent onder andere dat je kunt starten met een stabiel klantenbestand. Ons unieke concept biedt nog veel meer, want ook al heb je geen eigen kapitaal, dan kun je nog starten als sportinstructeur met een eigen vestiging. Aan de ligging van de locatie stellen wij geen specifieke eisen. Uiteraard moet de ruimte geschikt zijn als fitnessruimte. Het pand dient goed bereikbaar te zijn met het liefst gratis parkeergelegenheid. Als je een goed gevoel hebt bij de locatie, dan is er al veel gewonnen.

Wil je een verandering in je leven en spreekt ons concept jou aan? Surf maar eens verder op onze website, zodat jij een beter beeld kunt vormen van wat wij doen. Enthousiast? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard beantwoorden we al je vragen. Ben je dan nog steeds enthousiast, dan maken wij graag een afspraak met jou. Graag tot ziens.

Sportcoach worden en direct een eigen studio openen?
Dat kan makkelijk met je eigen franchise-studio!

Laat hier je gegevens achter voor alle informatie

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum