Ons sportcentrum in Veldhoven biedt alles voor de actieve sporter onder één dak tegen een vaste lage prijs

Bij ons Sportcentrum in Veldhoven vind je een ruime keuze aan begeleid sporten. Voor iedere sporter - jong, oud en sportief of wat minder fit - hebben we een ruim aanbod aan bewegingsmogelijkheden die passen bij jouw wensen. Hier volgt een greep uit ons aanbod van programma's:

  • Sportcentrum Veldhoven: veruit de meeste van onze klanten komen voor fitness. Zij volgen een gemengd programma van krachttraining en cardio fitness. De precieze samenstelling van het programma wordt afgestemd op hun persoonlijke doelstellingen, zoals afvallen, spiermassa ontwikkelen of het aanpakken van een fysieke beperking of blessure.
  • Bootcamp Veldhoven: een heel leuk en actief programma voor bijvoorbeeld groepen of bedrijfsuitjes. Onder begeleiding van één van onze bootcampinstructeurs ga je aan de slag op een parcours dat bedoelt is om je fysiek uit te dagen. Naast eenmalige bootcamps hebben we ook bootcamptrainingen. Heel erg geschikt voor mensen die een op en top conditie willen bereiken, bijvoorbeeld omdat ze een klimtocht in de bergen gaan doen.
  • Boksen Veldhoven: voor wie de conditie van een topsporter wil. Boksen is de ultieme manier om het hele lijf in opperste conditie te brengen. Je uithoudingsvermogen wordt verbeterd en je kracht en ook je mentale conditie worden versterkt.
  • Afslanken Veldhoven: een specifiek programma gericht op het kwijtraken van overtollige kilo's. Dit programma bestaat uit sporten onder begeleiding van een personal coach, die naast een persoonlijk fitnessprogramma ook voedingsadvies geeft. Het afslanken Veldhoven programma heeft veel tevreden klanten en wordt altijd geleverd met een resultaatgarantie.


Een sportcentrum waar je in alle privacy kan trainen!

In ons sportcentrum in Veldhoven train je in alle privacy met een personal trainer.
Wil jij gegarandeerd resultaat en je doelstellingen behalen en behouden?
Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Sport in Veldhoven met deze gevarieerde programma's is een waar feest. Wij vinden sporten heel belangrijk voor onze gezondheid, maar het moet ook leuk zijn. Alleen op die manier blijven mensen bewegen en bereiken ze op de lange termijn de gezondheidseffecten van sporten.

Sporten in Veldhoven met een personal coach hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij werken met vaste lage tarieven. Omdat onze klanten veel trouwer blijven komen halen ze bovendien veel meer rendement uit hun abonnement in vergelijking met een gewone sportschool.

Niet iedere sportschool kijkt voldoende om naar hun klanten. Wij willen graag investeren in een goede relatie met onze klanten. Dat is voor klanten prettiger en voor onze personal trainers is het werken met een tevreden klant veel bevredigender.

Maak in ons sportcentrum in Veldhoven kennis met onze personal trainers. We nodigen je van harte uit voor een intakegesprek. Meld je bijvoorbeeld aan voor een gratis intake en proefles. Met de personal trainer kun je je persoonlijke doelstellingen bespreken en je laten adviseren over een voor jou geschikt programma. Staat je dat aan, sluit dan vervolgens een abonnement af dat overigens nooit langer hoeft te duren dan jij zelf wilt. Wij werken niet met abonnementen die stilzwijgend doorlopen!

Maak onze gym in Veldhoven tot jouw persoonlijke startplaats voor een gezonder en prettiger leven. Wij bieden wellness in de zuiverste vorm. We hopen je snel te mogen begroeten!

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum