Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Slechte conditie verbeteren met een gepersonaliseerde aanpak

Slechte conditie verbeteren

Slechte conditie verbeteren met een gepersonaliseerde aanpak

Stel je deze situatie even voor. Je loopt het station binnen en kijkt op je horloge. Het is of nu een sprintje trekken of de trein missen, dus het eerste dan maar. Net voor de deuren dichtgaan stap je hijgend binnen en moet je een paar minuten bijkomen op je stoel. Klinkt deze situatie herkenbaar voor jou? Niet zo’n pretje. Ben jij klaar om je zeer slechte conditie te verbeteren? De personal coaches van Personal Fitness Nederland staan voor je klaar! Een van onze coaches staat te popelen om jou te leren kennen en aan de slag te gaan om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Doe je mee?

Wat gaan we doen?

Eerst gaan we kijken hoe het met je conditie is gesteld en waar je naartoe wilt. Hebben we te maken met een gemiddelde conditie of wil je echt een hele slechte conditie verbeteren? En is je doel om straks zonder buiten te adem te raken de trap op te lopen of heb je marathon op de planning staan waar je voor wilt trainen? Na deze inventarisatie kunnen we het perfecte plan voor jou maken en gaan we aan de slag met drie dingen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset

Waar wacht je op?

Ja, een slechte conditie verbeteren is best pittig, daar kunnen we niet omheen. Maar weet dat slechts in het begin geldt en je door goede coaching, de juiste oefeningen en nuttige handvaten steeds meer plezier beleeft aan bewegen. Ben jij bereid om je zeer slechte conditie aan te pakken? Meld je aan voor ons Leefstijl Programma en ontdek hoe snel de kwaliteit van jouw leven verbeterd.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen