Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Snel bloeddruk verlagen met gerichte coaching

Snel bloeddruk verlagen met gerichte coaching

Om snel je bloeddruk te verlagen, start je vandaag nog met gerichte coaching op deze fysieke klachten. Bij Personal Fitness Nederland kun je direct starten met een persoonlijke coach, in één van onze 80 studio’s door het hele land. Een bloeddruk verlagen kan snel en effectief gebeuren, echter heb je hier vaak wel wat aanmoediging bij nodig. Met jouw coach breng je in kaart waardoor de bloeddruk mogelijk snel verhoogd en werk je aan een behandelplan om bloeddruk snel te verlagen en stabiel te krijgen. Ons Leefstijl Programma met Fit for Life methode is erop gericht om je fysieke en mentale gezondheid in lijn te brengen, zodat je de juiste motivatie vindt om met jouw klachten aan het werk te gaan.

Bloeddruk snel en vaardig verlagen

Bij Personal Fitness Nederland werk je in 1-op-1 sessies met een personal coach aan je fysieke uitdagingen. Om snel bloeddruk te verlagen, leg je jouw situatie voor en geeft jouw coach alle aandacht om vorderingen in jouw gezondheid te realiseren. Kenmerkende punten binnen het coaching traject zijn:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

 

Coaching helpt bij verlagen van bloeddruk

Bloeddruk, snel en vaardig verlagen, geeft jou de zekerheid van slagen. Waar het in het begin mogelijk moedeloos aanvoelt, geeft jouw coach je de juiste aanmoediging en motivatie om resultaten te behalen. Samen werken jullie eraan om bloeddruk te verlagen op een snelle manier, zodat je weer vertrouwen in jezelf en in je lichaam krijgt.

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden

Jan

Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen